Skocz do zawartości

Sklepy wędkarskie w Niemczech - stacjonarne oraz internetowe (w tym Moritz w Berlinie)

WIŚNIA

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie litości, niektorzy zachowuja sie jakby na forum wrozbici przebywali. Pytania Ile bedzie cos kosztowalo w piątek..

Pozdrawiam,

Michał

Szybki tap [emoji41]

Wyluzuj ;)

Właśnie doczytałem, że najnowsza  gazetka będzie w czwartek.

Edytowane przez Krzysiek Rogalski

Raczej nie jest to wklejka . Ja też bym ją przygarnął [emoji14] .

A ja sadze ze jednak wklejka. S w nazwie znaczy solid czyli wklejka. Jakby bylo T to znaczy tubular czyli pusta w srodku/niewklejka. Moge sie mylic ale tak zwykle jest w opisach japonskich kijow.

Ps w.piatek sprawdze;))

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

• Like 4

A ja sadze ze jednak wklejka. S w nazwie znaczy solid czyli wklejka. Jakby bylo T to znaczy tubular czyli pusta w srodku/niewklejka. Moge sie mylic ale tak zwykle jest w opisach japonskich kijow.

Ps w.piatek sprawdze;))

Pewnie masz rację . Ja patrzyłem na Ukraińską stronę.  Na foto wydaje się nie wklejka . No ale . 

Ps w.piatek sprawdze;))

Dokładnie, S w nazwie to wklejka.

• Like 2

Hmmmm... Trochę mnie rozczarowała ta oferta Liczyłem, że Twin Power 2500 będzie kosztował ok 200 Euro. W związku z takim obrotem sprawy, na razie odpuszczę. Poczekam jeszcze trochę. Może coś na Święta lub Nowy Rok

Tak było w tamtym roku, a TP4000PG i HG kosztowały 250€. Teraz faktycznie gazetka D... nie urywa, poza tym mało rzeczy w ofercie

• Like 1

Ja dziś nie znalazłem nic na tym Black Friday... Kolega Szpaczdk szukał dla mnie kijka i kołowrotka.

Z Daiwy w rozmiarze 2004 jeden jedyny model to nowy Exist LT. Szpulek do 2004 brak.

Z „lepszych” wedek pstragowych w długościach 5’6”-5’9” jeden sensowny patyk - Megabass GH57-3LS. Przeceniony z 482 na 370€. Niestety zwykła regularna cena tego kija w innych sklepach to 400€, stad te 370€ to żadna okazja...

Tłumów nie było;)) rzekłbym nawet , że było najmniej ludzi od kiedy tam zawitalem pierwszy raz(a bylo to naście jal nie dziesiąt wizyt temu). Ale spokoj jaki mialem ogladajac i sprawdzajac wszystko co mialem kupic to oby zawsze tak bylo;)) Nie mniej jednak pare cukierkow dla kolegów przywiozlem.(proporcjonalnie pol na pol do tego co nie przywiozlem a mialem). Wyjazd udany generalnie bo akurat moje plany zakupowe zrealizowalem w pelni, a nawet z nawiazka;))

Od to porównując do naszych cen rynkowych to w Moritz jesT przez cały rok B.F :)

trzeba tylko wybrać,dasz zarobić swoim czy .......SĄSIADOWI

Ja to kalkuluje tak jak mam zaoszczedzić kilka ,kilkanascie ,kilkadziesiąt zł wole dać zaroić RODAKOWI (poprzez zakupczego aktualnie mi trzeba u chłopaków na miejscu) ,ale jak już licze w setkach to co zostanie w portfelu to kupuje u SĄSIADA .... :)

Edytowane przez pit1982

Zamówiłem od nich 3 kombinezony jeden z nich to nowość na ten rok Norfin Apex Flt cenowo grubo ponad 600 zł taniej niż u nas można? można, dodatkowe dwa też były Norfina, mowa o Norfin Winter Element szczerze jestem nimi zaskoczony szczególnie lekkością i właściwościami termo.

Edytowane przez Tupas