Szczepek2 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 U nas marża musi być, nawet w promocji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Koledzy czy ktoś będzie się wybierał- i pomoże w zakupie młynka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Właśnie byłem w Moritzie, taki spontan w sumie. Stradic 2500 FL brak, ale sa zamówione, w tej samej cenie dostaniecie FK, zarówno 2500 jak i 3000. Maja wybor, można podkręcić. Obsługiwał mnie szef chyba, po angielsku, bez problemu. Daja jakies gratisy, kubki termiczne, malpki wina itp. Wzialem Stradic 3000HG FK, futerał Daiwy, chyba ostatni z rozmiaru 147 na dwa kije, na 3 kije są, siedzenie na ponton z gazetki, ale tez chyba ostatnie i jakies tam pierdoly. Ceny zalezy na co, czasami bardzo fajne, ale widziałem tez woblery, ktore kupowalem z chin po 2.35€ z wysyłką, za 14€ jakoś... Obsługa miła, wybór ogromny,na pewno warto zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Właśnie byłem w Moritzie, taki spontan w sumie. Stradic 2500 FL brak, ale sa zamówione, w tej samej cenie dostaniecie FK, zarówno 2500 jak i 3000. Maja wybor, można podkręcić. Obsługiwał mnie szef chyba, po angielsku, bez problemu. Daja jakies gratisy, kubki termiczne, malpki wina itp. Wzialem Stradic 3000HG FK, futerał Daiwy, chyba ostatni z rozmiaru 147 na dwa kije, na 3 kije są, siedzenie na ponton z gazetki, ale tez chyba ostatnie i jakies tam pierdoly. Ceny zalezy na co, czasami bardzo fajne, ale widziałem tez woblery, ktore kupowalem z chin po 2.35€ z wysyłką, za 14€ jakoś... Obsługa miła, wybór ogromny,na pewno warto zajrzeć. Szkoda że nie dałeś znak że bęziesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) Kolego, myślałem nad tym, ale... nie mieszkam w PL, bywam owszem, ale to i tak problem logistyczny. Jestem nowy na forum, czy zaufasz mi i wyślesz kasę z góry? Bo ja w zakładanie za kogoś się nie bawię. Co gdy uznasz, ze kreciol Ci sie nie podoba, odnajdziesz jakieś luzy, pewnie zglosisz się do mnie... Niby łatwo coś komuś kupić, ale jak zwykle, łatwiej powiedzieć niż zrobić. A i tak wyjazd wyskoczył godzinę wcześniej... Kołowrot testowany wczoraj nad wodą i... jest super ???? Edytowane 11 Grudnia 2019 przez Seki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Witam nie miałby ktoś czasu aby podlecieć do Moritza? Miałbym pilną sprawę. Gdyby ktoś chciał pomóc proszę dać cynka na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Bartek, pewnie nowa gazetka i promo na stelki pilnie chcesz ogarnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Bartek, pewnie nowa gazetka i promo na stelki pilnie chcesz ogarnąć Gwiazda na gwiazdkę aczkolwiek jeszcze nowa certatka wchodzi w grę Edytowane 13 Grudnia 2019 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Panowie jakby ktoś był w Moritz to potrzebuje dosłownie pierde za kilka €.Odwdzięcze się 4 pakiem za fatyge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Ja również chętnie się odwdziecze komuś kto miałby być w Moritzu Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Panowie naprawdę nikt nie przejeżdża koło moritza czy nie jedzie czegoś kupić? Tu z powyższymi kolegami byśmy dorzucili do benzyny lub jakaś prowizja. Głównie zależy mi na stelli ona chyba od 27 grudnia będzie dostępna. Wysyłają pewno też, ale wolałbym gdyby ktoś wcześniej pokręcił co i jak. Bo różne rzeczy tu słyszałem, a nie chciałbym dostać tego gorszego akurat kołowrotka Edytowane 20 Grudnia 2019 przez bartosz311287 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Ktoś się orientuje czy mają jeszcze Stelle? Ten nr tel to do nich +4933217486408?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Wojtek to jedziesz do Moritza? Mógłbyś sprawdzić cenę na Zilliona SV tw SHL :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Jak będę to sprawdzę nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Dziękuję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Podobno mieli 20 Stelli w promocji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Czyli nie wiadomo czy jak pojadę to będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Podobno mieli 20 Stelli w promocji.Wszystkie zwinął jeden Mikołaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Czyli nie wiadomo czy jak pojadę to będą?Może być tak, że jak wyjedziesz z domu, to jeszcze będą, a jak będziesz w połowie drogi, to już będą sprzedane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dzisiaj bylem, rozmawialiem z szefem i dostawa stelli bedzie w polowie stycznia. Smial sie, ze wczoraj na otwarcie sklepu wpadlo 3 polaków i zabrali wszystkie 35 sztuk jakie byly na sklepie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dzisiaj bylem, rozmawiałem z szefem i dostawa Stelli będzie w połowie stycznia.Śmiał się, ze wczoraj na otwarcie sklepu wpadło 3 polaków i zabrali wszystkie 35 sztuk jakie były na sklepie A nie wiesz czy planują promocję na na Certate LT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 A nie wiesz czy planują promocję na na Certate LT? Nie mam zielonego pojecia. Nakupilem z kumplem caly bagaznik „dobra” ale nic tam z Daiwy nie bylo. Nie pytalem tez nią bo jakos nie lezy w kregu moich zainteresowań 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Dzisiaj bylem, rozmawialiem z szefem i dostawa stelli bedzie w polowie stycznia.Smial sie, ze wczoraj na otwarcie sklepu wpadlo 3 polaków i zabrali wszystkie 35 sztuk jakie byly na sklepie Pewnie niedługo pojawią się na portalach "sprzedam" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Pewnie niedługo pojawią się na portalach "sprzedam" No i dobrze, oby w dobrej kasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 No i dobrze, oby w dobrej kasie:)Tak, na pewno w dobrej kasie... nie doczytałeś kto kupił? Niestety, ale duża rzesza naszych rodaków nawet jak dostaje promocyjne ceny to sprzedaje po cenie "rynkowej", żeby jak najwięcej wycisnąć, a nie jak najszybciej sprzedać. Stale się z tym spotykam[emoji29] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi