drag Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Cóz,ja z kolei pisałem niedawno zapytanie odnośnie ceny i mozliwości wysyłki do Polski.Nie dostałem nawet odpowiedzi. Edytowane 11 Grudnia 2020 przez drag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Wciąż, niezmiernie, dziwi mnie fascynacja tym sklepem, wobec faktu jak traktuje się tam klienta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Wciąż, niezmiernie, dziwi mnie fascynacja tym sklepem, wobec faktu jak traktuje się tam klienta.To jest ogólna uwaga,czy dotyczy tylko klientów z Polski?Nie mam doświadczeń oprócz pozostawionego bez odpowiedzi zapytania o którym pisałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 W Moritz Tatula 300 https://www.facebook.com/AngelsportMoritz/photos/a.201327036603492/3417972708272226/Jaka cena tej tatuli? 199 EUR ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 To jest ogólna uwaga,czy dotyczy tylko klientów z Polski?Nie mam doświadczeń oprócz pozostawionego bez odpowiedzi zapytania o którym pisałem wyżej.Obsługa na miejscu cieniutka. Jak poprosisz o drugi egzemplarz młynka by porównać to patrzą podejrzliwie. O mojej reklamacji Shimano która trwała bodajże 3 miesiące gdzieś już tutaj pisałem. Jednym wysyłają do Polski drugimi nie. Ja po prostu nie lubię się prosić by wydać moje pieniądze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Paweł, mam zgoła odmienne wrażenie. Kołowrotków do wybrania zawsze dostawałem tyle ile miałem życzenie. Nieprawidłowo pracujący kołowrotek wymienili mi po miesiącu na nowy od ręki w sklepie ( fakt, był nieużywany). Trafiam generalnie na właściciela albo syna, ale chyba tylko dlatego że oni komunikują się po angielsku. Prawie zawsze coś mi dorzucają gratis. Pierdoły typu scyzoryk, jakiś wobler sebile za kilkanaście euro a nawet kiedyś misie Haribo . Inna sprawa, że rok już tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 czytajac opinie o tym sklepie wciaz sie wacham czy zdecydowac sie na zakup online...nie chcialbym dostac wadliwy egzemplarz a potem sie uzerac mailowo i wysylkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Planuję zakup Daiwy Z 2020. Właśnie rozmawiałem telefonicznie z obsługą sklepu i dostawa będzie około lutego. Z wysyłką do Polski nie ma problemu, z rezerwacją nie ma problemu. Zobaczymy tylko jak z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Planuję zakup Daiwy Z 2020. Właśnie rozmawiałem telefonicznie z obsługą sklepu i dostawa będzie około lutego. Z wysyłką do Polski nie ma problemu, z rezerwacją nie ma problemu. Zobaczymy tylko jak z ceną.Daj znać jaka cena będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Daj znać jaka cena będzie.Ok, jak tylko będę wiedział dam znać. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Paweł, mam zgoła odmienne wrażenie. Kołowrotków do wybrania zawsze dostawałem tyle ile miałem życzenie. Nieprawidłowo pracujący kołowrotek wymienili mi po miesiącu na nowy od ręki w sklepie ( fakt, był nieużywany). Trafiam generalnie na właściciela albo syna, ale chyba tylko dlatego że oni komunikują się po angielsku. Prawie zawsze coś mi dorzucają gratis. Pierdoły typu scyzoryk, jakiś wobler sebile za kilkanaście euro a nawet kiedyś misie Haribo . Inna sprawa, że rok już tam nie byłem.Znam Twoje opinie o nich. A ja miałem problem pewnie dlatego że rozmawiałem po niemiecku.???????????? Natomiast całkiem serio to 3 miesiące na reklamacje kołowrotka pogrzebało ich w moich oczach. Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Witam panowie jest tu ktos na forum mieszkajacy w Niemczech niedalekto sklepu moritz ktory pomogl by w zakupie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jednak nie chcą ci wysłać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 wysla bez problemu tylko ja mam obawy po przeczytaniu opini o tym sklepie ze wsadza hakis model wystawowy i potem bedzie problem z ewentualna reklamacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jaki jest koszt wysyłki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 do irl 27.5e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Od środy do 10 stycznia wszystkie sklepy zamknięte więc Szanowny Moritz pewnie znowu chętniej będzie wysyłał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Od środy do 10 stycznia wszystkie sklepy zamknięte więc Szanowny Moritz pewnie znowu chętniej będzie wysyłał.Już mi przysłali e-mail i zapraszają do zamawiania. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Jak to się wszystko zmienia???? Jacy uczynni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Ok... ale oni w sumie maja swoją stronę jako sklep ? Czy tylko z Facebooka i gazetki się operuje ? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Ok... ale oni w sumie maja swoją stronę jako sklep ? Czy tylko z Facebooka i gazetki się operuje ? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaNie mają żadnej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Jak im sklep zamknęli to nagle mogą wysyłać do Polski. Miło z ich strony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Jak im sklep zamknęli to nagle mogą wysyłać do Polski. Miło z ich strony.Na Święta dla Polaków zrobili wyjątek. Żeby była miła atmosfera. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Narzekacie i narzekacie na tych Niemców. Mi nigdy problemu z wysyłką nie robili a kupowałem tam sporo zarówno stacjonarnie jak i wysyłkowo. Fakt, że nie mają regularnego sklepu internetowego ale jak pisałem maila co chcę i wpłacałem kasę to nigdy nie było żadnych kłopotów.Za przesyłkę kasują jak za zboże - to fakt ale przy jakichś większych zakupach nie ma to znaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Narzekacie i narzekacie na tych Niemców. Mi nigdy problemu z wysyłką nie robili a kupowałem tam sporo zarówno stacjonarnie jak i wysyłkowo. Fakt, że nie mają regularnego sklepu internetowego ale jak pisałem maila co chcę i wpłacałem kasę to nigdy nie było żadnych kłopotów.Za przesyłkę kasują jak za zboże - to fakt ale przy jakichś większych zakupach nie ma to znaczenia.Odnośnie komunikacji i wysyłek mam podobne doświadczenia.Wizyty tam nigdy nie złożyłem, więc się nie ustosunkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi