Agraph Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam.Z racji tego, że po latach użytkowania moje Metanium MG7 spoczęło na dnie głębokiego jeziora szukam niedrogiego multika do ogarnięcia 10-30 g.Wpadło mi w oko ww. Abu.Mutik głównie do gum, czasem wahadeł.Będę wdzięczny za info od użytkowników. pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/33994-abu-garcia-orra-2-sx-lh/?hl=%2Babu+%2Bgarcia+%2Borra Edytowane 18 Maja 2016 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 @ Jano Dzięki za link, ale nic konkretnego nie zostało tam powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 czyli jednak nie rozumiesz... http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpis%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/#2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Przyznam, że nie bardzo mam czas na domysły ponieważ siedzę zawalony pracą.Jeśli chodzi o wyszukiwanie wklepałem wcześniej w wyszukiwarce jednak nie znalazłem niczego interesującego dlatego założyłem ww. temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 To moze ja wytłumaczę, skoro jesteś tak mało domyślny. Jano wkleił temat o tym multiku. Skoro nie znalazłeś tam informacji jakich szukasz, to wystarczy wpisać tam swoje pytanie, a nie zakładać kolejny nowy temat o tym samym. Czy teraz jest to jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Żbiku odpuść sobie te wycieczki co do mojej osoby. Widzę, że macie Panowie jakieś niezdrowe ciśnienie. Wystarczyło napisać bym "odgrzał kotleta" i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 ... pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 A ja połączyłem.Kolego @hotpoint, zapraszam do zapoznania się z regulaminami obowiązującymi na forum. Wiem, zawalony jesteś pracą, ale nie ty jeden i warto, byś uszanował dobrą wolę i porady kolegów. Ułatwisz sobie życie, a i przykrych niespodzianek będzie mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Dziękuję moderatorowi za przeniesienie do odpowiedniego tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Koledzy od ilu gram rzuca ten multik? Orra 2sx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Koledzy od ilu gram rzuca ten multik? Orra 2sxOdgrzewam kotleta :-) Chciałbym się dowiedzieć, jaki zakres przynęt obsłuży multik ABU Orra Sx 2... Da radę pociągnąć ok 90 g?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Orra Sx 2 - spokojnie da radę tej gramaturze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Odgrzewam kotleta :-)Chciałbym się dowiedzieć, jaki zakres przynęt obsłuży multik ABU Orra Sx 2... Da radę pociągnąć ok 90 g?;-)Miałem ten multik. Pociągnie i 190 g bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Miałem ten multik. Pociągnie i 190 g bez problemu.Ale nie obrotówkę o tej masie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ale nie obrotówkę o tej masie A znasz taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nie . 100 gramową mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ale nie obrotówkę o tej masie Andrzej nie mówię o obrotówkach ;-) Gumy i jerki mnie interesują :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloner11 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czy Orra 2 Winch+ Okuma Black Rock 5-25 poradzi sobie z główkami w przedziale od 7 do 15 gram (o górną granice się nie martwię). Od ilu gram multiplikator działa w sposób zadowalający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Licz raczej od 10 ale po nowym roku moge sprawdzić dokładnie od ilu działa gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Czy Orra 2 Winch+ Okuma Black Rock 5-25 poradzi sobie z główkami w przedziale od 7 do 15 gram (o górną granice się nie martwię). Od ilu gram multiplikator działa w sposób zadowalający?10-12g to tak najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloner11 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Dziekuje serdecznie. Udało mi się przetestować i faktycznie 10 gram jest dolną granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Miałem ten multik. Pociągnie i 190 g bez problemu.A nie rozsypie się po jednym sezonie, jak będę ciskał takimi klockami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Gwarancji nie dam bo za krótko go użytkowałem, ale za taką cenę za jaką można go wyrwać można się pokusić o sprawdzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloner11 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Czy Orra 2 sx i Orra 2 Winch mają ten sam rozmiar łożysk i te same wymiary szpulek? Szukałem informacji ale nie ma nigdzie nic konkretnego, znalazłem wcześniej wspomniane części ale opisanne jako orra 2 sx i ani słowa o winch ( w domyśle nie jest opisane, bo są takie same- ale czy na pewno?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi