godski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 OK. Dzięki. Niby to i to pod Berlinem. Myślałem, że bliżej....Szkoda, że nie mają pełnej oferty na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Szkoda. Na dodatek kartą nie można płacić!!! Tylko gotówka. Jedynie akceptują niemieckie karty płatnicze Spaarkasse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Dobrze wiedzieć. Swoją drogą dziwny sklep w dzisiejszych czasach. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ricci, te gazetki promocyjne to pojawiły się epizodycznie pod koniec roku czy są wypuszczane regularnie ? Chętnie bym Shimano Rarenium 2500 łyknął ale w dobrej promocji ( np jak była w grudniu ), możesz zobaczyć po ile ją teraz mają ? Może się będzie opłacało że Szczecina wybrać.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Jak ktoś chce Rarenium 4000FA Ci4 za 550,00 (koszty + drobne na browar) to niech mi da znać na priv. W przyszłym tygodniu wybieram się do Berlina, wiec nie omieszkam zajrzeć. I publicznie dziękuję @Ricci za zakup Stelki dla mnie Edytowane 18 Lutego 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 OK. Dzięki. Niby to i to pod Berlinem. Myślałem, że bliżej....Szkoda, że nie mają pełnej oferty na stronie.Obwodnica Berlina wynosi 196km więc pod berlinem lub nad berlinem to nie taki rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Obwodnica Berlina wynosi 196km więc pod berlinem lub nad berlinem to nie taki rzut beretem. Witam Panowie Ponieważ nie jeżdżę już samochodem, więc dojazd do sklepów tym środkiem lokomocji w Berlinie jest dla mnie nieosiągalny. Dla mnie ważne byłby miejscówki dostępne przy pomocy autobusu, czy innej miejskiej lokomocji.Myslę, że nie jestem odosobniony w tej kwestii. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) http://www.der-meeresangelshop.de/Anfahrt-Oeffnungszeiten:_:29.html W dzielnicy Pankow dość fajny sklep, dla mnie największą zaletą był szeroki asortyment Penn'a http://www.penn-fishing-center.de/Minusem może dla niektórych być fakt, że w piątki mają otwarte tylko do 1600, a w soboty sklep jest nieczynny, choć zdażają się wyjątki (o pracującej sobocie z wyprzedzeniem informują na swojej stronce.Nie jest może w ścisłym centrum, ale z Bramy Brandenburskiej czy Alexanderplatzu podróż nie trwa dłużej niż 1h. Edit:Choć teraz zaglądając na ich stronkę to asortyment mocno zmarniał. Gdy byłem tam rok temu, to mieli prawie całą ofertę Penna... Edytowane 29 Marca 2014 przez zlotowlosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Czy znacie jakieś ciekawe sklepy wędkarskie w Berlinie ? Wybieram się w piątek do rodziny i coś bym pozwiedzał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 http://www.moritz-bb.de/Jest taki. Fajne promocje mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Masz koło Berlina,"sławny" Moritz. Miejscowość Nauen,blisko zachodniej części Berliner-ringu. Warto zajechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 yeah!Moritz rules!gutes Geschäft! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 http://www.thebigfish.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Masz koło Berlina,"sławny" Moritz. Miejscowość Nauen,blisko zachodniej części Berliner-ringu. Warto zajechać.Byłem w tym Nauen kilka razy ,szkoda że o takim sklepie nie wiedziałem Ricci za to do Żagania mam 30minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tak,jeszcze gwoli informacji..u Moritza płacić można gotówką oraz kartami niemieckimi np.Sparkasse. Niestety Visa itp,nie funkcjonuje tam. Ricci za to do Żagania mam 30minut To blisko masz do stolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dzięki muszę teraz usiąść z nawigacją i oblukać co i jak w Berlinie nie byłem 10lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 http://www.moritz-bb.de/Jest taki. Fajne promocje mają.czy mają sklep internetowy ! Chciałbym zobaczyć jakie mają ceny i jakim handlują towarem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nie handlują on-line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nie handlują on-line.czyli nie ma "katalogu" z cenami. a szkoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam https://www.facebook.com/AngelsportMoritzinformują na temat bieżących promocji, nowości. http://www.moritz-bb.de/angebote/Aktualna gazetka promocyjna Oferta dla spinningistów jest bardzo szeroka min. niektóre Daiwy JDM, kije Major Craft, skrzynie i pudełeczka Versus....Promocje potrafią być bardzo kuszące. Ja kupiłem tam swoje Vanquishe po 300 euro za szt.Jeśli będziesz w okolicy, to na pewno warto wejść i napędzić gospodarkę nowym zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Wczoraj pisałem do nich meila z pytaniem czy udostępniają jakiś cennik sprzętu JDM i czy będą mieć i za ile nowe Shimano TP 4000 pg..... Ich odp: Vielen Dank für Ihre Mail, aber die von Ihnen angefragten Artikel sind nicht im aktuellen Programm und somit auch nicht vorrätig. Zur Zeit haben wir die Rolle Shimano Twin Power 4000SW für € 299,99 im Angebot. Werde Ihre Anfrage an Herrn Moritz weiterleiten, der wird sich dann bei Ihnen melden. Tzn:Dzięki za poczty, ale nie w wybranym elementy nie są w obecnym programie, a więc w magazynie.Obecnie mamy rolę Shimano Twin Power 4000SW za € 299.99 w ofercie. Pobierz zapytanie do pana Moritz znajomego, który następnie skontaktuje się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieniu26 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam Wybiera się ktoś do sklepu Moritz?Podłączył bym się pod zamówienie. Dziękuję pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radrian Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Holender.. niektóre sprzęty sporo taniej niż u nas:) nie powinno być na odwrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam Wybiera się ktoś do sklepu Moritz?Podłączył bym się pod zamówienie. Dziękuję pozdrWczoraj byłem w Nauen, do Moritz nie wchodziłem z Olszyny 230km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieniu26 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam Wybiera się ktoś do sklepu Moritz?Podłączył bym się pod zamówienie. Dziękuję pozdr Dzięki. Temat na chwilę obecną niekatualny. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi