Luckyguliver Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 A gdzie te paczki poszly? Wszystkie do tego samego kraju? @Mateo dostales juz tego nowego Theory? Maja w Moritzu zapasowe szpulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Do mnie wszystko dojechało Theory dostałem w pudełku od steeza 17- już się miałem cieszyć z pomyłki na moją korzyść ale w środku był tylko Theory nie pytałem o szpulki zapasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Czy orientuje się ktoś po ile stoją w normalnej cenie Shimano Baitrunner 4000D w Moritz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Na fb pojawiła się nowa gazetka z ofertą od 6.09. Moim zdaniem warto zerknąć https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2279083165494525&id=183246578411538 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Widzę że w ofercie są koszulki Pelagic tylko jakaś cena do tego jest? Bardzo dobre koszulki, mam sztukę zakupiona w USA i naprawdę dają radę, w te upały oprócz ochrony UV dają naprawdę efekt chłodu na ciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Koledzy mam pytanie ,czy wybiera się ktoś do sklepu Moritz na zakupy? Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) Wyszła już nowa gazetka, a razem z nią kilka fajnych okazji. Wybiera się może ktoś na zakupy. I ma miejsce na jeden młynek Shimano Ultegre 2500FB? Edytowane 27 Września 2019 przez zandermafija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Czekamy na SL :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Gdzie można zobaczyć tą gazetkę?Nie mam Facebooka a stronka http://www.moritz-bb.de/ nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Gdzie można zobaczyć tą gazetkę?Nie mam Facebooka a stronka http://www.moritz-bb.de/ nie działaja tu oglądałem https://moritz-bb.de/angebote/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 ja tu oglądałem https://moritz-bb.de/angebote/ Właśnie o tym piszę - że pod tym adresem mam cały czas komunikat" Ta witryna jest nieosiągalna" Może, ktoś z kolegów wstawi gazetkę jako zdjęcie lub pdf do tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Też byłbym chętny na Ultegre 2500 FB. Jeśli ktoś by jechał a mógłby zakupić, byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) Jak się dogadam to zamawiam wysyłkę. Konkrety na priv poproszę. Edytowane 27 Września 2019 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Wie ktoś jaka cena Big Baitrunner-a ci4 (rozumiem że cena na gazetce dotyczy roz. medium)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Czekam na dobre wieści od kolegi @godski odnośnie wysyłki. W razie jak by mu się nie udało dogadać z wysyłką, to czy ktoś z kolegów wybiera się do sklepu i mógłby kupić mi kręciołka? Byłbym bardzo wdzięczny . Poproszę o informację na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Jak się dogadam to zamawiam wysyłkę. Konkrety na priv poproszę. Czekam na dobre wieści od kolegi @godski odnośnie wysyłki. W razie jak by mu się nie udało dogadać z wysyłką, to czy ktoś z kolegów wybiera się do sklepu i mógłby kupić mi kręciołka? Byłbym bardzo wdzięczny . Poproszę o informację na priv.Przykro mi ale jednak odpuszczam zakupy. Brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Przykro mi ale jednak odpuszczam zakupy. Brak czasu.Dziękuję Andrzej za chęci. No cóż, ponowię pytanie - może jednak znajdzie się ktoś z szanownego grona, co się wybiera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Dziękuję Andrzej za chęci. No cóż, ponowię pytanie - może jednak znajdzie się ktoś z szanownego grona, co się wybiera? również się dołączam do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) Wybiera się może ktoś do Moritza? Na FB jest nowa gazetka na listopad. Jakby ktoś się wybierał to dołożyłbym się do paliwa etc. Edytowane 26 Października 2019 przez pointman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 (edytowane) Podłączyłbym się i ja. Mnie interesują plecionki varivas w 2 rozmiarach. I może kurtka imax jeśli kupujący byłby tak uprzejmy. Edytowane 26 Października 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Witam, czy ktoś w następny weekend wybiera się na zakupy do tego sklepu ponieważ kolejna gazetka wyszła i interesuje mnie jeden kręciołek ja będę prawdopodobnie jechał 11.11 ale do tego czasu boje się że wykupią wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Witam, czy ktoś w następny weekend wybiera się na zakupy do tego sklepu ponieważ kolejna gazetka wyszła i interesuje mnie jeden kręciołek ja będę prawdopodobnie jechał 11.11 ale do tego czasu boje się że wykupią wszystko Daj znać bo mnie też jeden krecial interesuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haku Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Widzieliście w jakiej cenie jest Stradic 4000 FL w Moritz?Halloween_Flyer_2019.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 to była kwestia czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 W takiej jak Stradici w Moritzu. Tam są normalne ceny, nie to co w PL. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi