Skocz do zawartości

Sklepy wędkarskie w Niemczech - stacjonarne oraz internetowe (w tym Moritz w Berlinie)

WIŚNIA

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie, powiedzcie mi co z tym Theory jest nie halo, że nic nie idzie o nim wygrzebać? Pomijam szpulki.

Taki Exist dla ubogich :) Tego kolowrotka Daiwa Europe czy USA nie rozprowadzala do tej pory. Wyjatek chyba ten sklep Moritz czy Mefisto wiec sila rzeczy malo posiadaczy na naszym kontynencie. Gdyby Moritz mial w dobrej cenie wersje H to bylbym sie gotowy na niego rzucic :)

To Made in China tez mnie w pierwszej chwili odrzucilo ale...tu masz filmik. Na you tube jest ich chyba wiecej. Kolowrotek zostal rozebrany na czesci pierwsze i dostal bardzo dobra ocene. Nie wiem czy tu w tym filmiku kolowrotek zostal okresony jako "premium metal feeling" a nowy Sustain (jesli nie Sustain to prosze wybaczyc, nie pamietam na 100%) "premium plastic feeling". 

Wdzialem tez zestawy lozysk do tego Theory wiecj mozna jak najbardziej zrobic upgrade.

Edytowane przez Luckyguliver
  • Like 2

Taki Exist dla ubogich :) Tego kolowrotka Daiwa Europe czy USA nie rozprowadzala do tej pory. Wyjatek chyba ten sklep Moritz czy Mefisto wiec sila rzeczy malo posiadaczy na naszym kontynencie. Gdyby Moritz mial w dobrej cenie wersje H to bylbym sie gotowy na niego rzucic :)

To Made in China tez mnie w pierwszej chwili odrzucilo ale...tu masz filmik. Na you tube jest ich chyba wiecej. Kolowrotek zostal rozebrany na czesci pierwsze i dostal bardzo dobra ocene. Nie wiem czy tu w tym filmiku kolowrotek zostal okresony jako "premium metal feeling" a nowy Sustain (jesli nie Sustain to prosze wybaczyc, nie pamietam na 100%) "premium plastic feeling". 

Wdzialem tez zestawy lozysk do tego Theory wiecj mozna jak najbardziej zrobic upgrade.

Gdzie te łożyska można dorzucić ? 4 to niewiele, dla mnie podstawą jest 2 razy pinion, 2 razy podparcie korby, 1 x rolka i koniecznie to małe kółko posuwu   - czyli 6 sztuk.   

Poproszę link do schematu wersji 3000HA.

Kupiłem z gwarancją wersję 3000HA za 390 zł z wysyłką tak wiec oferta w Moritz do d... . 

Edytowane przez godski

To przeciez inny kolowrotek :lol: az mi sie wierzyc nie chce ze Ci sie nie chcialo otowrzyc linka lub spojrzec na fotke z gazetki Moritza.

Edytowane przez Luckyguliver
  • Like 3