vitalis24 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 chchiałbym wycinać stery na cnc u mnie to koszt 1 zł za 1min pracy plotera i powiedziano mi, że muszę przynieść materiał (poliwęglan) i projekt i tu moje pytanie czy wystarczy projekt zrobiony w programie Word wymiary poliwęglanu 15x10cmPo wstępnych rozmowach koszt płytki wyniesie mnie 2-3zł o wiele taniej niż na alledrogo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie znam się na CNC ale wydaje mi się, że plik z worda nie wystarczy Przy cięciu na ploterze tnącym papier i inne materiały potrzebny jest wektor ... tutaj może podobnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 @vitalis24 masz info na PW, mały prezent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Stery masz tanio. Musisz "tylko" zorganizować sobie odpowiedni materiał. Poliwęglan poliwęglanowi nierówny. Zawsze istnieje ryzyko pomyłki i wtedy stery i woblerki nie będą cieszyć...Tutaj masz link do kolegi z forum. Z czystym sumieniem polecam. Jest bardzo rzetelny i szybki, a stery są wykonane perfekcyjnie. I nie musisz się martwić o materiał, jest wliczony. I w sumie również dużo taniej niż na Alle...http://jerkbait.pl/topic/28942-stery-do-wobler%C3%B3w-wycinane-na-ploterze-cnc/?hl=stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi