Salmo_Salar Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam, Mam pytanie do użytkowników Jaxona. Czy ktoś go stosował do jerkówki?? Ze zdjęć pamiętam, że Efex przykręcał go do takiego kija. Czekam na odpowiedzi. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 obawiam się że z jaxonem to można co najwyżej jerk off <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 widzialem na wlasne oczy, jak jego blizniak z metka rozemeiejer sie rozlecial nad starorzeczami renu ... klasyczny jerk off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Używałem go parę razy na rzece z wirówkami i nie oszczędzałem. Jak na razie się trzyma, ale troche rzęzi O wiele lepsza i równie tania propozycja byłby procaster... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam, Mam pytanie do użytkowników Jaxona. Czy ktoś go stosował do jerkówki?? Ze zdjęć pamiętam, że Efex przykręcał go do takiego kija. Czekam na odpowiedzi. Pozdr. Salmo Witam. Ja używam tego multika do jerkowania przynętami max 50g. Katuję go od roku i wszystko jest w porządku. Szczerze polecam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam, Mam pytanie do użytkowników Jaxona. Czy ktoś go stosował do jerkówki?? Ze zdjęć pamiętam, że Efex przykręcał go do takiego kija. Czekam na odpowiedzi. Pozdr. Salmo Efex miał chyba chyba Rozemajera Saphir podajże, bardzo lekki multik...waży chyba 100gram Tak Procaster-em można pojerkować, rzucałem z nim do 90gram jak jeszcze kręciłi mnie klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Tak Procaster-em można pojerkować, rzucałem z nim do 90gram jak jeszcze kręciłi mnie klocki to musialo byc w czasach jak sie mleko rozlalo ... czyli jak schowac wedke z multiplikatorem pod wode, zeby bolenia nie sploszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 W zamierzchłych czasach kiedy jeszcze ryby były w okręgu katowickim <_< ale cieżka kontuzja ramienia po kilku latach naparzania klumkrami spowodowała przestawienie się na przynęty 4g max <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Z tym Boleniem było super ale odpłynął niestety.....W naszym okręgu są ryby ale mało <_< teraz wybieram bardziej dzikie stawy niz takie na których dziennie jest setka wędkarzy i każdy 2kilo futru do wody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Bezel prośba o przemyślenie odpowiedzi zanim coś napiszesz. Multiplikator, który waży 100g toć to najlżejszy multik na świecie nawet shimano i daiwa nie mają takich młynków w swojej ofercie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Hehe aż zważę swoje Presso,a to chyba najlżejszy multik na rynku. Ani grama mniej, jak byk 155g bez plecionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Bezel prośba o przemyślenie odpowiedzi zanim coś napiszesz. Multiplikator, który waży 100g toć to najlżejszy multik na świecie nawet shimano i daiwa nie mają takich młynków w swojej ofercie. PozdrawiamRemek A jednak Bezel ma racje. http://www.angelcenter-kassel.de/ack/rozemeijer-saphir-3500- p-2123.htmlI druga strona http://www.fishing-dreams.de/product_info.php?products_id=20 20 Według powyższych stron Rozemeijer Saphir 3500 waży 110g.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 O cię florek ,no Bezel teraz pokazałeś kto się zna na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 No gównolit lekkie tworzywo...Mleko nie raz już pokazał że zna się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Moj kolega katowal go jerkami i sie rozsypal (Jaxon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi