vako Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Możecie sprawdzić czy jest dostępna '14 Stella 4000FI w promocyjnej cenie 399E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Napisz do nich na FB ostanio jeszcze były ale po świętach to niewiadomo Edytowane 2 Stycznia 2018 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 A ile trzeba doliczyć za ewentualną fatygę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 A ile trzeba doliczyć za ewentualną fatygę?Jak dla mnie 10e ,niewiem jak inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Możecie sprawdzić czy jest dostępna '14 Stella 4000FI w promocyjnej cenie 399E.Nie mają na stanie Stelli w rozmiarze 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Nie mają na stanie Stelli w rozmiarze 4000.I pewnie już mieć nie będą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Tak jak pisałem dwa tygodnie temu w dziale promocji, stelle były do kupienia w Londynie po 375£... Proponowałem wspólny zakup ale zostałem zjebany że drogo... Tak czy inaczej ja i kilka osób się obkupiło a nawet dostaliśmy fajne gratisy... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Stycznia 2018 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 No to teraz nabiora wlasciwej wartosci ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trebron Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Proszę o pilny kontakt Kolegów z JB ktorzy zamawiali za moim posrednictwem sprzęt w Berlinie Przelewy na 740 oraz 289 euro nie dotarły na konto , na podstawie printscrinu dyspozycji nie jestem wstanie nic fizycznie zrobic tel do mnie 665-230-963 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Tak jak pisałem dwa tygodnie temu w dziale promocji, stelle były do kupienia w Londynie po 375£... Proponowałem wspólny zakup ale zostałem zjebany że drogo... Tak czy inaczej ja i kilka osób się obkupiło a nawet dostaliśmy fajne gratisy... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu TapatalkaJa znalazłem miejsce gdzie były za 336£+ wysyłka. Niestety szybko się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 są..trzeba wiedzieć gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 są..trzeba wiedzieć gdzie szukać To napisz na Priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 A dlaczego na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Bo potem każdy będzie kupował i sprzedawał drożej na forum i interes się skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ja tylko dla siebie. handel mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 W Moritz jest obecnie fajne promo na Vańkihttps://m.facebook.com/AngelsportMoritz/photos/a.201327036603492.45032.183246578411538/1484792018256981/?type=3&source=48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Mam raczej na mysli kolęge który "wie gdzie szukać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 I Saltiga w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Uuuu calcutta w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Jeśli ktoś będzie chciał to będę miał 1szt Stella 2014 stl40 za 1750zl z wysyłką... Jeden z kolegów dla którego miała być rozwalił samochód więc ma ważniejsze wydatki niż nasze gwiazdy... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Stycznia 2018 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Jak nówka i rozmiar 4000 to zabiorę pewnie. Reszta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Jak nówka i rozmiar 4000 to zabiorę pewnie. Reszta na priv.Kolega vako był pierwszy na priv... Wczoraj spedzilem nudny dyżur przed komputerem oglądając Stellę 2018 i chyba pozbędę się tez swojej w rozmiarze 4000. Podoba mi się ta srebrna gwiazdka coraz bardziej... W stanach pre-order wychodzi ~2250zl... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Stycznia 2018 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Kolega vako był pierwszy na priv... Wczoraj spedzilem nudny dyżur przed komputerem oglądając Stellę 2018 i chyba pozbędę się tez swojej w rozmiarze 4000. Podoba mi się ta srebrna gwiazdka coraz bardziej... W stanach pre-order wychodzi ~2250zl... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu TapatalkaA gdzie ja tak oglądałeś Są gdzieś jakieś fotki środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Jak nówka i rozmiar 4000 to zabiorę pewnie. Reszta na priv.Jednak odpuszczę. Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 A gdzie ja tak oglądałeś Są gdzieś jakieś fotki środka?Na YouTube masz krótkie filmiki a poza tym na forum fishing angler jest cały artykuł o niej... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi