Mariusz1000 Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 (edytowane) A ty dalej swoje... Edytowane 13 Sierpnia 2024 przez Mariusz1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 (edytowane) Wlasnie Kay powiedzial na Instagramie ze maja przerwe z reklamowymi prospektami od maja do września. Takie info dla zainteresowanych. Edit: Przerwe usprawiedliwia tym ze jest w tym czasie zajety poziskiwakiem nowosci i nie tylko, ktore pozniej ukazuja sie w gazetce. Do tego dopracowywal design prospektu. Nie wiem czy do Polski to dziala ale osoby mieszkajace w Niemczech moga napisac do niego maila i beda dostawac gazetki do domu. Edytowane 21 Sierpnia 2024 przez Predatorhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Cześć Czy ktoś z Was będzie lub jest może w Berlinie i byłby w stanie pomóc w odbiorze wędziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Ktoś się orientuje jak tam promocje w Moritz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Czy promocję są czy nie , zawsze warto tam podjechać mając niejako po drodze . Ja byłem tam w czerwcu upatrzyłem kij i za drugim razem przy okazji byłem w październiku "czekał jeszcze na mnie " w stojaku .Rozmowa , argumenty , negocjacje w końcowym efekcie rabat i wyszedłem ze sklepu z nowym kijem i plecionką . Na koniec wszyscy byli zadowoleni , sklep zrobił obrót , a ja sobie kolejny prezent ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Nowa gazetka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Witajcie, czy ktoś z kolegów bywa w tym sklepie: https://www.fishingtackle24.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Nie bywam ale często tam zamawiam, zero problemów, mogę tylko polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Moje zamówienie ma wartość 65 euro a przesyłka do PL kosztuje 30... muszę poszukać czegoś droższego żeby przesyłka nie stanowiła 50% ceny towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Ja zamawiam do Niemiec, w większości sklepów wysyłka powyżej 50€ jest darmowa. Nie wiem jak jest z wysyłką do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego WitamKupował ktoś w https://www.tackle-deals.eu/?Wiarygodny sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Tak, kupowałem wielokrotnie. Nawet dzisiaj zrobiłem kolejny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca WitamKupował ktoś w https://www.tackle-deals.eu/?Wiarygodny sklep?Bardzo wiarygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Witam , kupował ktoś w https://www.japan-dream-tackle.de ? Tylko tu znalazłem dostępnego twin powera FE 3000c mhg, i zastanawiam się czy sklep legitny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Witam , kupował ktoś w https://www.japan-dream-tackle.de ? Tylko tu znalazłem dostępnego twin powera FE 3000c mhg, i zastanawiam się czy sklep legitny Zamów tu:https://www.digitaka.com/items/5/4/1/TWINPOWER Na pewno sklep sprawdzony, i nie raz polecany (dostawa około 6 dni). A, i zostanie na dobrą plecionkę też z ich oferty. Jest też już w ich ofercie najnowszy TP XD c3000hg, jeśli bierzesz go pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) No z tą ceną jestem w szoku, a to z samej Japonii idzie tak? Zamawiałeś już tam ? I pytanie czy nie dojdzie do tego cło plus VAT ? Edytowane 15 Kwietnia przez AdrianMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Ceny podane na stronie zawierają 19% VAT. Przy wyborze kraju dostawy zmieni Ci się na 23%. Sklep i wysyłki są z Niemiec, tak więc nic więcej nie doliczają. Oprócz kosztów przesyłki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Ceny podane na stronie zawierają 19% VAT. Przy wyborze kraju dostawy zmieni Ci się na 23%. Sklep i wysyłki są z Niemiec, tak więc nic więcej nie doliczają. Oprócz kosztów przesyłki.Piszesz odnoście japan dream tackle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Piszesz odnoście japan dream tackle ?Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia JDT legitny sklep. Mieszkam w hanau i znam wlasciciela. Kupilem tam juz pare rzeczy wlacznie z kijkiem EVergreena. Moge szczerze polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Potwierdzam, też kupowałem tam już kilkukrotnie i nigdy żadnych problemów nie było. Do tego mają taki sposób pakowania wędek, że najbardziej uparty kurier musiałby się sporo namęczyć, żeby uszkodzić przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t9375792 Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja WitamKupował ktoś w https://www.tackle-deals.eu/?Wiarygodny sklep? Tak, sklep polecam zamawiałem wiele razy. Paczka przeważnie idzie tydzień. Raz, miałem sytuację w której wędka przyszła z uszkodzoną szczytówką - kazali odesłać (oczywiście zwrot był bezpłatny) i wysłali nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Mam przyjemność przedstawić kolejny sklep JDM w Niemczech który został otwarty pare dni temu w mieście obok. Jak wiadomo na początku przesyłka do Polski nie wypada cenowo zbyt atrakcyjnie bo żeby mieli niższe ceny potrzeba czasu ale w razie czego mogę sluzyc pomocą. Poznałem chłopaków osobiście i moge polecić ten sklep każdemu fanowi JDM. https://prolure.de/I nie nie mam w tym żadnej korzyści. Dodałem jako ciekawostkę bo może ktoś trafi na ich stronę i będzie się zastanawiał czy to nie wałek albo coś. Na fotkach tylko mała część asortymentu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi