Guzu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Na fejsie Moritz BB chwali sie odpaleniem strony www https://moritz-bb.de/?fbclid=IwAR2zEnLOQpIt0IKyBFEi35u6ft8q-RIEN3SOfX1B6EV2nxiD_XqZ51gFyx0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Na fejsie Moritz BB chwali sie odpaleniem strony www https://moritz-bb.de/?fbclid=IwAR2zEnLOQpIt0IKyBFEi35u6ft8q-RIEN3SOfX1B6EV2nxiD_XqZ51gFyx0Strona Moritza jest od dawna ma kilka lat. Korzystam z niej już długo, a to zapewne tylko jakaś aktualizacja.PS. Sprawdziłem swoja starą zakładkę w przeglądarce i jest to dokładnie to samo do obecnie.Pozdrawiam M. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Strona Moritza jest od dawna ma kilka lat. No to napisali na fejsie, ze w koncu start. Mimo ze byl odwlekany. Eh. Kombinacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Strona ma zupełnie nowy layout i wiele zakładek i treści których wcześniej nie było. Kliknięcie w zakładkę powoduje przejście do aktualnej strony, więc to żaden dowód na brak zmian. Minusem jest to, że w dalszym ciągu nie ma sklepu internetowego i o ile wiem nie ma planów jego powstania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Strona ma zupełnie nowy layout i wiele zakładek i treści których wcześniej nie było. Kliknięcie w zakładkę powoduje przejście do aktualnej strony, więc to żaden dowód na brak zmian. Minusem jest to, że w dalszym ciągu nie ma sklepu internetowego i o ile wiem nie ma planów jego powstania.Dokładnie. Wcześniej na stronie poza kilkoma informacjami o sklepie nie było nic. A teraz jest chociaż gazetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Dokładnie. Wcześniej na stronie poza kilkoma informacjami o sklepie nie było nic. A teraz jest chociaż gazetka Gazetka wczesniej tez byla;) a nawet 2. Aktualna o poprzednia. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Była, ale były też poślizgi w publikacji w porównaniu do FB. Może teraz bardziej się przyłożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Na ten sklep też trzeba czasami uważać bo można się nadziać.Znajoma poprosiła mnie o przejażdżkę do tego sklepu z zamiarem kupna za 400 euro nowej stelki 2500 ktora miala byc na prezent dla męża po wcześniejszej rezerwacji.Po przyjeździe okazało się że już nie ma promocji i cena była 500 euro.Pani pokazała nam co potrafi nowa Stella oczywiście kręcił pięknie ale co z tego jak droższa o 100 euro.Poprosilem panie aby spytała się czy można ja sprzedać po 400 euro tak jak zarezerwowalismy.Pani zabrała Stelle zapakowana na zaplecze i po 5 min przynosi pudełko A na nim cena 400 euro i pyta się czy pasuje odp.oczywiscie bierzemy.Zaplacilismy za sprzęt i w drogę do domu czyli około 250 km.Po powrocie znajoma dzwoni że kołowrotek chodzi nie tak tzn słychać wyraźne szumy i rzeczywiście wygląda na to ze na zapleczu został podmieniony na inny kołowrotek możliwe że z reklamacji lub powystawowy.Takze uważajcie zawsze sprawdzajcie dwa razy przed opuszczeniem sklepu bo można uniknąć podobnych sytuacjiNiezła telenowela... PozdrawiamDaniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Moj kolega lubi drogie markowe produkty.Nawet nie wiedzial ,ze Stella to top kolowrotkow.Gdy juz go uswiadomilem,to zachorowal na stelloze.Poinformowalem,ze czekamy na promocje w Moritz,bo chcial zakupic 2szt. i mial blisko do Niemiec.Pojechal,kupil.Nie przykladal sie do szczegolnego ogladania,osluchania.Wiadomo przeciez kupowal TOP. Po powrocie do domu chcial zaprezentowac stellki synowi,chwalac jak to pieknie,lekko i bezszelestnie pracuja.No niestety jedna krecila strasznie glosno i co obrot czuc bylo opor przy kreceniu.Na drugi dzien kolega pojechal i kolowrotek zostal wymieniony na sprawny,ale troche nerwa bylo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Parę lub paręnaście stron w tym wątku wcześniej pisałem jak z półki otrzymałem ewidentnie używanego Stradica więc myślę, że coś może być na rzeczy. Może poza nówkami mają też jakieś młynki Refrubisched. W końcu kupują Shimano bezpośrednio z Holandi z pominięciem Shimano Deutschland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 W końcu kupują Shimano bezpośrednio z Holandi z pominięciem Shimano Deutschland.Nie z Shimano Holandii, a przynajmniej nie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Skad kupują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kto był ostatnio i może napisać - ile kosztuje aktualnie Daiwa 18 Exist LT 4000-C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kto był ostatnio i może napisać - ile kosztuje aktualnie Daiwa 18 Exist LT 4000-C?Napisz na FB albo email do nich. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Czy orientuje się ktoś czy są jeszcze Zondy dostępne i ewentualnie w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilbarber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 630e wczoraj bylem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilbarber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 630e exist lt4000d-c nie ma s-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 630e wczoraj bylemDziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 A czy w Mortizie dostanę płytką szpulę do nowej Stelli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jak często wychodzą nowe gazetki moritza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 A czy w Mortizie dostanę płytką szpulę do nowej Stelli?Szczerze watpie. Generalnie ze szpulami u nich jest tak ze maja pare do tanszych mlynkow a od drozszych to zalezy od humoru sprzedawcy czy chce mu sie odkrecic z kolowrotka(i w domysle pozniej do niego domowic). Pare tak kupilem dla kolegow od stradicow ale od drozszych nie kupowalem. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jak często wychodzą nowe gazetki moritza ?Przewaznie raz na miesiac. Teraz wg mnie powimna byc z nastawieniem na morskie lowy bo z reguly w lutym maja cos ala.dni morza. Za miesiac spore nastawienie na wedkarstwo wyczynowe(splawikowe). Oczywiscie przy okazji inne dzialy tez sa, ale to z reguly dominuje w tych miesiacach. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nowa gazetka w Moritz TP4000PG w bardzo fajnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nowa gazetka w Moritz TP4000PG w bardzo fajnej cenieKurtka imaxa rowniez spoko cena. Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Po ile PG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi