Skocz do zawartości

ABU GARCIA ORRA 2 SX LH

krzysztof27031

Rekomendowane odpowiedzi

Czy Orra 2 sx i Orra 2 Winch mają ten sam rozmiar łożysk i te same wymiary szpulek? Szukałem informacji ale nie ma nigdzie nic konkretnego, znalazłem wcześniej wspomniane części ale opisanne jako orra 2 sx i ani słowa o winch ( w domyśle nie jest opisane, bo są takie same- ale czy na pewno?)

Tak Kolego, chodzi o łozyska 1116186 i 1158271, sa wspolne dla calej lini orra.

• 1 miesiąc temu...

A co to jest za wersja Orry  INSHORE?  model: ORRA2INS

http://www.abugarcia.com/abugarcia-reels-baitcast-reels-low-profile/abu-garcia-orra-inshore-low-profile/1315386.html

Szukam coś do rzutek do max 100g i mam okazję za połowę ceny nowego z gwarancją.

Kijek byłby dopiero dokupowany do niego.

Jakiś minimalizm dolnych możliwości mnie nie kręci- ważne czy te do 100g obsłuży.

Edytowane przez ObraFM

A co to jest za wersja Orry  INSHORE?  model: ORRA2INS

http://www.abugarcia.com/abugarcia-reels-baitcast-reels-low-profile/abu-garcia-orra-inshore-low-profile/1315386.html

Szukam coś do rzutek do max 100g i mam okazję za połowę ceny nowego z gwarancją.

Kijek byłby dopiero dokupowany do niego.

Jakiś minimalizm dolnych możliwości mnie nie kręci- ważne czy te do 100g obsłuży.

Tylko na prawą rękę według katalogu.

Tak na sucho da radę. Waga przyzwoita, pojemność linki również. Mocny hamulec i nawój w porządku. 

Edytowane przez godski

• 5 miesięcy temu...

Podepnę się pot temat, coby nowego bez sensu nie zakładać.

Czy ktoś wie: czy i gdzie można nabyć szpulę zapasową do Orra II ? Oglądam, przeglądam internety ale póki co nie trafiłem.

Wiedza Jerkbaitowiczów jednak niezastąpiona bywa, zatem może ktoś coś?

Do mojej ORRA II Inshore jest tu:

http://www.ereplacementparts.com/spool-complete-p-1491597.html

Może tam znajdziesz i do swojej, a może jest taka sama?

Dziękuję - fajny sklep :)

Patrząc z finansowego punktu widzenia - do mojego szpulka 350 zł + wysyłka. A nowy multik w Polsce z gwarancją i moim rabatem 410 zł :) 

Chyba wezmę następny po prostu. A jeszcze lepiej będzie chyba kupić coś innego, żeby nie mieć tego samego ciągle :)

• 2 miesiące temu...
  • 3 lata później...
  • 3 tygodnie później...