artysta Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam,mam pytanie dotyczące technicznych właściwości multiplikatorów Shimano new 2013 Calcutta 301 i 401, a mianowicie czy w tych modelach w czasie rzutu wodzik jest nieruchomy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W Calcutta D jest ruchomy, w Calcutta B nieruchomy, w Calcutta TE nie wiem (bede wiedzial za kilka dni jak przyjdzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artysta Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 chodzi mi o model taki jak na http://www.mefistofishing.pl/shimano-calcutta-401-left-japan-p-1058.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 O to jest wlasnie nowa Calcutta D. Ten mlynek wszedl w miejsce Calcutta TE. W tym kolowrotku wodzik jest ruchomy. Moim zdaniem ma to maly wplyw na dalekosc rzutow, jesli o to Ci chodzi. Przynajmniej w tym kolowrotku. Caly beben w nowej Calcuttcie jest wezszy i troszeczke wyzszy. Ja ten mlynek uwielbiam. Moge sie nawet skusic na stwierdzenie, ze jest mninimalnie lepszy niz Luna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A ten plastikowy wodzik nie ma z czasem tendencji do pękania? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No rzeczywiscie jest on plastikowy. Na razie bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Oświeci mnie ktoś jak wyglada w tych modelach dostęp do hamulca SVS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Musisz odkrecic boczna scianke. Do tego potrzebny jest srubokret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Świdrowałem go oczami na wszystkie strony i tak mi wyglądało. Ale nie mogłem w to uwierzyć... Dziekuję za potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi