CR33D Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Cześć! Czy ktoś z kolegów wybiera się do Moritza w okolicy 23.11 - chodzi mi o Black Friday? Wiem, że jeszcze nie ma gazetki - ale pytam orientacyjnie, bo przeglądając tą ubiegłoroczną były naprawdę dobre okazje!Mozliwe, ze ja zrobię sobie wycieczke jesli bedzie cos.godnego uwagi Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Jakby ktoś jechał to jestem chetny 100% na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja też bym się do listy dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tr33 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Mozliwe, ze ja zrobię sobie wycieczke jesli bedzie cos.godnego uwagi Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41]Trzymam rękę na pulsie - jeśli pojawi się gazetka "czarnopiątkowa" i będzie dobra oferta na jakiś kołowrotek typu TwinPower, Sustain, Biomaster w rozmiarze 2500 lub 3000 to jestem mocno zainteresowany. Poproszę o pomoc w zakupie lub będę coś rzeźbił na własną rękę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbnedi Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 też się dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 też bym łykną tp4000pg jak by ktoś leciał do Moritz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Dzisiaj jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Byłbym zainteresowany ułtegra 2500 w promocyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Rzeczywiście dobra cena za tą ultegrę... na nasze jakieś 300 ziko wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Nie wykładam kasy za osoby których nie znam, sorki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Był już ktoś na zakupach ? A może ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Jak coś to jestem nadal chętny !! Tylko niech ktoś da znać wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ma ktoś wiedzę ile kosztuje Shimano Twin Power 4000PG ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Jest ktoś tam n miejscu ? Kupi ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Też bym się wybrał lecz z lubelskiego to tak trochę jakby daleko, dlatego wczoraj im maila wysłałem z zapytaniem o dostępność pewnych rzeczy, niby wszystko ładnie pięknie lepiej wydać 20 jełro na ship niż drałować całą Polskę lecz jakoś nie przepadam za zakupami w ciemno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Moritz nie wysyła towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Nie będę się z kolegą spierał, mi jednak odpisali że wyślą, cud?:-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Też bym się wybrał lecz z lubelskiego to tak trochę jakby daleko, dlatego wczoraj im maila wysłałem z zapytaniem o dostępność pewnych rzeczy, niby wszystko ładnie pięknie lepiej wydać 20 jełro na ship niż drałować całą Polskę lecz jakoś nie przepadam za zakupami w ciemno.Ja bede prawdopodobnie lecial ponad 300km w jedna strone i martwie sie czy bedzie na stanie to czego chce, inaczej podroz na marne Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Edytowane 13 Listopada 2018 przez CR33D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Jednym słowem nie ma lekko B-) a tak szczerze to Ci jedynie mogę pozazdroscić, nie ma to jak pomacać towar przed zakupem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Moritz nie wysyła towaru Wojtek kiedyś tak było. Mi w tamtym roku już wysłali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Ponawiam pytanie, wie ktoś czy mają i za ile Shimano TwinPower 4000PG ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Napisz do nich na fb szybko i sprawnie odpisują Ponawiam pytanie, wie ktoś czy mają i za ile Shimano TwinPower 4000PG ? Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Jakby ktoś się do nich wybierał i ewentualnie mógłby kupić kołowrotek to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Kolejny wyjazd w najbliższy piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Kolejny wyjazd w najbliższy piątek.Czy możemy się jakoś dogadać w sprawie zakupu Ultegry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi