Pawelek55 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie mam dzisiaj weny na malowanie, więc dzisiaj coś "upaćkałem" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Kilka razy zasiadałem, rozwijałem majdan i po chwili go składałem. Coś mi ostatnio nie pisane "tworzenie" - może dlatego że nie jestem Twórcą Ostatnio poszedłem troszkę dalej Efektem pracy na siłę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Za oknem ciurla więc poćwiczyłem trochę Nie widać za bardzo kolorów brzuszków, ale cyknę fotkę po lakierze będzie lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Trenujemy dalej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 rewelka ale dalej nie moge wymyslic co to za naklejka biała na przednich oczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 To tajne rozwiązanie które zapobiega pomieszaniu się identycznych korpusów obciążonych eksperymentalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 hehehe dobre, ja segreguje w pudelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ćwiczeń część dalsza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Poranne ćwiczenia zamieniają się powoli w południowe Dość na dzisiaj - następna sesja po lakierze i kilku dodatkach Edytowane 11 Listopada 2014 przez Pawelek55 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 A tak przy okazji... Niestety akcja z testem przynęt z końca lipca okazała się kompletną klapą.Wybrana osoba okazała się niesłowna, przyjęła przynęty i praktycznie słuch po niej zaginął, nie odpowiada na wiadomości itp . Generalnie szkoda czasu na osobę która nie ma szacunku do czyjejś pracy - nie będę się "kopał z koniem" tj. osłem Znajomy z forum podpowiedział mi żebym podał "publicznie" nazwę użytkownika, by już nikt nie musiał się użerać z takim aparatem, ale skasowałem rozmowę i jej nie pamiętam - umówmy się jak się uprę to sobie przypomnę . Podsumowując test: Straciłem: kilka przynęt, które mógł otrzymać ktoś inny Zyskałem: +1 do cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 A tak przy okazji... Niestety akcja z testem przynęt z końca lipca okazała się kompletną klapą.Wybrana osoba okazała się niesłowna, przyjęła przynęty i praktycznie słuch po niej zaginął, nie odpowiada na wiadomości itp . Generalnie szkoda czasu na osobę która nie ma szacunku do czyjejś pracy - nie będę się "kopał z koniem" tj. osłem Znajomy z forum podpowiedział mi żebym podał "publicznie" nazwę użytkownika, by już nikt nie musiał się użerać z takim aparatem, ale skasowałem rozmowę i jej nie pamiętam - umówmy się jak się uprę to sobie przypomnę . Podsumowując test: Straciłem: kilka przynęt, które mógł otrzymać ktoś inny Zyskałem: +1 do cierpliwości Już nie raz przejechałem się na ludziach, ale nie można przez takie "jednostki" tracić wiary w ogół Można jedynie liczyć że dopadnie go karma PS.Wobki fajne! Wzorek na folii robiony nożykiem czy odciskany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Nie straciłem, tylko mam kaca Dzięki . Oczywiście odciskany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Więcej wiary w ludzi.Kiedys umówiłem się na ryby150km od domu z gościem poznanym nad jeziorem na wakacjach.Nie pojawił się,nie odbierał tel. Po pół roku spotykam gościa i mówię że się nie znamy.Okazało się że gościa przymknęli na marychę i nie miał jak mnie zawiadomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Wiara w ludzi choć trochę nadgryziona ale jest tylko może po prostu sposób inny trzeba wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Ćwiczymy dalej I jeszcze jeden Edytowane 13 Listopada 2014 przez Pawelek55 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Już prawie emocje przy tym woblerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Hmmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Duszki i innej paskudztwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Przed finalnym lakierowaniem 5 i 7 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ciekawe maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ciekawe, odbiegają od standardów. A takie małe zawsze jednak trudniej malować niż wielkie trąby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Super się prezentują pierwszy od góry najfajniej wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Kropkowany seledynek też ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Dzięki Panowie , chciałem właśnie żeby był takie trochę "inne" - trochę nad nimi posiedziałem Super się prezentują pierwszy od góry najfajniej wyszedł Mateuszu jak wszystko dobrze pójdzie to doleci do Ciebie Mam coś jeszcze po kąpieli - teraz nabrały trochę rumieńców i lepiej je widać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi