DonF Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 A czy któryś z Kolegów ogarnąłby mi temat z wysyłka bezpośrednio do mnie? Nie mam konta do transakcji zagranicznych, odwdzięczę się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 U mnie jest ten sam problem. Jeśli kupiłby ktoś dwa to byśmy się dogadali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mondragon Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Napisałem do nich jak beda dostepne te ultegry odezwe sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Super, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Napisałem do nich jak beda dostepne te ultegry odezwe sie.I ja bym poprosił o zakup ,tej z przełożeniem 4,8 Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Odpowiedział mi Moritz na moje zapytanie odnośnie wysyłki do Polski - liczą sobie 20 euro. Wymagają przelewu na ich konto (bez PayPal). Jeśli ktoś organizuje zakup to bym się chętnie przyłączył. Edytowane 5 Lutego 2021 przez niko333 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mondragon Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Ja probuje to ogarnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Panowie, Najbliższe dwa tygodnie będę w Berlinie.W wolnej chwili mogę podjechać do Moritz.Jeśli ktoś potrzebuje dokonać zakupów, to piszcie.Coś ustalimy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Dotarły do mnie ciekawe wieści, podobno Moritz zamawia kołowrotki pod siebie tak jak sklepy Biedronka zamawiają kiełbasę u producentów po 4 zł / kg. Ktoś to sprawdził i ponoć części z dystrybucji japońskiej, europejskiej i niemieckiej różnią się kolorem - mam na myśli środek. Zcciekawości sam to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Myślę, że to za mała skala sprzedaży. Na coś takiego to może sobie Cabelas pozwolić. Tym niemniej jednak ciekawość mnie zjada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) Dokładnie, Moritz aż taki ogromny nie jest. Do tego, owszem mają fajne oferty na kręcioły, ale poza tym to te ceny jakieś zachwycające nie są. Przychodzi klient, bierze Stradica na promce ale już za pletke placi jak za zboże i juz sklep swoje zarobił. Nie dopatrywałbym się tu przekrętów. To zachód, a nie PL. Nawet w Biedronce nie masz np. gorszej wersji oryginalnej Coca Coli, nie? Edytowane 6 Lutego 2021 przez Seki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Sam to sprawdzę, taki niewierny Tomasz ze mnie... Co do Coca Coli nie wiem, ale ceny wędlin i mięsa w Biedronce są "super". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Nie za mała, w Niemcowni podobno niewielu lubi Moritza, bo omija wielu dystrybutorów.Moi Szwedzi powiedzieli - "On sam jest jak dystrybutor" i lubią z nim współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Dotarły do mnie ciekawe wieści, podobno Moritz zamawia kołowrotki pod siebie tak jak sklepy Biedronka zamawiają kiełbasę u producentów po 4 zł / kg.Ktoś to sprawdził i ponoć części z dystrybucji japońskiej, europejskiej i niemieckiej różnią się kolorem - mam na myśli środek.Zcciekawości sam to sprawdzę. 4 PLN za kilogram kolowrotka bez wzgledu na marke i model ?Kilogram netto czy brutto ? Pytam bez zlosliwosci i nie mam zadnego interesu w bronieniu / oczernianiu Moritza...ale jak ktos zaczyna wpis od "dotarly do mnie ciekawe wiesci..."to poza usmiechem politowania pojawia sie proste pytanie :Czego by to mialo dowiezc i jakby to mialoby byc sprawdzalne ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) Ja byłem u nich kilka dni temu i osobiście odebrałem ,,towar,, ... Edytowane 6 Lutego 2021 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Moritz zamawia Shimano bezpośrednio w Shimano Europe w Holandii. Z pominięciem Shimano Deutschland. Ot i cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Ottos Tackle World z Australii od czasu do czasu wszystkich bije cenami na glebe. Co do Moritza to czas pokaże. Jedno jest pewne i stary i jego syn są spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Witam, czy możecie Panowie normalnie otworzyć nową gazetkę na stronie Morritz-BB ? U mnie widać tyko pierwszą stronę a po kliknięciu w „aktuelle flyer ab 08.03” otwiera się stara gazetka z 28.12. Dajcie znać proszę jak to u was wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) Witam, czy możecie Panowie normalnie otworzyć nową gazetkę na stronie Morritz-BB ? U mnie widać tyko pierwszą stronę a po kliknięciu w „aktuelle flyer ab 08.03” otwiera się stara gazetka z 28.12. Dajcie znać proszę jak to u was wygląda.Tak samo. Na FB jest tylko jedna strona aktualnej gazetki promo z otwarcia po niemieckim Lock Down związanym z Covid Edytowane 29 Marca 2021 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 W sumie kokosów bym się i tak nie spodziewał bo przy kursie euro 4,66 to ciężko żeby wyszło coś taniej niż w pl nawet po ich cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Stella SW na Moritz za 499 EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Heloł.Będe 25 maja to moge odebrać jak ktoś coś sobie u nich zamowi.(bo poki co jest tylko odbior z tego co kojarze, nie ma stacjonarnych zakupow) Warunki dwa-sami ogarniacie kontakt z nimi, dostepnosc itd(troche mi szkoda na to czasu, zwlaszcza jak ktos chce multki a ich nie ogarniam) oraz to ze nie wykladam kasy czyli placicie Moritzowi z gory lub mi. Mozna przelac w pl lub euro jak komu pasuje na konto PL lub DE. (Plus ewentualny przesyl w PL) lub odbior po trasie Moritz-Sztum.[emoji16] pozdro. Info jak kto woli to pw lub tel 692489963 Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Mała aktualizacja. Można zakupy robić w sklepie, ale za wiele czasu nie bede mial na szukanie, wybieranie, pytanie itd wiec jak najbardzie moge cos komus kupic, ale wolalbym zebym juz odbieral niz sam wypytywal o dostepnosc. Pozdro Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Mają tam Vanforda 2500 (5.3:1) w dobrej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Mają tam Vanforda 2500 (5.3:1) w dobrej cenie ?Nie mam pojecia. JW pisalem prosze w miare mozliwosci o dostepnosc i ceny pytac u zrodla. Jak bede na miejscu to moge sprawdzic, ale i tak nie wiem co dla kogo bedzie dobra cena. Wiec JW wole uniknac zbednego wiszenia na tel i z gory wiedziec czy ktos.cos chce i za ile. Na pw najlepiej dogadywac takie szczegoly. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi