drag Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Czyli zgodnie z planem, przed koncem 2018, Stella 2018 , w Moritz, w cenie 399... 48365130_1891816250887887_8662105654778920960_o.jpgAlphas Air za 730 PLN .Jakbym szukał multika do UL to bym sie pewnie nawet pół sekundy nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Pytanie do bywalców Moritza, mianowicie czy maja w ofercie szpule "custom" do Shimano? W gazetkach promo widziałem knoby, korbki, kapsle itp., ale szpulki do stałoszpulowca nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Und ? Byl ktos ?Zaciagnal karton Stelli po 399 E ? Beda na gieldzie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Podpinam się pod pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) ... będą , ale po 450E Edytowane 27 Grudnia 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 ... będą , ale po 450E To juz chyba suwerenna decyzja sprzedajacego, za ile wystawi towar.Moze beda po 666 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 https://www.angel-domaene.de/shimano-stella-2500fj--31897.html?refID=CR miłych zakupów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 @miramar - jest tam taki ładny napis na czerwonym tle currently not availablea to chyba oznacza że z zakupów ch... będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 https://www.angel-domaene.de/shimano-stella-2500fj--31897.html?refID=CR miłych zakupów Było, niedostępne od kilku dni tak samo jak C3000 w tej samej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Nie trzeba było czekać na Moritza , tylko brać jak były . Faktycznie , że obecnie " towar wyszedł " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Był dzisiaj w Moritz Nord ale stelli w takich cenach nie było ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Na ten sklep też trzeba czasami uważać bo można się nadziać.Znajoma poprosiła mnie o przejażdżkę do tego sklepu z zamiarem kupna za 400 euro nowej stelki 2500 ktora miala byc na prezent dla męża po wcześniejszej rezerwacji.Po przyjeździe okazało się że już nie ma promocji i cena była 500 euro.Pani pokazała nam co potrafi nowa Stella oczywiście kręcił pięknie ale co z tego jak droższa o 100 euro.Poprosilem panie aby spytała się czy można ja sprzedać po 400 euro tak jak zarezerwowalismy.Pani zabrała Stelle zapakowana na zaplecze i po 5 min przynosi pudełko A na nim cena 400 euro i pyta się czy pasuje odp.oczywiscie bierzemy.Zaplacilismy za sprzęt i w drogę do domu czyli około 250 km.Po powrocie znajoma dzwoni że kołowrotek chodzi nie tak tzn słychać wyraźne szumy i rzeczywiście wygląda na to ze na zapleczu został podmieniony na inny kołowrotek możliwe że z reklamacji lub powystawowy.Takze uważajcie zawsze sprawdzajcie dwa razy przed opuszczeniem sklepu bo można uniknąć podobnych sytuacji Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Falkon750 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Na ten sklep też trzeba czasami uważać bo można się nadziać.Znajoma poprosiła mnie o przejażdżkę do tego sklepu z zamiarem kupna za 400 euro nowej stelki 2500 ktora miala byc na prezent dla męża po wcześniejszej rezerwacji.Po przyjeździe okazało się że już nie ma promocji i cena była 500 euro.Pani pokazała nam co potrafi nowa Stella oczywiście kręcił pięknie ale co z tego jak droższa o 100 euro.Poprosilem panie aby spytała się czy można ja sprzedać po 400 euro tak jak zarezerwowalismy.Pani zabrała Stelle zapakowana na zaplecze i po 5 min przynosi pudełko A na nim cena 400 euro i pyta się czy pasuje odp.oczywiscie bierzemy.Zaplacilismy za sprzęt i w drogę do domu czyli około 250 km.Po powrocie znajoma dzwoni że kołowrotek chodzi nie tak tzn słychać wyraźne szumy i rzeczywiście wygląda na to ze na zapleczu został podniesiony kołowrotek możliwe że z reklamacji lub podstawowy.Takze uważajcie zawsze sprawdzajcie dwa razy przed opuszczeniem sklepu bo można uniknąć podobnych sytuacjiO WoW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 ... he he he , a ponoć tam za Odrą wszyscy są tacy " cacy " ... I tu przypomina mi się : ... Niemiec płakał jak sprzedawał ..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dziwne i przykre jednoczesnie.. ale jaki sens takiej praktyki jak mozesz oddac na reklamacje i naprawia/zwroca nowa.. Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Na ten sklep też trzeba czasami uważać bo można się nadziać.Znajoma poprosiła mnie o przejażdżkę do tego sklepu z zamiarem kupna za 400 euro nowej stelki 2500 ktora miala byc na prezent dla męża po wcześniejszej rezerwacji.Po przyjeździe okazało się że już nie ma promocji i cena była 500 euro.Pani pokazała nam co potrafi nowa Stella oczywiście kręcił pięknie ale co z tego jak droższa o 100 euro.Poprosilem panie aby spytała się czy można ja sprzedać po 400 euro tak jak zarezerwowalismy.Pani zabrała Stelle zapakowana na zaplecze i po 5 min przynosi pudełko A na nim cena 400 euro i pyta się czy pasuje odp.oczywiscie bierzemy.Zaplacilismy za sprzęt i w drogę do domu czyli około 250 km.Po powrocie znajoma dzwoni że kołowrotek chodzi nie tak tzn słychać wyraźne szumy i rzeczywiście wygląda na to ze na zapleczu został podmieniony na inny kołowrotek możliwe że z reklamacji lub powystawowy.Takze uważajcie zawsze sprawdzajcie dwa razy przed opuszczeniem sklepu bo można uniknąć podobnych sytuacjiTo zupelnie inaczej niz u mnie. Ostatnim razem jak bylem to przed wyjazdem zarezerwowalem kilka mlynkow- mam 550km wiec nie chce na darmo jezdzic i te drozsze zapytuje sie o nie czy sa i po ile. I jesli sa to rezerwuje z wyprzedzeniem(min stelke za 400 mimo ze juz w promce nie byla oraz 2xtp i vanka za 300, ktory tez juz byl po promce dla kolegow z forum i type stezza za 450 mimo ze byl pow 500 dla siebie). Przyjechalem. Sprawdzilem. I do placenia. Na mlynkach ceny nieustalone mailowo tzn niepromocyjne. Pytam sie w jakich cenach je kupie? Odpowiedz-w ustalonych, co na kartonie nie ma znaczenia. Ale dla mojego spokoju szef(Reiner Moritz) przy kasie nastawil cenownik i poprzyklejal ustalone ceny. Zero problemu.Nic nie wynosil i nie wymienial. Dorzucil gratis za spora sumke wydana przeze mnie i wsio ok.Ordnug muss sein;)) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Nie mówię że zawsze tak musi być u mnie tak się zdarzyło i gdy bym jeszcze raz sprawdził kołowrotek to uniknął bym takiej sytuacji.Ale w moim przypadku Pani zabrała karton z kolowrotkiem na zaplecze i przyniosła z nową naklejka ceną.A na pewno został podmieniony bo krecilem nim wcześniej to bajka.Pomyslalem że taka maszynka jak Stella to nic nie powinno się wydarzyc.Sytuacja ta miała miejsce 3 tyg.temu Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Falkon750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 To dobrze, że w tym kartoniku z nową ceną nie było kawałka cegły zamiast stelki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 To dobrze, że w tym kartoniku z nową ceną nie było kawałka cegły zamiast stelki.Hahahaha, mistrzostwo Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Na ten sklep też trzeba czasami uważać bo można się nadziać.Znajoma poprosiła mnie o przejażdżkę do tego sklepu z zamiarem kupna za 400 euro nowej stelki 2500 ktora miala byc na prezent dla męża po wcześniejszej rezerwacji.Po przyjeździe okazało się że już nie ma promocji i cena była 500 euro.Pani pokazała nam co potrafi nowa Stella oczywiście kręcił pięknie ale co z tego jak droższa o 100 euro.Poprosilem panie aby spytała się czy można ja sprzedać po 400 euro tak jak zarezerwowalismy.Pani zabrała Stelle zapakowana na zaplecze i po 5 min przynosi pudełko A na nim cena 400 euro i pyta się czy pasuje odp.oczywiscie bierzemy.Zaplacilismy za sprzęt i w drogę do domu czyli około 250 km.Po powrocie znajoma dzwoni że kołowrotek chodzi nie tak tzn słychać wyraźne szumy i rzeczywiście wygląda na to ze na zapleczu został podmieniony na inny kołowrotek możliwe że z reklamacji lub powystawowy.Takze uważajcie zawsze sprawdzajcie dwa razy przed opuszczeniem sklepu bo można uniknąć podobnych sytuacjikupowałem w ten czwartek dwa Shimano Stradic CI4+ , każdą sztukę Pan wyjmował z pudełka , skręcał , sprawdzał jak działa wszystko ! Sprawdzał nawet rolkę czy dobrze się kręci Następnie wręczył mi kołowrotek żebym ja sprawdził czy wszystko ok. Dopiero po takich zabiegach kołowrotki wróciły do pudełka i zostały kupionę. Był to Moritz Nord. Nie wiem dlaczego takiego zwyczaju nie ma w Berlinie .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 ... bo ten towar był na wschód ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Ktoś wie jak tam stoją z rozmiarami Exista 18 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Kurcze Moritz zaczyna być jak tureckie auto Schrot-place w Berlinie. Czujność czekisty obowiązkowa ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Kurcze Moritz zaczyna być jak tureckie auto Schrot-place w Berlinie. Czujność czekisty obowiązkowa ????Czujność to we własnej kuchni wskazana jest również Statystyki nie kłamią, to tam od lat dochodzi do wielu przykrych zdarzeń 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 ...Ludwik, szare mydło, a jak zaczyna robić się nieprzyjemnie na jelicie to węgiel i to, co próbowałeś Danielu w Korsarzu, koniecznie wersja na czysto o wyższym oktanie. Gwarancja sanacji zajść okołowirusowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi