Pawelek55 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Dzięki @MANTHEO - już mi nie przeszkadza przy malowaniu, ale jeszcze dużo wody w rzece (Narwii) upłynie A teraz z innej beczki - wszystkie 5 cm Edytowane 12 Lutego 2014 przez Pawelek55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 "Dupki" bardziej w klin, w ostrze noża - łatwiej uzyskać prawidłowe ściekanie lakieru bez niefajnych zgrubień. Zysk - uroda (lubimy zgrabne tyłki ), lżejsze ogonki to łatwiejsze wprawienie w drżenia (ach, te skojarzenia - trudno tego uniknąć ). Ogólnie woblerek zyskuje również w rybich oczach. Znaczy, jest łowniejszy. Bo i rybki zdają się bardziej lubić powabnie drżące tyłeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Tak Januszu ale to miało byś takie coś innego, więc te dupki takie po McDonalds .Z tą płcią to nigdy nie wiadomo czy to on czy ona - czy wziął czy wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wszystkie się cieszą wykąpane w lakierze - nabrały wigoru hehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jak patrzę na te twoje wobki to coraz bardziej mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 To cieszę się @meyger bo to oznacza że się rozwijam i nie stoję w miejscu - jeszcze tylko kwestia jak pływającym się spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 To już koniec tej serii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 widzę, że był test białej rękawiczki na dole po prawej fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Aby do wiosny... choć niektórzy mówią że już jest Lipowe - niecałe 4 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Czwarty robal od góry. Ten kolor może być niezłym strzałem w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Właśnie na to liczę PACTRA (A63) - Skin Tone Warm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ojojoj... poszedłem do kuchni wracam a tu... ... wiosna ach to Ty! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Żuczki sie świetnie zapowiadają :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ojojoj... poszedłem do kuchni wracam a tu... ... wiosna ach to Ty! :D to się uśmiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Hahaha ciesze się, że spowodowałem banana na twej twarzy, żebyś widział jak się śmiałem pisząc tego posta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dłubię, dłubię, dłubię... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Te żuczki poprzednie przypominają mi mój stary model smużaka bardzo pozytywnie działasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Tak tam coś sobie działam Choć ostatnio cicho u mnie i spokojnie, a "sałatka" której "krojenie" odwlekło się w czasie ... czeka na majonez: PS. Jak na razie wygrywa moja inna pasja w której są dwa kółka i jeden ślad...zaciekle gonie zająca - więc myślę że ta potrawka jeszcze chwilę poczeka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 4,5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Trochę ostatnio padało... mniejsza z tym że wiało... grunt że coś się pomalować udało - jeszcze z gilami pod nosami Wszystkie 4,5 cm PS. Zdjęcia nie oddają w pełni faktycznego realizmu przynęt. Wszelkie cechy wspólne wynikające z prawdopodobieństwa innych przynęt nie jest zamierzone Edytowane 19 Maja 2014 przez Pawelek55 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Robale 3 cm też się doczekały "majonezu" Edytowane 23 Maja 2014 przez Pawelek55 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dalej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 W niedzielę natknęliśmy się na... potwora z Narwii? - patrz w którą stronę spogląda wędkarz w czerwonej czapce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ja tam widzę jakiś wielki ogon ale to są jakieś jaja, bo u nas nawet morskie takich nie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 co tam płynie, jeleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi