pmiszk1 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 okazja to ten exist 2003c.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Jest jeszcze Moriz Nord też ma ciekawe promocje, ale troszkę dolej od Polski. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Jedzie ktoś do moritza?? Proszę info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Jedzie ktoś do moritza?? Proszę info na PWMoże zbiorowy zakup na 30 stelek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Również proszę o info jak by ktoś jechał/przejeżdżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Jeśli znajdzie się conajmniej 5 chętnych ja mogę podjechać w przyszłym tygodniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Ja bym był chętny na Stellkę w tej cenie, z rzecz jasna prowizją dla Dobrej Duszy, co ten zbiorowy zakup ogarnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Umnie to wyglada tak Jadę do Nl w następny wtorek mogę zajechać i zrobić zakupy Wracam po 6 dniach do PL i wtedy będę mógł wysłać Chętny na zakup wysyła mi na walutowe konto odpowiednia sumę za ile chce kupic + 10e + na wysyłkę na polskie konto 25zl pa pocztę i opakowanie Robiłem już tak zakupy i odrazu mówię nie biorę odpowiedzialności za towar sprawdzam go oczywiście w sklepie i w nienaruszonym stanie wysyła .Jesli po jakimś czasie coś nie odpowiada (praca zazwyczaj ) Kupujący załatwia to z Moritz nie zemna Oczywiście każdy dostaje swój paragon a co za tym idzie 2 letnia gwarancje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Ale ta gazetka jest od piątku do niedzieli.Może ja wygospodaruję trochę czasu aby podjechać. Jednakże, czy to ten sam kręciołek? https://www.raven-fishing.pl/kołowrotek-shimano-stella-4000-fi/pl/product/9580/?gclid=Cj0KCQjwuafdBRDmARIsAPpBmVU3LTYBYgp4m8C0MpUgF4OE3MGLMCexBpUY_EH0cH3Iy3Iic3OWwsUaAm9OEALw_wcBW najtańszym kantorze u mnie euro w sprzedaż po 4.3, wyjdzie za kołowrotek 1935. Do tego paczka, przejazd itp. Pewnie stówka dodatkowo. Opłaca się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Bestie bym przygarną :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Ale ta gazetka jest od piątku do niedzieli.Może ja wygospodaruję trochę czasu aby podjechać. Jednakże, czy to ten sam kręciołek?https://www.raven-fishing.pl/kołowrotek-shimano-stella-4000-fi/pl/product/9580/?gclid=Cj0KCQjwuafdBRDmARIsAPpBmVU3LTYBYgp4m8C0MpUgF4OE3MGLMCexBpUY_EH0cH3Iy3Iic3OWwsUaAm9OEALw_wcBW najtańszym kantorze u mnie euro w sprzedaż po 4.3, wyjdzie za kołowrotek 1935. Do tego paczka, przejazd itp. Pewnie stówka dodatkowo. Opłaca się? To nie ten kołowrotek, tu jest mowa o FJ, a w Ravenie FI. Ale widać, że już i tak wyprzedany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Ale ta gazetka jest od piątku do niedzieli.Może ja wygospodaruję trochę czasu aby podjechać. Jednakże, czy to ten sam kręciołek?https://www.raven-fishing.pl/kołowrotek-shimano-stella-4000-fi/pl/product/9580/?gclid=Cj0KCQjwuafdBRDmARIsAPpBmVU3LTYBYgp4m8C0MpUgF4OE3MGLMCexBpUY_EH0cH3Iy3Iic3OWwsUaAm9OEALw_wcBW najtańszym kantorze u mnie euro w sprzedaż po 4.3, wyjdzie za kołowrotek 1935. Do tego paczka, przejazd itp. Pewnie stówka dodatkowo. Opłaca się?To jest ten. Sam musisz sobie odpowiedzieć czy się opłaca https://www.raven-fishing.pl/shimano-stella-4000xgfj-ko%C5%82owrotek/pl/product/42096/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Ja wybieram się do Moritza w październiku. + znajomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Orientuje się ktoś Jaka jest teraz cena slammera 460? słyszałem , że wszystkie modele są promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Pany czy ktoś się wybiera to moritza? Wziąłbym exista 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Panowie ta Stellka nada się pod szczupaka na lekko?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Pany czy ktoś się wybiera to moritza? Wziąłbym exista 2003 Na all... Jest presso... Nie mój I nie znam człowieka, ale wiem że kiedyś szukałeś ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Byłem wczoraj Exista brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Nowa oferta. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Czy exist 2003c jest dostępny? Kto się wybiera bo jestem zdecydowany na Exista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Wybiera się ktoś teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Panowie to była oferta od 05.10 do 07.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Ja jadę w przyszłym tygodniu, ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Jak robiłem wczoraj zakupy, to każdy klient dostawał tą ulotkę.Kurde starą ofertę dostałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Jak robiłem wczoraj zakupy, to każdy klient dostawał tą ulotkę.Kurde starą ofertę dostałem?Dobra dostales. Wazna od 5tego. Nie ma napisane ze do 7go. Miedzy 5 a 7 byl u nich event i w zwiazku z tym mozna bylo zamowic nowosci.(z grubsza tak to rozumiem-bo nie bylem, ale moja znajomosc dojcza kaze mi to tak rozumiec.) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi