Skocz do zawartości

Sklepy wędkarskie w Niemczech - stacjonarne oraz internetowe (w tym Moritz w Berlinie)

WIŚNIA

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 lata później...

Dziękuje za pomoc.

Jeśli odwiedzę te sklepy to podzielę się informacjami co jak i za ile ;)

Widzę po giełdzie, że sklepy odwiedziłeś. Miałeś podzielić się informacjami . To , że są Stelle FE 2500 i 3000 w dobrej cenie to wiemy. Ile kosztowały we wskazanym przez kolegów sklepie? 

Ja tego nie skomentuję albowiem musiał bym użyc słów powszechnie uznanych z obelżywe :angry: . A postepowanie polegające na zebraniu na forum informacji, gdzie, nastepnie zakupie i próbie odsprzedaży na forum prawdopodobnie  z  zyskiem uważam za OBRZYDLIWE ! Fuj !

U.

P.S.: Jeśli sie mylę i kolega nic na tym nie próbuje zarobić to chętnie odszczekam a post wyedytuję, ale prosze mnie przekonac ! Najlepiej zdjęciem rachunku. 

Edytowane przez Ugly
  • Like 1

Kolega @kondzio 77 tak się spieszył z założeniem tematu na giełdzie Sprzedam Stelle że chyba zapomniał o podzieleniu się obiecanymi informacjami co jak i za ile :lol:

Za ile to my już wiemy.  Szkoda tylko ze u kolegi tak wysoka marża :rolleyes:  No ale w końcu w wolnym kraju żyjemy.

Pozdrawiam

Byłem z kumplami w Nauen 2 tygodnie temu.Potwierdzam,świetnie zaopatrzony sklep z dobrymi promocjami.Na samych działach spiningowych spędzilem trzy godziny.

Fakt,Shimano Stella,niezłe promocje,ale wszystkie Stelle są do d.....y :D

Widziałem fajne kijki Major Crafta,z 270 e.,przecenione na 79 e.,tylko szkoda że 2-składy.

Witam

Chciałbym sprostować wasze wpisy.

Pytanie o sklepy nie było związane z myślą o jakimkolwiek zarobku.

A podniesienie ceny to nie zarobek lecz częściowy zwrot kosztów.

Czy doliczyłem komuś jakieś pieniądze  do jego prywatnego  zamówienia, że takie oburzenie jest w waszych wpisach.

Może dwóch kolegów z forum, którym przywiozłem parę rzeczy, zechcą potwierdzić, że nie miały tu miejsca cele zarobkowe.

Wątek uważam za zamknięty i proponuję się zastanowić czy pozostali użytkownicy korzystający z działu <sprzedam> działają charytatywnie. Jeżeli ktoś czuje się dotknięty, to przepraszam.