jerrys Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 to Stella FJ 4000 dużo miejsca by nie zajęła ,dorzucę co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 mam do odebrania kołowrotek ,chyba by było po drodze Człuchów ChojniceKajn problem[emoji3] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) Jest nowa gazetka, w sklepie u Mietka Pisza, ze to juz ostatnia gazetka online.Od wrzesnia powrot do papierowych ... Edytowane 27 Lipca 2020 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) I Tatulki mają świeże...179 euro. Edytowane 27 Lipca 2020 przez SpinDoktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Zastanawiam się czy do wędki o wyrzucie 10-30 g. wystarczy mi Tatula czy inwestować dwa razy więcej PLN w Metanium? Sugestie w tej kwestii mile widziane. Shimano Poison Adrena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Zastanawiam się czy do wędki o wyrzucie 10-30 g. wystarczy mi Tatula czy inwestować dwa razy więcej PLN w Metanium? Sugestie w tej kwestii mile widziane. Shimano Poison Adrena.Ja inwestuje w metanium dc świetnie podobno rzuca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Wybiera się może któryś z Kolegów na jakieś zakupy do w/w sklepu lub pomoc w zakupie ? Chętnie przytuliłbym 1 sztukę Shimano Stradic CI4+ C3000 FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Po niedzieli napewno wpadnę tam,na kilka chwil ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Będę w przyszłym tygodniu w Moritzu.Jak ktoś jest czymś zainteresowany to mogę przywieźć co potrzeba.TYLKO dla pewnych użytkowników.JAk coś to pisać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Napisałem na prv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Czy był by ktoś tak miły i przywiózł mi Shimano Exsence 4000 MXG który od 31 będzie w cenie 299,99 EURO ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Będzie może ktoś jeszcze na dniach w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 WitamOrientuje się ktoś może jaka jest w Moritz cena stradica 4000FL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 To i ja przy okazji zapytam o cenę Vanquisha 2500s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Panowie może ktoś do Berlina się wybiera ? Potrzebuję nabyć kołowrotek .Przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Chyba zbiorę zamówienia i pojadę,a przy okazji kupię Aldka;) Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metodabomb Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Hej, wybiera się ktoś może na zakupy? Z chęcią bym się podłączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 https://m.facebook.com/?ref=opera_for_android_speed_dial#!/AngelsportMoritz/photos/pcb.3237967819606050/3237960416273457/?type=3&source=48&refid=28&__tn__=EH-R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 cześć, prośba o kontakt jeśli ktoś wybiera się do Moritza w najblizszym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Gdyby ktoś się wybierał w najbliższym czasie również proszę o kontakt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Ciężki temat widzę - w każdym razie gdyby któryś z kolegów się wybierał, potrzebuje 3 chatterbaity, których nigdzie nie mogę dostać. Kasę przelewam od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Jackall Brake Blade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Niestety, nie pomogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Wygląda na nową gazetke : Edytowane 30 Października 2020 przez Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi