pit1982 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Powinienem być w tym tygodniu w czw lub pt. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaSprawdzisz dostępność Stradic Ci4 2500 i jaką mają aktualnie cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Sprawdzisz dostępność Stradic Ci4 2500 i jaką mają aktualnie cenę ?Sprawdzisz. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Jedzie ktoś może 28 lutego ze śląska ? Chętnie bym sie dorzucił do paliwa i jechał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Orientuje się ktoś w jakiej cenie są teraz Stelle 4000 FJ?Ja kupilem w zeszlym tygodniu za 449 E ale trzeba pogadac bo wystawiona jest za 479. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Sprawdzisz dostępność Stradic Ci4 2500 i jaką mają aktualnie cenę ?Byly po 110e. W.nowej gazetce tez po tyle sa. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Jakieś opinie o Daiwa Theory ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Czy ta gazetka na poprzedniej stronie to jest aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Czy ta gazetka na poprzedniej stronie to jest aktualna?Do czwartku. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Ale od czwartku 28.02 jest już nowa gazetka ???? Edytowane 25 Lutego 2019 przez Traveller 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 CześćMam pytanko i prośbę zarazem.Będzie któryś z kolegów jechał do sklepu w najbliższym czasie?Potrzebował by zapytać o dostępność jednej rzeczy i ewentualny zakup. Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 No to pisz co Cię interesuje , będę w sklepie w czwartek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Super pisze na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Czy ktoś z okolic Zielonej Góry będzie się tam wybierał w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Wybiera się ktoś? Stradica fb bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Jakieś opinie o Daiwa Theory ?Jedno co juz wiadomo to to, ze szpulki drogie. 350-400PLN Dawia znow poszla po bandzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Właśnie, powiedzcie mi co z tym Theory jest nie halo, że nic nie idzie o nim wygrzebać? Pomijam szpulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Właśnie, powiedzcie mi co z tym Theory jest nie halo yyy... Made in China? A pomijając wskazany wyżej kraj produkcji, zapewne można go odrobinę "podrasować" dokładając np. ze dwa łożyska. Do tego wizualnie prezentuje się nienajgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Właśnie, powiedzcie mi co z tym Theory jest nie halo, że nic nie idzie o nim wygrzebać? Pomijam szpulki. Taki Exist dla ubogich Tego kolowrotka Daiwa Europe czy USA nie rozprowadzala do tej pory. Wyjatek chyba ten sklep Moritz czy Mefisto wiec sila rzeczy malo posiadaczy na naszym kontynencie. Gdyby Moritz mial w dobrej cenie wersje H to bylbym sie gotowy na niego rzucic To Made in China tez mnie w pierwszej chwili odrzucilo ale...tu masz filmik. Na you tube jest ich chyba wiecej. Kolowrotek zostal rozebrany na czesci pierwsze i dostal bardzo dobra ocene. Nie wiem czy tu w tym filmiku kolowrotek zostal okresony jako "premium metal feeling" a nowy Sustain (jesli nie Sustain to prosze wybaczyc, nie pamietam na 100%) "premium plastic feeling". Wdzialem tez zestawy lozysk do tego Theory wiecj mozna jak najbardziej zrobic upgrade. Edytowane 1 Marca 2019 przez Luckyguliver 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Taki Exist dla ubogich Tego kolowrotka Daiwa Europe czy USA nie rozprowadzala do tej pory. Wyjatek chyba ten sklep Moritz czy Mefisto wiec sila rzeczy malo posiadaczy na naszym kontynencie. Gdyby Moritz mial w dobrej cenie wersje H to bylbym sie gotowy na niego rzucic To Made in China tez mnie w pierwszej chwili odrzucilo ale...tu masz filmik. Na you tube jest ich chyba wiecej. Kolowrotek zostal rozebrany na czesci pierwsze i dostal bardzo dobra ocene. Nie wiem czy tu w tym filmiku kolowrotek zostal okresony jako "premium metal feeling" a nowy Sustain (jesli nie Sustain to prosze wybaczyc, nie pamietam na 100%) "premium plastic feeling". Wdzialem tez zestawy lozysk do tego Theory wiecj mozna jak najbardziej zrobic upgrade. Gdzie te łożyska można dorzucić ? 4 to niewiele, dla mnie podstawą jest 2 razy pinion, 2 razy podparcie korby, 1 x rolka i koniecznie to małe kółko posuwu - czyli 6 sztuk. Poproszę link do schematu wersji 3000HA. Kupiłem z gwarancją wersję 3000HA za 390 zł z wysyłką tak wiec oferta w Moritz do d... . Edytowane 2 Marca 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Gdzie kupiłeś za tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Gdzie kupiłeś za tyle?https://sklepdrapieznik.pl/sklep/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=theory&submit_search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) https://sklepdrapieznik.pl/sklep/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=theory&submit_search=To przeciez inny kolowrotek az mi sie wierzyc nie chce ze Ci sie nie chcialo otowrzyc linka lub spojrzec na fotke z gazetki Moritza. Edytowane 2 Marca 2019 przez Luckyguliver 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi