godski Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 To przeciez inny kolowrotek az mi sie wierzyc nie chce ze Ci sie nie chcialo otowrzyc linka lub spojrzec na fotke z gazetki Moritza.Faktycznie - ale czy gorszy ? Korpus z Alu, Mag Sealed i tyle samo łożysk. W czym jest gorszy oprócz złotej szpulki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Theory 17' ma więcej łożysk i jest zdecydowanie lżejszy, był to chyba pierwszy LT. Filmik z serwisu 2004: Edytowane 2 Marca 2019 przez Mateo1989 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Fakt, dzięki. Kasuję zamówienie. Tak przy okazji, Legalis 3000HA ma szpulkę R4?https://www.centrumwedkarstwa.pl/product-pol-7592-Kolowrotek-Daiwa-Legalis-HA-3000HA-10416-300.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Fakt, dzięki. Kasuję zamówienie. Tak przy okazji, Legalis 3000HA ma szpulkę R4?https://www.centrumwedkarstwa.pl/product-pol-7592-Kolowrotek-Daiwa-Legalis-HA-3000HA-10416-300.htmlMa na 100%, kumpel go kupił żeby mieć szpule do certate 2004. A więc pasuje bezproblemowo... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Ma na 100%, kumpel go kupił żeby mieć szpule do certate 2004. A więc pasuje bezproblemowo... Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkDzięki. Potrzebuję taniego markowego młynka z korpusem Alu tak więc kupiony Legalis 3000HA za 250 zł i zapasowa szpulka R4. Szpulka do sprzedania tak wiec młynek za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Taki Exist dla ubogich Tego kolowrotka Daiwa Europe czy USA nie rozprowadzala do tej pory. Wyjatek chyba ten sklep Moritz czy Mefisto wiec sila rzeczy malo posiadaczy na naszym kontynencie. Gdyby Moritz mial w dobrej cenie wersje H to bylbym sie gotowy na niego rzucic To Made in China tez mnie w pierwszej chwili odrzucilo ale...tu masz filmik. Na you tube jest ich chyba wiecej. Kolowrotek zostal rozebrany na czesci pierwsze i dostal bardzo dobra ocene. Nie wiem czy tu w tym filmiku kolowrotek zostal okresony jako "premium metal feeling" a nowy Sustain (jesli nie Sustain to prosze wybaczyc, nie pamietam na 100%) "premium plastic feeling". Wdzialem tez zestawy lozysk do tego Theory wiecj mozna jak najbardziej zrobic upgrade. Dzięki, akurat tego wideo jako jedynego o Theory nie widziałem :> Edytowane 2 Marca 2019 przez pomidor babinicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie wiecie może czy oni wysyłają do Polski? Jeśli tak to jak wygląda płatność? A może ktoś się wybiera jeszcze w tym miesiącu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Bede w sobote 23.03. W razie co tel 692489963 Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) https://moritz-bb.de/#jp-carousel-1043 może ktoś przygarnie stradica za 60euro ? może ktoś jedzie? Edytowane 20 Marca 2019 przez PLnK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Myślę że twinek w wersji 3000hgm w cenie 249 euro zrobi furorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Myślę że twinek w wersji 3000hgm w cenie 249 euro zrobi furoręMoze i zrobi ale pewnosci nie ma, ze za 250 bo jest cena "od". Czyli c3000 moze byc za 250 a inne drozej beda pewnie. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Moze i zrobi ale pewnosci nie ma, ze za 250 bo jest cena "od". Czyli c3000 moze byc za 250 a inne drozej beda pewnie. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaMyślę że maga być w tej cenie U mefiego jest promo z cena 1419 zl Edytowane 21 Marca 2019 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Mi by styknoł Aldebaran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś po 5 doMoritza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jadę w tym tygodniu i w następnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 W moritz promocja twin power 4000 199 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 W moritz promocja twin power 4000 199 euro Gdzie widzisz takie promo bo w gazetce nie widzę? I o którego TP chodzi, PG czy HG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 W moritz promocja twin power 4000 199 euroPrima aprilis. Uwazaj bo sie pomylisz;)) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Wiem że mając znajomości można go kupić blisko tej ceny w Moritz także wiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jest nowa gazetka cena TP dość dobra, vanquish też jest w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jest nowa gazetka cena TP dość dobra, vanquish też jest w czym wybieraćWrzuć linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 https://moritz-bb.de/angebote/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 https://moritz-bb.de/angebote/Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Będę dziś w Moritz. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Będę dziś w Moritz. Ktoś coś?priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi