Skocz do zawartości

Sklepy wędkarskie w Niemczech - stacjonarne oraz internetowe (w tym Moritz w Berlinie)

WIŚNIA

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt, dzięki. Kasuję zamówienie.

Tak przy okazji, Legalis 3000HA ma szpulkę R4?

https://www.centrumwedkarstwa.pl/product-pol-7592-Kolowrotek-Daiwa-Legalis-HA-3000HA-10416-300.html

Ma na 100%, kumpel go kupił żeby mieć szpule do certate 2004. A więc pasuje bezproblemowo...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Like 1

Ma na 100%, kumpel go kupił żeby mieć szpule do certate 2004. A więc pasuje bezproblemowo...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Dzięki. Potrzebuję taniego markowego młynka z korpusem Alu tak więc kupiony Legalis 3000HA za 250 zł i zapasowa szpulka R4. Szpulka do sprzedania tak wiec młynek za grosze.

Taki Exist dla ubogich :) Tego kolowrotka Daiwa Europe czy USA nie rozprowadzala do tej pory. Wyjatek chyba ten sklep Moritz czy Mefisto wiec sila rzeczy malo posiadaczy na naszym kontynencie. Gdyby Moritz mial w dobrej cenie wersje H to bylbym sie gotowy na niego rzucic :)

To Made in China tez mnie w pierwszej chwili odrzucilo ale...tu masz filmik. Na you tube jest ich chyba wiecej. Kolowrotek zostal rozebrany na czesci pierwsze i dostal bardzo dobra ocene. Nie wiem czy tu w tym filmiku kolowrotek zostal okresony jako "premium metal feeling" a nowy Sustain (jesli nie Sustain to prosze wybaczyc, nie pamietam na 100%) "premium plastic feeling". 

Wdzialem tez zestawy lozysk do tego Theory wiecj mozna jak najbardziej zrobic upgrade.

Dzięki, akurat tego wideo jako jedynego o Theory nie widziałem :>

Edytowane przez pomidor babinicz

• 3 tygodnie później...

Moze i zrobi ale pewnosci nie ma, ze za 250 bo jest cena "od". Czyli c3000 moze byc za 250 a inne drozej beda pewnie.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Myślę że maga być w tej cenie

U mefiego jest promo z cena 1419 zl

Edytowane przez Siwy gołąb

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...