Mateush Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Gadają po angielsku czy tylko po swojemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Gadają po angielsku czy tylko po swojemu?Gadaja. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Szanowni Państwo wybiera się ktoś do Moritz na dniach? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Ktoś wie może czy aldek bfs na lewą rękę jest jeszcze dostępny w cenie z ostatniej gazetki? Na fejsie nie mają w zwyczaju odpisywać zwłaszcza jak się pyta o wysyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Napisz na pocztę, raz dziennie zazwyczaj odpisują, na fb zero kontaktu z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć Wybiera się ktoś do Moritz?Miał bym prośbę o zakup..dokładam sie do kosztów???? Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Czyżby zilion21? Też bym przyjął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 (edytowane) Nie wybiera się nikt po Daiwa STEEZ A TW 1016HL? Zrobiłbym sobie prezent na gwiazdkę. Edytowane 30 Października 2021 przez fonix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 A w jakiej jest obecnie cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 A w jakiej jest obecnie cenie ?380€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Jest ktoś chętny na zakupy w MoritzByć może mógłbym podjechaćZapraszam na priv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Mam wrażenie że przy naszym cudzie gospodarczym i tak słabej złotówce te wyjazdy już się coraz mniej opłacają 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Będzie ktoś robił zakupy w Mortiz na dniach? Jestem zainteresowany kupnem multików a wysłać nie chcą. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 To wez firmę kurierską z Polski, opłac towar i zleć odbiór i wysyłkę firmie kurierskiej. Szkopów poproś tylko o spakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 To wez firmę kurierską z Polski, opłac towar i zleć odbiór i wysyłkę firmie kurierskiej. Szkopów poproś tylko o spakowanie.Nie interesuje ich wysyłka do Polski a będą się bawić w pakowanie?Nie sądzę.Też próbowałem z nimi poruszać kiedyś temat zakupu i wysyłki do Polski,dostałem zdecydowaną i krótką odmowę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Tak jest teraz.... Wolą zostawić towar dla kogoś kto przyjdzie osobiści i kupi może coś jeszcze niż bawić się w pakowanie i wysyłanie.... Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Do Moritz wybieram się w ciągu najbliższych 2 tygodni. Start - Śląsk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 W Moritzu Nauen pojawił się 22 Exist LT2500 za 699€. Jeśli planuje ktoś zakup to można zaoszczędzić 1000zł w od odniesieniu do ceny np u Mefisto Pozdro, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 W Moritzu Nauen pojawił się 22 Exist LT2500 za 699€. Jeśli planuje ktoś zakup to można zaoszczędzić 1000zł w od odniesieniu do ceny np u Mefisto Pozdro, RafałWitajcie !A jak z gwarancją? Słyszałem od właściciela sklepu w PL, że jest problem jeśli sprzęt trafi do Shimano Polska? A był zakup w DE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 No jak trafi do shimano to może być problem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 A druga sprawa co Ci ma powiedzieć sprzedawca , sam pewnie chciałby sprzedac taki młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Witajcie !A jak z gwarancją? Słyszałem od właściciela sklepu w PL, że jest problem jeśli sprzęt trafi do Shimano Polska? A był zakup w DE? Na gwarancje sprzęt oddajesz tam gdzie go kupiłeś, do tego upoważnia paragon zakupu. W Moritzu nie ma żadnych problemów z oddaniem sprzętu na gwarancje. Policz sobie jaką marżę mają sklepy w Polsce na np takim 22 Exist, skoro Moritz sprzedaje 1000zł taniej i podejrzewam, że też ma z 1000zł marży na nim to taki sklep w Polsce robi 2000zł na czysto od kołowrotka - sprzedawca powie Ci wszystko co trzeba żebyś kupił u niego taki młynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie wiem jak teraz ale wcześniej Moritz brał towar bezpośrednio w Shimano Europe z Holandii. Załatwienie mojej gwarancji trwało 8 tygodni. Finalnie nowy młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Na gwarancje sprzęt oddajesz tam gdzie go kupiłeś, do tego upoważnia paragon zakupu. W Moritzu nie ma żadnych problemów z oddaniem sprzętu na gwarancje. Policz sobie jaką marżę mają sklepy w Polsce na np takim 22 Exist, skoro Moritz sprzedaje 1000zł taniej i podejrzewam, że też ma z 1000zł marży na nim to taki sklep w Polsce robi 2000zł na czysto od kołowrotka - sprzedawca powie Ci wszystko co trzeba żebyś kupił u niego taki młynek Myślę, że bardzo mocno naciągnąłeś rzeczywistość 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Myślę, że bardzo mocno naciągnąłeś rzeczywistość Nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi