pit1982 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Hej we wtorek mogę zajechać moritz kto co potrzebuje pisać na priv tam dogadamy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trebron Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Witam , czy ktoś miał podobną sytacje ?Skladałem reklamacje zakupionych produktow w Moritz u polskich dystrybutorów , i tu dzonk czy zasadna jest odmowa przyjecia reklamacji u polskiego dystrybutora z dowodem zakupu towaru w D ? Tlumaczenie proste jak konstrukcja cepa że towar nie został kuupiony na terenie PL. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Trebron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Witam , czy ktoś miał podobną sytacje ?Skladałem reklamacje zakupionych produktow w Moritz u polskich dystrybutorów , i tu dzonk czy zasadna jest odmowa przyjecia reklamacji u polskiego dystrybutora z dowodem zakupu towaru w D ? Tlumaczenie proste jak konstrukcja cepa że towar nie został kuupiony na terenie PL.Zapewne był to kolowrotek shimano Czy tak ? A swoją drogą czy jak byś prowadził sklep i przyniósł bym Ci towar nie kupiony u Ciebie tylko u kogos innego któremu oczywiście dałem zarobić to przyją byś mi sprzet na reklamację? Nie sądzę Więc nie dziw się że Ci nie przyjęli towaru Reklamacje możesz składać tam gdzie towar był kupiony Jeśli to było w Moritzu to to tam reklamuj zakupiony towar Jak dla mnie mieli rację że odmówili Edytowane 12 Stycznia 2018 przez tony1983 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 To jest taka sama sytuacja jak Dragon odmawia serwisowania Ryobi z innych niż swoja dystrybucja.Chciałeś taniej, to teraz martw się serwisem.To jest właśnie to ryzyko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Daiwa też ma zapis że gwarancja jest realizowana tylko w kraju zakupu...Spro honoruje tylko młynki ze swojej dystrybucji.... Było taniej, było fajnie.....a teraz problem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Jeśli to był młynek Shimano to nastaw się na dłuuugie oczekiwanie. Reklamacja mojego Biomastera trwała chyba z 8 tygodni - pisałem tu w wątku o serwisie Shimano. Wysyłają to z Moritza do Shimano Europe w Holandii. Na plus jest to że dostałem nowy młynek i dwie szpulki gratis Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trebron Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Dziekuje Koledze z forum za pomoc przy złozeniu reklamacji w Polskim przedstawicielstwie z tytułu gwarancji UE producenta oraz swobodnego przepływu towarów i usług . Dla kolegów mówiacych Nie - nie ma takiego czegoś jak gwarancja ograniczona tylko na terenie kraju zakupu , jezeli sprzedawca udziela sam gwarancji na towar zakupiony od niego to zapewne pochodzi z indywidalnegoi importu ale musimy byc wyraznie o tym poinformowani - Wiadomo Cena Czyni Cuda ale tez problemy Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Trebron 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trebron Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Wybuchła mi skrzynka Po pierwsze pilnujcie czy sprzedawca Niemiecki drukuje paragon pyta się zawsze czy dac Wam paragon-kassenbon , prawo fiskalne na Terenie DE jest proste i oszczedają papier W przypadku gwarancji Producenta najważniejsza jest karta !!!! musi ona zostac podbita w spopsób wyrazny przez sprzedawce i tak naprawde widac w tym momencie kto jest gwarantem Sklep czy Producent . Co do gwarancji Producenta na terenie UE niestety musiałem napisac do centrali PF oni potwierdzili że Moritz jest okalnym autoryzowanym sprzedawcą a z racji ze mieszkam na terenie PL podali adresy partnerów na które mam odesłac reklawowane kołowrotki firmy P. Niemcy tez jak My liczymy pieniądze . Jeszcze raz dziekuje za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Nowa weekendowa oferta ważna od 02.02 do 04.02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Twin Power za 200e niezłe cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Twin Power za 200e niezłe cudaPewnie ze trzy sztuki i szansa na zakup zerowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Pewnie ze trzy sztuki i szansa na zakup zerowa...Nieprawda. Tylko 2500 jest w takiej cenie i już była taka promocja w listopadzie i jakoś się na nią ludzie nie rzucali. Niestety 4000 nadal jest po 250€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Pewnie ze trzy sztuki i szansa na zakup zerowa...Raczej nie masz racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dzięki za info o Twinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Jest ktoś w pobliżu sklepu MORITZ na dniach ??? Jeśli to możliwe proszę o kontakt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Bede na 99%(jeden zostawiam na wypadek gdyby nie poskladali mi auta) 9 lutego(nast. piatek). W razie gdyby ktos cos chcial to zapraszam na PW lub 692489963. Jest mozliwosc odpioru na Rybomanii w ten sam dzien tj. 9. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 czy ten sklep ma katalog z cenami gdzieś kołowrotków > ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 czy ten sklep ma katalog z cenami gdzieś kołowrotków > ?Nie. Tylko w gazetkach promocyjnych masz ceny. O konkretne ceny i dostepnosc musisz pisac(a najlepiej zadzwonic). PozdroPs napisz na priv co interesuje to w piatek podpytam. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Pamiętaj o mojej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Tam to chyba lepiej jechać niż do Poznania... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Plecak $ i można rządzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Ten fioletowy multik w gablotce na 2 półce to ponoć unikat Właściciel mi powiedział ze wyszło tylko 20sztuk Co do ceny niewiem czy to dobrze zrozumiałem więc nie będę pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Nowa gazetkahttps://m.facebook.com/photo.php?fbid=1539988939403955&id=183246578411538&set=a.201327036603492.45032.183246578411538&source=54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Czy w dotychczasowej ofercie spotkaliście się z Vanquish'em 16' C3000 ? W linii modelowej 12' był oferowany ( wiem , bo kupowałem ) , natomiast wersja 16' była , jak dotychczas , dostępna w modelu C3000HG ( wcześniej ) i C3000SDH ( teraz ) . Czy jest tak , jak myślę czy ten C3000 gdzieś mi przemknął w gazetkach niezauważony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi