adriano Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Poszedł już dawno bo się napaliłem na gównianego Exista 18 a teraz żałuję i chce go z powrotem ale tym razem Type II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Przecież już masz Krzysiek Ten steez już przemyskie klenie lowil I po pół roku wrócił spowrotem do Adriana Taka to kolezenska wymiana była Edytowane 23 Listopada 2019 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Hehe to było dobre,więcej takich transakcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Adrian, tez mam. Chcesz mojego? Kleni nie łowił. Jakieś okonki jedynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Gdyby ktoś się wybierał, to poproszę o info - Tranx 301A chodzi mi po głowie...To jest nas dwóch???? Edytowane 23 Listopada 2019 przez teo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Poszedł już dawno bo się napaliłem na gównianego Exista 18 a teraz żałuję i chce go z powrotem ale tym razem Type II Co z Existem było nie halo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Co z Existem było nie halo?Po prostu nie jest wart swojej ceny.Kosztuje 1k więcej od takiego Steeza a w niczym go nie przebija.A na dodatek taki Steezik przy UL pracował bardziej aksamitnie od Exista.Miałem dwa chwilę pokreciłem poszły dalej i nie tęsknię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Steez to dla mnie taki podrasowany Luvias za dużo większe pieniądze Szybko o nim zapomniałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Co operator, to inne wrażenia und oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Przy UL to nawet taka Daiwa Ninja pracuje znakomicie i śmiało można obśmiewać droższe kołowrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Co do nindży to fakt Jak jest nowa to całkiem fajnie kręci Co do exista to zależy od kogo się kupuje Bywały buble i to tu na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Witam i jak wybiera się ktoś do Moritza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Liczyłem na Vańka 2500 albo Stradica 4000 w promce, może w grudniu coś będzie :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Wybiera się ktoś do Moritza,szukam maszynki pod ciężko w dobrej cenie i widzę abu revo beastx 41lh za całe 110€ z chęcią bym sprawdził w boju. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Liczyłem na Vańka 2500 albo Stradica 4000 w promce, może w grudniu coś będzie :/No to się z rozmiarami nie trafiło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Też chętnie podłącze się pod zbiorcze zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 W gazetce są tylko niektóre rozmiary kołowrotków. W ofercie zazwyczaj mają większość modeli, a różnice w cenach są niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Bo bym wziął FL 2500 i 4000 jakby ktoś jechał ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 A 1000 FL z normalnym przełożeniem ktoś widział w Moritzu za dobry grosz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) Deeper to jest pro+ czy chirp+ ? Edytowane 2 Grudnia 2019 przez 'mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 ...ja też się podłącze do "gruppen zamówienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Deeper to jest pro+ czy chirp+ ?na necie z tego co widzę kolor czarny kuli pro+, zielony chirp. Edytowane 3 Grudnia 2019 przez damien79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Pytalem jakiś czas temu. Jeden kołowrotek 20 euro, dwa 40 euro. Do Polski. Ktoś kiedyś pisał o tym.Strach pytać dalej o te wasze ''gruppen zamowienia''. 10x20 to 200. A dalej 2.tys. euro ????I jeżeli robicie tam zakupy. Ruda Pani względnie młoda, w okularach ma problemy z matematyka na niekorzyść klienta. Sprawdzone.Żona właściciela bardzo miła. I druga młoda sprzedawczyni też.Sam właściciel nie jest zbyt miły dla obcokrajowców.Syn raz lepiej, raz gorzej. Jak to syn właściciela. Zaś pracownicy, nie bardzo potrafią nic doradzić. Są zobligowani do sprzedaży. Albo nie wiedzą nic.Do nas to dobro Europy przybywa. ????Jedyne co dobre w tym sklepie to angebote, sonderprise. I piękna wystawa multików megabass. I części tuningowe slp, megabass. Choć sam łowie najczęściej spin. Reszta to subiektywna opinia. Edytowane 4 Grudnia 2019 przez bubas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Sklep jak sklep dwa poziomy i tyle, poza promocją ceny europejskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Dzieki tym promocjom idzir kupić młynki 35% taniej niż u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi