WIŚNIA Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Znacie jakis duzy sklep wedkarski w Berlinie lub okolicach. Mi swita ze cos tam na Moritz czy jakos tak bylo. Jesli macie jakies namiary czyli adres byl bym bardzo wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Podłączam się do pytania prawdopodobnie na przełomie września i października zawitam do Berlina na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.rodsworld.de/berlin/Berlin_index.htmhttp://www.angeljoe.de/ To chyba największe dwa w Berlinie. Ten drugi jest często chwalony na niemieckich forach. Ja tam jeszcze nie byłem.Najbliższy Moritz znajduje się w Nauen. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Nikt nic nie wie?google wie, wystarczy zapytac http://maps.google.ch/maps?hl=de&um=1&ie=UTF-8&q =angelladen+berlin&fb=1&split=1&gl=ch&view=t ext&ei=x-AtSpHbMsWOsAblz4C_CQ&sa=X&oi=local_grou p&ct=more-results&cd=1&resnum=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witak kolegów.Może któryś z kolegów wie gdzie w Berline są dobrze zaopatrzone sklepy wędkarskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie w samym mieście ale,na zachodnim Berliner-Ringu zjazd Nauen. Jakieś 8 km w kierunku Nauen,na 1 światłach w prawo,potem 1 w prawo. 200m i jesteś na miejscu. Angelmarkt Moritz. Bardzo dobrze zaopatrzony,z fajnymi promocjami. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jak ktoś będzie się wybierał do tego sklepu pod Berlinem prosze o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 http://www.moritz-bb.de/Jeśli to ten sklep to mają super promocję na Stelle 4000SFE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja polecę ten sklepik: http://www.der-meeresangelshop.de/Kontakt:_:7.html fajny asortyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 http://www.angeljoe.de/angelgeschaeft-berlin-_-12.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dziękuje za pomoc.Jeśli odwiedzę te sklepy to podzielę się informacjami co jak i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jak masz zamiar odwiedzić ten który podesłałem to miałbym jedną rzecz, którą jeśli jesteś z południa Polski zleciłbym do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dziękuje za pomoc.Jeśli odwiedzę te sklepy to podzielę się informacjami co jak i za ile Widzę po giełdzie, że sklepy odwiedziłeś. Miałeś podzielić się informacjami . To , że są Stelle FE 2500 i 3000 w dobrej cenie to wiemy. Ile kosztowały we wskazanym przez kolegów sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Andrzej tu masz jeden sklephttp://www.moritz-bb.de/?page_id=727Stella 4000 SFE za 399 ojro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Ja tego nie skomentuję albowiem musiał bym użyc słów powszechnie uznanych z obelżywe . A postepowanie polegające na zebraniu na forum informacji, gdzie, nastepnie zakupie i próbie odsprzedaży na forum prawdopodobnie z zyskiem uważam za OBRZYDLIWE ! Fuj !U.P.S.: Jeśli sie mylę i kolega nic na tym nie próbuje zarobić to chętnie odszczekam a post wyedytuję, ale prosze mnie przekonac ! Najlepiej zdjęciem rachunku. Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Ugly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kolega @kondzio 77 tak się spieszył z założeniem tematu na giełdzie Sprzedam Stelle że chyba zapomniał o podzieleniu się obiecanymi informacjami co jak i za ile Za ile to my już wiemy. Szkoda tylko ze u kolegi tak wysoka marża No ale w końcu w wolnym kraju żyjemy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Byłem z kumplami w Nauen 2 tygodnie temu.Potwierdzam,świetnie zaopatrzony sklep z dobrymi promocjami.Na samych działach spiningowych spędzilem trzy godziny.Fakt,Shimano Stella,niezłe promocje,ale wszystkie Stelle są do d.....y Widziałem fajne kijki Major Crafta,z 270 e.,przecenione na 79 e.,tylko szkoda że 2-składy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 WitamChciałbym sprostować wasze wpisy.Pytanie o sklepy nie było związane z myślą o jakimkolwiek zarobku.A podniesienie ceny to nie zarobek lecz częściowy zwrot kosztów.Czy doliczyłem komuś jakieś pieniądze do jego prywatnego zamówienia, że takie oburzenie jest w waszych wpisach.Może dwóch kolegów z forum, którym przywiozłem parę rzeczy, zechcą potwierdzić, że nie miały tu miejsca cele zarobkowe.Wątek uważam za zamknięty i proponuję się zastanowić czy pozostali użytkownicy korzystający z działu <sprzedam> działają charytatywnie. Jeżeli ktoś czuje się dotknięty, to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 To proszę odpowiedz tylko na jedno pytanie? Ile kosztuje Stelka 2500 i 3000 FE w tamtym sklepie? Miałeś podzielić się informacjami w zamian za podanie namiarów na sklepy... .Przecież to nie jest tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Temat zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Czyli nie możesz powiedzieć ile kosztuje Stella pod Berlinem? Tajemnica. Poproszę innych kolegów o podanie ceny. Może się wybiorę albo kogoś podeślę. Wątek sklepów w Berlinie proszę zostawić. Przyda sie zainteresowanym zakupami w Berlinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Stella 2500 fe 399eur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dziekuję. 1700,00 . Niezła cena. Może na ferie pojadę pod Berlin z dzieciakami do Tropical Islands . Zainteresowanym mógłbym kupić kilka - jesli będą dostępne. Cena zakupu + 50,00 zł koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Z Tropical Islands będziesz jeszcze musiał pojechać extra jakieś 180 km.do sklepu. No i wrócić...poczekaj,ja w sobotę tam będę to dam Ci znać,czy są jeszcze? Tam w tym sklepie duża dynamika cenowa,może będzie coś jeszcze bardziej interesującego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi