Sinopapużasty Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Orientuje się ktoś może jak wygląda kwestia przesyłki ze sklepu Moritz?Widzę, że obecnie mają fajne promocje na niektóre kręciołki (np. Rarenium 3000 za 110 euro co w przeliczeniu na nasze wychodzi jakieś 460 zeta ).Nie da się ukryć, że ostatnio widać na aukcjach wysyp kręciołków z niemieckiej dystrybucji...szkoda, że u nas nie ma takich promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nie wysyłają z Moritza. Tylko zakupy F2F, znaczy się osobiście trzeba jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Będę jechał na zakupy jakoś ok 13 lipca, jeśli ktoś chce się podłączyć zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infernovip Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ktoś w najbliższym czasie będzie się wybierać do sklepu Moritz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Dziś byłem przejazdem w sklepie Angeln Joe na Weissenseer Weg w dzielnicy Hohenschonhaussen w Berlinie. Bardzo fajny sklep. Oferta porównywalna do Moritza. Ceny młynków jednak gorsze. Mieli za to bardzo fajne stoisko muchowe - wędki Greys, Hardy i sporo materiałów do much. Rzuciły mi się w oczy spodniobuty Greys za 140 Euro. Były jeszcze jakieś inne oddychające za 100. Muszę koniecznie jeszcze tam podjechać bo dziś czasu starczyło tylko na szybki zakup gumek przed sobotnią SFP. Edytowane 18 Października 2016 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ktoś w najbliższym czasie będzie się wybierać do sklepu Moritz?Moze nie taki najblizszy czas, ale bede kolo 14 lis. w Berlinie i napewno zajrze tam. Gdyby cos ktos to zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie a czy ktoś będąc w Moritz odwiedzał przy okazji Askari? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Dziś byłem przejazdem w sklepie Angeln Joe na Weissenseer Weg w dzielnicy Hohenschonhaussen w Berlinie. Bardzo fajny sklep. Oferta porównywalna do Moritza. Ceny młynków jednak gorsze. Mieli za to bardzo fajne stoisko muchowe - wędki Greys, Hardy i sporo materiałów do much. Rzuciły mi się w oczy spodniobuty Greys za 140 Euro. Były jeszcze jakieś inne oddychające za 100. Muszę koniecznie jeszcze tam podjechać bo dziś czasu starczyło tylko na szybki zakup gumek przed sobotnią SFP. Jest też opcja online; https://www.global-fishing.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Czy ktoś w najbliższym czasie będzie się wybierać do sklepu Moritz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Tak. Ja jutro a w zasadzie to juz dzis;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Siemano, wybiera się ktoś w niedługim czasie do Moritza? Miałbym jedną rzecz do kupienia, oczywiście zapłacę za fatygę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 A ile płacisz za fatyge? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Gdyby ktorys z kolegow byl tak uprzejmy to kupil by mi przy okazji slammera bo podobno w promocji jest? Wybiera sie ktos w najbliższym czasie? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 A ile płacisz za fatyge? :-)Dostaniesz od @granvorki te słynne skarpety, które robiły ostatnio furore na giełdzie :-))) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Skarpet nie dam, ale sypnę jakiś pieniądz. Jeśli ktokolwiek wybiera się tam w niedalekiej przyszłości to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Byłem dziś w Moritzu i chciałbym wszystkich fanów tego sklepu (do których sam się zaliczam) przestrzec. Pojechałem po parę pierdół i Stradica 2500 dla jednego kolegi. Zawsze kołowrotki (tym bardziej nie dla mnie) wybieram z kilku sztuk. To co jednak dziś dostałem od Pana Moritza z półki w pierwszej kolejności to lecenie sobie w kulki lub uja jak kto woli . Gość chciał mi sprzedać ewidentnie używany kołowrotek jako nowy. Brak taśmy na szpulce, mikrootarcia na stopce a praca to istna masakra - jakby ciągał 20 g główki. Nie wiem czy każdemu go wciska czy tylko Polakom - mimo że mówię biegle po niemiecku to akcent zdradza mnie bezbłędnie. Jestem mega zniesmaczony całą sytuacją. Ciekawe co pakuje jak sprzedaje na odległość? Edytowane 6 Lutego 2017 przez Pawgas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Paweł , to pierwszy taki przypadek ? Robiłeś jakiś dym z tego powodu , zareagowałeś ? Dopytuję , bo sporadycznie zakupy dla mnie robi grzecznościowo kumpel , który nie ma nic wspólnego z wędkarstwem i mam obawy , żebym kiedyś nie wylądował z ręką w nocniku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 To pierwszy raz tak miałem choć podpadli mi już w zeszłym tygodniu gdy mailowo pytałem o dostępność drogich wędek shimano do trolla. Odpisali że nie mają i nie sprowadza. W innym sklepie sprowadzić mogą bez problemu. Nie wiem może ten mlynek przez przypadek wylądował na półce jako nowy jednak Pan Moritz wpierw mi go własnoręcznie wyjął z pudła, złożył i zakręcił. Wiedział co mi daje do ręki. Jak mówiłem że to chyba używany to stanowczo zaprzeczył i dał mi inne egzemplarze z których wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Dzięki za info . Zawsze uczulałem kumpla , coby personel wybrał najlepiej spasowany , najlepiej pracujący i najcichszy egzemplarz . A tu doopa - można się zdziwić jak widzę . Edytowane 7 Lutego 2017 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Nie piszę żeby kogokolwiek oczerniac ale to była przesada z jego strony. Na oslode kupiłem sobie plecionek Varivasa i Ownera w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Nie piszę żeby kogokolwiek oczerniac ale to była przesada z jego strony. Na oslode kupiłem sobie plecionek Varivasa i Ownera w promocji.Plecionka nowa czy używana?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Gość chciał mi sprzedać ewidentnie używany kołowrotek jako nowy.Ja się z tym nie spotkałem...A uwierz,kupuję dużo... I także każdy młynek jest sprawdzany przed kupnem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 może ktoś zorientować się ile zapłace za dwa Slammery 260 i 360 z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 A kto Ci wyśle ? Bo Rainer raczej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 moze ktoś się znajdzie obrotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi