Fin333 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nastrugałeś, teraz nic tylko wykończyć i zaprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dokładnie tak Można się upić od tych "połówek" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Hmmmm Rosja się zbroi, USA się zbroi... więc i ja zabieram się za zbrojenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Sto lat Piotrze!Grubych ryb, oczywiście na własne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dzięki Serdeczne Januszu W pracy dostałem na długie posiadówki przy woblerach kubko-wiaderko (rozmiar ma znaczenie) 0,75 L i 30 cm obwodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Obciążone, uzbrojone ale jeszcze nagie... czekają na resztę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 bardzo staranna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 A ja się zastanawiam jak tak równo rozciąłeś na pół te woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 bardzo staranna praca Dziękuję Robercie A ja się zastanawiam jak tak równo rozciąłeś na pół te woblerki Właśnie chodzi o to że nic nie rozcinałem - skleiłem 2 listewki silikonem, wystrugałem a potem rozkleiłem - to dość znana "połówkowa" , ale trzeźwa metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 No bardzo dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 No i się doczekały na mniejszych kolegów Przy okazji polecam kropelkę w wersji 10 ml - nie zasycha, nie zapycha się (szeroki kogucik), przeźroczysty pojemnik - widać ile faktycznie pozostało i czy coś jest .Kropelka w tubkach porażka, czasem jest samo powietrze, czasem w połowie pełna lub jak kto woli w połowie pusta - nigdy nie wiadomo ile pozostało. Dodatkowo czasem się trafi taka która nie chce nic przykleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Skocz se do najbliższego sklepu modelarskiego i kup klej cyjano-akrylowy(rzadki). Ja za swój dałem 7zł za 20ml. Działa jak kropelka a skleja może nawet i mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) To zamienił stryjek siekierkę na kijek?... - cena podobna, ale jak mi się skończy to spróbuję i porównam Tfu wróć 7 z 20 ml kropelka ok. 7 za 10 ml Edytowane 18 Września 2014 przez Pawelek55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Trochę dawno, bo ponad rok temu, opisywałem, że kupuję w pojemnikach (nawet) 50 gramów, oraz o sposobach aplikacji. Tak dla przypomnienia:http://jerkbait.pl/topic/25633-cyjanoakryle/?hl=cyjanoakryle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Teraz wystarczy te z lewej połączyć z tymi z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 A czemu one nie leżą wnętrzem do góry hahahahah? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Bo się ołów wstydzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jaką pracę przewidziałeś dla nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Raczej przytłumioną... z lusterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 OK :-) pokażesz jak skończysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Nastąpiło połączenie lub jak kto woli fuzja - chyba najbardziej nie lubię tej czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Dziękuję Robercie Właśnie chodzi o to że nic nie rozcinałem - skleiłem 2 listewki silikonem, wystrugałem a potem rozkleiłem - to dość znana "połówkowa" , ale trzeźwa metoda A czasem i po procentach elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Połączone jeszcze tylko kilka czynności Edytowane 24 Września 2014 przez Pawelek55 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Szpachlowanie, docieranie, głaskanie itp. itd... Niektóre korpusy mają wycięcie w niektórych nie chciało mi się wycinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi