Skocz do zawartości

Sklepy wędkarskie w Niemczech - stacjonarne oraz internetowe (w tym Moritz w Berlinie)

WIŚNIA

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

To wez firmę kurierską z Polski, opłac towar i zleć odbiór i wysyłkę firmie kurierskiej. Szkopów poproś tylko o spakowanie.

Nie interesuje ich wysyłka do Polski a będą się bawić w pakowanie?Nie sądzę.Też próbowałem z nimi poruszać kiedyś temat zakupu i wysyłki do Polski,dostałem zdecydowaną i krótką odmowę.

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

W Moritzu Nauen pojawił się 22 Exist LT2500 za 699€. Jeśli planuje ktoś zakup to można zaoszczędzić 1000zł w od odniesieniu do ceny np u Mefisto :)

Pozdro, Rafał

Witajcie !

A jak z gwarancją? Słyszałem od właściciela sklepu w PL, że jest problem jeśli sprzęt trafi do Shimano Polska? A był zakup w DE?

Witajcie !

A jak z gwarancją? Słyszałem od właściciela sklepu w PL, że jest problem jeśli sprzęt trafi do Shimano Polska? A był zakup w DE?

Na gwarancje sprzęt oddajesz tam gdzie go kupiłeś, do tego upoważnia paragon zakupu. W Moritzu nie ma żadnych problemów z oddaniem sprzętu na gwarancje.

Policz sobie jaką marżę mają sklepy w Polsce na np takim 22 Exist, skoro Moritz sprzedaje 1000zł taniej i podejrzewam, że też ma z 1000zł marży na nim to taki sklep w Polsce robi 2000zł na czysto od kołowrotka - sprzedawca powie Ci wszystko co trzeba żebyś kupił u niego taki młynek :)

Na gwarancje sprzęt oddajesz tam gdzie go kupiłeś, do tego upoważnia paragon zakupu. W Moritzu nie ma żadnych problemów z oddaniem sprzętu na gwarancje.

Policz sobie jaką marżę mają sklepy w Polsce na np takim 22 Exist, skoro Moritz sprzedaje 1000zł taniej i podejrzewam, że też ma z 1000zł marży na nim to taki sklep w Polsce robi 2000zł na czysto od kołowrotka - sprzedawca powie Ci wszystko co trzeba żebyś kupił u niego taki młynek :)

Myślę, że bardzo mocno naciągnąłeś rzeczywistość :)

• Like 3