wislokowy88 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Dla odwiedzającego sklep Moritz i pozytywne załatwienie pewnej sprawy miły dodatek w prezencie za fatygę Proszę napisać w prywatnej wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Chciałem podziękować za zakup w Moritzu dla francisco scaramanga! W obecnych czasach koleżeńska przysługa, dla w gruncie rzeczy obcej osoby, nie jest standardem. Jeszcze raz dzięki! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Orientuje się ktoś ile u Moritza kosztuje twin power xd 4000 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Orientuje się ktoś ile u Moritza kosztuje twin power xd 4000 ? Przyłączam się do pytania.Ściślej rzecz biorąc, ile będzie kosztował w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Tego twin powera można kupić w granicach ~ 1300zl. Takie były ceny w zeszłym tygodniu a angle-domane... Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Panowie litości, niektorzy zachowuja sie jakby na forum wrozbici przebywali. Pytania Ile bedzie cos kosztowalo w piątek.. Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Pytanie powinno być inne nie jaka cena tylko ile sztuk będzie dostępnych... Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Panowie litości, niektorzy zachowuja sie jakby na forum wrozbici przebywali. Pytania Ile bedzie cos kosztowalo w piątek.. Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Wyluzuj Właśnie doczytałem, że najnowsza gazetka będzie w czwartek. Edytowane 20 Listopada 2018 przez Krzysiek Rogalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Jakby co jade w ten piatek. Wszelkie info na tel. 692489963 lub PW. Pozdro Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Jest i gazetka na Black Friday 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Szalu nie ma tak naprawde, liczylem na troche wiecej.Ktos wie czy ten majorcraft solpara to.wklejka ? Wzialbym go z checia Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Edytowane 21 Listopada 2018 przez CR33D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Szalu nie ma tak naprawde, liczylem na troche wiecej.Ktos wie czy ten majorcraft solpara to.wklejka ? Wzialbym go z checia Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41]Raczej nie jest to wklejka . Ja też bym ją przygarnął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Raczej nie jest to wklejka . Ja też bym ją przygarnął [emoji14] .A ja sadze ze jednak wklejka. S w nazwie znaczy solid czyli wklejka. Jakby bylo T to znaczy tubular czyli pusta w srodku/niewklejka. Moge sie mylic ale tak zwykle jest w opisach japonskich kijow.Ps w.piatek sprawdze;)) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 A ja sadze ze jednak wklejka. S w nazwie znaczy solid czyli wklejka. Jakby bylo T to znaczy tubular czyli pusta w srodku/niewklejka. Moge sie mylic ale tak zwykle jest w opisach japonskich kijow.Ps w.piatek sprawdze;)) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaPewnie masz rację . Ja patrzyłem na Ukraińską stronę. Na foto wydaje się nie wklejka . No ale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 A ja sadze ze jednak wklejka. S w nazwie znaczy solid czyli wklejka. Jakby bylo T to znaczy tubular czyli pusta w srodku/niewklejka. Moge sie mylic ale tak zwykle jest w opisach japonskich kijow.Ps w.piatek sprawdze;)) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Dokładnie, S w nazwie to wklejka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tr33 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Hmmmm... Trochę mnie rozczarowała ta oferta ???? Liczyłem, że Twin Power 2500 będzie kosztował ok 200 Euro. W związku z takim obrotem sprawy, na razie odpuszczę. Poczekam jeszcze trochę. Może coś na Święta lub Nowy Rok ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Hmmmm... Trochę mnie rozczarowała ta oferta Liczyłem, że Twin Power 2500 będzie kosztował ok 200 Euro. W związku z takim obrotem sprawy, na razie odpuszczę. Poczekam jeszcze trochę. Może coś na Święta lub Nowy Rok Tak było w tamtym roku, a TP4000PG i HG kosztowały 250€. Teraz faktycznie gazetka D... nie urywa, poza tym mało rzeczy w ofercie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Cześć, a ktoś jedzie na tę wyprzedaż albo już pojechał? Myślę o sondzie Helix 5 i pudełku Meiho Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Ja dziś nie znalazłem nic na tym Black Friday... Kolega Szpaczdk szukał dla mnie kijka i kołowrotka. Z Daiwy w rozmiarze 2004 jeden jedyny model to nowy Exist LT. Szpulek do 2004 brak.Z „lepszych” wedek pstragowych w długościach 5’6”-5’9” jeden sensowny patyk - Megabass GH57-3LS. Przeceniony z 482 na 370€. Niestety zwykła regularna cena tego kija w innych sklepach to 400€, stad te 370€ to żadna okazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Tłumów nie było;)) rzekłbym nawet , że było najmniej ludzi od kiedy tam zawitalem pierwszy raz(a bylo to naście jal nie dziesiąt wizyt temu). Ale spokoj jaki mialem ogladajac i sprawdzajac wszystko co mialem kupic to oby zawsze tak bylo;)) Nie mniej jednak pare cukierkow dla kolegów przywiozlem.(proporcjonalnie pol na pol do tego co nie przywiozlem a mialem). Wyjazd udany generalnie bo akurat moje plany zakupowe zrealizowalem w pelni, a nawet z nawiazka;)) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Jakby nie patrzeć ceny dalej mają o wiele bardziej atrakcyjne niż nasze krajowe, absurd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Od to porównując do naszych cen rynkowych to w Moritz jesT przez cały rok B.F trzeba tylko wybrać,dasz zarobić swoim czy .......SĄSIADOWIJa to kalkuluje tak jak mam zaoszczedzić kilka ,kilkanascie ,kilkadziesiąt zł wole dać zaroić RODAKOWI (poprzez zakupczego aktualnie mi trzeba u chłopaków na miejscu) ,ale jak już licze w setkach to co zostanie w portfelu to kupuje u SĄSIADA .... Edytowane 24 Listopada 2018 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Zamówiłem od nich 3 kombinezony jeden z nich to nowość na ten rok Norfin Apex Flt cenowo grubo ponad 600 zł taniej niż u nas można? można, dodatkowe dwa też były Norfina, mowa o Norfin Winter Element szczerze jestem nimi zaskoczony szczególnie lekkością i właściwościami termo. Edytowane 24 Listopada 2018 przez Tupas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jak zamawiales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 A Moritz mowi, że grudzień za pasem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi