Skocz do zawartości

Sklepy wędkarskie w Niemczech - stacjonarne oraz internetowe (w tym Moritz w Berlinie)

WIŚNIA

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie byłem w Moritzie, taki spontan w sumie. Stradic 2500 FL brak, ale sa zamówione, w tej samej cenie dostaniecie FK, zarówno 2500 jak i 3000. Maja wybor, można podkręcić. Obsługiwał mnie szef chyba, po angielsku, bez problemu. Daja jakies gratisy, kubki termiczne, malpki wina itp.

Wzialem Stradic 3000HG FK, futerał Daiwy, chyba ostatni z rozmiaru 147 na dwa kije, na 3 kije są, siedzenie na ponton z gazetki, ale tez chyba ostatnie i jakies tam pierdoly. Ceny zalezy na co, czasami bardzo fajne, ale widziałem tez woblery, ktore kupowalem z chin po 2.35€ z wysyłką, za 14€ jakoś...

Obsługa miła, wybór ogromny,na pewno warto zajrzeć.

Właśnie byłem w Moritzie, taki spontan w sumie. Stradic 2500 FL brak, ale sa zamówione, w tej samej cenie dostaniecie FK, zarówno 2500 jak i 3000. Maja wybor, można podkręcić. Obsługiwał mnie szef chyba, po angielsku, bez problemu. Daja jakies gratisy, kubki termiczne, malpki wina itp.

Wzialem Stradic 3000HG FK, futerał Daiwy, chyba ostatni z rozmiaru 147 na dwa kije, na 3 kije są, siedzenie na ponton z gazetki, ale tez chyba ostatnie i jakies tam pierdoly. Ceny zalezy na co, czasami bardzo fajne, ale widziałem tez woblery, ktore kupowalem z chin po 2.35€ z wysyłką, za 14€ jakoś...

Obsługa miła, wybór ogromny,na pewno warto zajrzeć.

Szkoda że nie dałeś znak że bęziesz :(

• Like 1

Kolego, myślałem nad tym, ale... nie mieszkam w PL, bywam owszem, ale to i tak problem logistyczny. Jestem nowy na forum, czy zaufasz mi i wyślesz kasę z góry? Bo ja w zakładanie za kogoś się nie bawię. Co gdy uznasz, ze kreciol Ci sie nie podoba, odnajdziesz jakieś luzy, pewnie zglosisz się do mnie... Niby łatwo coś komuś kupić, ale jak zwykle, łatwiej powiedzieć niż zrobić. A i tak wyjazd wyskoczył godzinę wcześniej...

Kołowrot testowany wczoraj nad wodą i... jest super ????

Edytowane przez Seki
  • Like 14

Panowie naprawdę nikt nie przejeżdża koło moritza czy nie jedzie czegoś kupić? Tu z powyższymi kolegami byśmy dorzucili do benzyny lub jakaś prowizja. Głównie zależy mi na stelli ona chyba od 27 grudnia będzie dostępna. Wysyłają pewno też, ale wolałbym gdyby ktoś wcześniej pokręcił co i jak. Bo różne rzeczy tu słyszałem, a nie chciałbym dostać tego gorszego akurat kołowrotka :)

Edytowane przez bartosz311287
  • Like 1

Dzisiaj bylem, rozmawialiem z szefem i dostawa stelli bedzie w polowie stycznia.

Smial sie, ze wczoraj na otwarcie sklepu wpadlo 3 polaków i zabrali wszystkie 35 sztuk jakie byly na sklepie :)

Pewnie niedługo pojawią się na portalach "sprzedam"  ;)  :D

• Like 1

No i dobrze, oby w dobrej kasie:)

Tak, na pewno w dobrej kasie... nie doczytałeś kto kupił? Niestety, ale duża rzesza naszych rodaków nawet jak dostaje promocyjne ceny to sprzedaje po cenie "rynkowej", żeby jak najwięcej wycisnąć, a nie jak najszybciej sprzedać. Stale się z tym spotykam[emoji29]
  • Like 1