giaur27 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Jeśli ktoś się wybiera to proszę o kontakt- przygarnąłbym z chęcią Vańka 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Megabass kij też w przyjemnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Vanka i ja bym lyknal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 A co sadzicie o tym multiku Antares do kija tak max 70 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ten antares to chyba petarda i jeszcze w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Panowie dołączam się do pytania czy ktoś się wybiera pomoże w zakupach. Edytowane 30 Października 2019 przez danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Pany i ja się podłączę do jakiegoś kupującego jeśli ktoś się wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Ja może będe w środę w Moritzu ale jeszcze na 100 % nie jest pewne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Szkoda, że nie mają żadnej strony z info co jest na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Szkoda, że nie mają żadnej strony z info co jest na stanie Alez wlasnie na tym to polega.Pojedziesz, okaże się że czegoś nie ma - to może kupisz coś innego.Skoro i tak już przyjechałeś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 A nie jest tak czasem, że jak do nich napiszesz na mesnegerze co dokładnie weźmiesz i kiedy to Ci nie odłożą? Tak to się chyba odbywało kiedyś jeśli mnie pamięć nie myli. Swoją drogą dziwna sprawa, że nie mają opcji sklepu internetowego, mieli by więcej klientów z Polski niż Niemców... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Guzu nie kliknę "lubię to" bo jest to denerwujące ale masz 100% racji, taki kuit maketingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Rezerwować nie można przez messengera bo próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Z tego co widzę jest nowa oferta w Moritz od 1 Listopada a ta z Hellowen pewnie już nieaktualna https://moritz-bb.de/#jp-carousel-1894 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Nie przegapcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Jakaś gazetka już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Jakaś gazetka już jest?Ma być 23.11 pod Black Friday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Widzę że w ofercie są koszulki Pelagic tylko jakaś cena do tego jest? Bardzo dobre koszulki, mam sztukę zakupiona w USA i naprawdę dają radę, w te upały oprócz ochrony UV dają naprawdę efekt chłodu na ciele70 euro. Były. Są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Dzięki, byłem w USA 25$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Jeżeli ktoś się wybiera poproszę o info. jestem zainteresowany zakupem kołowrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Czy ktoś moze sie wybiera na zakupy? Bylbym chetny na dwa kołowrotki jeżeli to nie kłopot. Bardzo proszę o informację w razie gdyby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Dla zainteresowanych. Na moje to takie bladoczarne frajdej;))Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Gdyby ktoś się wybierał, to poproszę o info - Tranx 301A chodzi mi po głowie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 A ja proszę o info w jakiej cenie mają Steeza Typ II bo promo widzę tylko na Typ I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 A ja proszę o info w jakiej cenie mają Steeza Typ II bo promo widzę tylko na Typ IPrzecież już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi