xmataxx Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Gdyby ktoś jechał, chętnie poprosiłbym kogoś o zakup stradica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Czy szpulkę do stradica ci4 4000xg mają może ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Gdyby ktoś jechał, chętnie poprosiłbym kogoś o zakup stradica 2500FB 109.99EURO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbnedi Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Gdyby ktoś jechał, chętnie poprosiłbym kogoś o zakup stradica 2500FB 109.99EURO.podepnę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Prawdopodobnie w czwartek 6.12 będę na zakupach w sklepie moritz(Nauen)Więc mogę kilka rzeczy ogarnąć kolegom. Żadnych opłat nie pobieram za koleżeńską przysługę !!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Wie ktoś może, czy jest w Moritz Twin Power 4000PG '15, jeżeli jest to jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Prawdopodobnie w czwartek 6.12 będę na zakupach w sklepie moritz(Nauen)Więc mogę kilka rzeczy ogarnąć kolegom. Żadnych opłat nie pobieram za koleżeńską przysługę !!! skąd jedziesz? Może bym się zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Nie jadę z PL tylko do PL i mam po drodze ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 A którym przejściem granicznym jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Przez kiełbasę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Prawie najbliżej jak się da niestety w moritz Zonda niedostępna, jutro da znać co mają na stanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedors Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witam kolegów. Jak ktoś ma możliwość sprawdzenia czy są dostępne i w jakiej cenie shimano Stella sw 5000/6000, Stella fi lub fj 3000/4000. Wszystko w jak najniższym możliwie przełożeniu. Jeśli jest to proszę o info to się uśmiechnę do kolegów traveller i karkoszek. Jak ktoś ma ochotę zarobić za fatyge pare złotych to nie mam nic przeciwko.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 @fedors, napisz krótkiego emaila do Moritza (po angielsku odpisują) i wszystko będziesz wiedział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Panowie, czy wiecie jaką cenę ma Vanquish 2500S w Moritz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Będę w czwartek w Moritz to Ci napisze ile kosztuje vanquish 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zapytaj kolego odrazu o TP 4000pg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Tp 4000 pg nie ma na stanie mają mieć dostawe po 15.12 ,Cena będzie 270 euro . Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Doman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zapytaj kolego odrazu o TP 4000pgCena 260 euro,darmowa przesyłka. https://www.digitaka.com/item.php?item=4969363033741 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Tu masz twin power pg za 309€ w Niemczech https://www.angel-domaene.de/shimano-twin-power-4000pg--30610.html Jak do tego z digitaka doliczysz cło+vat wychodzi identycznie a nawet więcej[emoji6]... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Edytowane 5 Grudnia 2018 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Kolega traveller masz chyba skrzynkę zapchana nie można napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedors Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Czekam już tydzień na odpowiedź od Moritza. Dzwonić pewnie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 A po jakiemu napisałeś? Ja próbowałem po angielsku to nie odpowiadali więc odpaliłem google translate, przerobiłem polskie na niemieckie i wysłałem. Odpowiedź była tego samego dnia. Od tamtej pory zawsze tak robię i zawsze odpowiadają najpóźniej następnego dnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedors Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Pisałem po angielsku. Spróbuję po niemiecku tym razem. Jak coś będę miał to podzielę się info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Czekam już tydzień na odpowiedź od Moritza. Dzwonić pewnie trzeba.Mi odpisali tego samego dnia po angielsku. Po wpłacie kasy wysłali sprzęt kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Mi odpisali tego samego dnia po angielsku. Po wpłacie kasy wysłali sprzęt kurierem.Ile chłopaki doliczają za wysyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi