Pescador_de_caña Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Ode mnie jest 180km do Moritz, jak liczyłem 5-6 stów do przodu przy jednej Stelli 2500FJ juz po odjęciu kosztów paliwa. Do tego zwiedzanie Berlina ewentualnie kolejne zakupy ciuchowe w miasteczku outletowym w Wustermark. Gdybym miał pewność że nie pocałuję klamki to bym pojechał bez zastanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Człowiek zamożny nie kupuje towaru w śmiesznym Moritzie.A gdzie kupuje ? Rozumiem, ze „czlowiek bogaty” celowo wybiera drozszy sklep, zeby zaplacic wiecej ? Ciekawa teoria, bardzo ciekawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 A drążąc dalej temat. Gdyby było mnie stać na takie auto to z niekłamaną radością z pedałem w podłodze zajechałbym do Moritza za pięć 9 na otwarcie wykupił wszystkie stelle i wystawił o 1000zl drozej na przekór wszystkim bólodupcom(wiem ze bym nie sprzedał, ale mając tyle kasy miałbym na to wyje...wszytsko jedno by mi bylo), bo ni chuchu nie kumam całej tej dyskusji powyżej odnośnie tego, że ktoś coś kupił i drożej sprzedał.....no i co z tego?Miał pieniądze, były do kupienia to kupił. Trzeba było być szybciej przed nimi(tymi złymi z Polski, co to tak na złość innym Polakom wykupili), albo napisać, zadzwonić czy jeszcze są? A nawet jakby były to zarezerwować podając powod dlugiej podróży czy cokolwiek. Jak jest bariera jezykowa to mozna kogoś poprosić, użyć tlumacza itd Niestety u wyżej wymienionych tych złych widać wyższy poziom planowania,organizacji czy jak zwał tak zwał, a uz tych zawiedzionych? No coż, siebie nazwałbym frajerem jakbym pojechał 500km nie mając pewności ze kupie to co chce kupić, znając realia ww sklepu w którym jak jest jakaś dobra cena na towar to rozchodzi się on na pniu.A sklepowi co za różnica czy sprzeda 3 ludziom czy 35? Zapewne nawet na rękę bo kasa w 1 dzień a nie 20 czy 30 wraca. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaTo jest Polska. Scisk odbytu na to, ze ktos ma lepiej wiekszosc polakow dziedziczy genetycznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Pewnie to te spekulanty co po auta do Niemiec jeżdżą wykupili wszystkie Stelle. I teraz zarobią dwa razy. Raz na aucie i drugi raz na Stelli he he :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Pewnie to te spekulanty co po auta do Niemiec jeżdżą wykupili wszystkie Stelle. I teraz zarobią dwa razy. Raz na aucie i drugi raz na Stelli he he :-)Albo dobrzy Samarytanie. Kupio auta i po kosztach sprzedajo i w gratisie Stelle dajo?Tego oczekujo w Polsce. Bo jak inaczej to złodzieje, kombinatorzy, spekulanci i na pewno oszuści. Broń Boże ludzie przedsiębiorczy, ze smykałko do interesów itd bo to jest zabronione. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 A ciekawe ile tych co się tak pruje miało w planach tam jechać i coś kupić (nawet nie Stelle).Skoro ktoś wyłożył 60 koła papieru to chyba oczywiste jest, że chce coś zarobić. A przecież, zapomniałem, to tylko na tym forum na giełdzie lądują kołowrotki po 2500 zł do przewijania zapasowej żyłki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Dobra już tak się nie podniecajcie. Wiadomo że najgłośniej bulwersować się będę ludzie którzy chcieli jechać a teraz nie mają po co. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nie ma sie co stresować. Stelle w tych cenach byly tam od samego początku wpuszczenia ich na rynek. Potem była przerwa w dostawach i jak po przerwie rzucili ponownie to ktos w tym wyczuł biznes i wykupił wszystko. Przyjadą nowe, więcej w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Minął weekend a nikt nie wystawił w kraju na internety. Zresztą nie ważne. Lepiej dopłacić 500zł i mieć gwarancję bezproblemową a także serwis pogwarancyjny. Bo Święty spokój ważniejszy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Panowie może już wystarczy, naprawdę ile można bić pianę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Panowie, będę prawdopodobnie w przyszłym tygodniu w Moritz. Może ktoś coś potrzebuje ze sklepu i dorzuci sie na paliwo w zależności od ilości chętnych 20-30 zł? W razie czego proszę o informację na pw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Planuje wyjazd na piątek czyli dzień rozpoczęcia nowej gazetki. Ktoś jeszc, e chętny na coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Orientuje się ktoś ile w Moritz kosztuje stradic fl 2500 bo nie mogę się dodzwonić od dłuższego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) W związku z zamknięciem Bałtyku promocja na sprzęt morski .,,Nófka'' gazetka:https://www.facebook.com/AngelsportMoritz/photos/pcb.2580181138718058/2580180382051467/?type=3&theater Edytowane 27 Stycznia 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Orientuje się ktoś ile w Moritz kosztuje stradic fl 2500 bo nie mogę się dodzwonić od dłuższego czasu ok. 120-130 EUR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Dziękuję @Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Odpuszczam wyjazd bo słaba gazetka. Czekamy na nastepna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Orientuje się ktoś ile w Moritz kosztuje stradic fl 2500 bo nie mogę się dodzwonić od dłuższego czasuostatnio był w promocji za 109.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 No to super cena A aktualna jeszcze ta cena? Nie wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Czy jest może wiadomo, czy jest stracić 4000fl w promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Taka ciekawostke ogłosił na FB Moritz Podobno dostępność limitowana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) CześćCzy któryś z kolegów będzie niebawem w Moritz?Jeśli ktoś się wybiera bardzo proszę o informację na pv. Bardzo dziękuję Edytowane 7 Lutego 2020 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Gdzie te stelle od Januszy się pytam! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Gdzie te stelle od Januszy się pytam! heheto, że nasi kupili nie znaczy że na naszym rynku wystawione będą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 pod sklepem sprzedali z prowizją 50€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi