Skocz do zawartości

Struganki Piotra

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...

A tak przy okazji...

Niestety akcja z testem przynęt z końca lipca okazała się kompletną klapą.

Wybrana osoba okazała się niesłowna, przyjęła przynęty i praktycznie słuch po niej zaginął, nie odpowiada na wiadomości itp  :blink: . Generalnie szkoda czasu na osobę która nie ma szacunku do czyjejś pracy :angry:  - nie będę się "kopał z koniem" tj. osłem   B)  

Znajomy z forum podpowiedział mi żebym podał "publicznie" nazwę użytkownika, by już nikt nie musiał się użerać z takim aparatem, ale skasowałem rozmowę i jej nie pamiętam  ;) - umówmy się jak się uprę to sobie przypomnę  :P.

Podsumowując test:  ;)

Straciłem: kilka przynęt, które mógł otrzymać ktoś inny

Zyskałem: +1 do cierpliwości

A tak przy okazji...

Niestety akcja z testem przynęt z końca lipca okazała się kompletną klapą.

Wybrana osoba okazała się niesłowna, przyjęła przynęty i praktycznie słuch po niej zaginął, nie odpowiada na wiadomości itp  :blink: . Generalnie szkoda czasu na osobę która nie ma szacunku do czyjejś pracy :angry:  - nie będę się "kopał z koniem" tj. osłem   B)  

Znajomy z forum podpowiedział mi żebym podał "publicznie" nazwę użytkownika, by już nikt nie musiał się użerać z takim aparatem, ale skasowałem rozmowę i jej nie pamiętam  ;) - umówmy się jak się uprę to sobie przypomnę  :P.

Podsumowując test:  ;)

Straciłem: kilka przynęt, które mógł otrzymać ktoś inny

Zyskałem: +1 do cierpliwości

Już nie raz przejechałem się na ludziach, ale nie można przez takie "jednostki" tracić wiary w ogół :)

Można jedynie liczyć że dopadnie go karma  :lol:

PS.

Wobki fajne! Wzorek na folii robiony nożykiem czy odciskany?

Więcej  wiary w ludzi.Kiedys umówiłem się na ryby150km od domu z gościem poznanym nad jeziorem na wakacjach.Nie pojawił się,nie odbierał  tel. Po pół roku spotykam gościa i mówię że się nie znamy.Okazało się że gościa przymknęli na marychę i nie miał jak mnie zawiadomić.

Dzięki Panowie  ;) , chciałem właśnie żeby był takie trochę "inne" - trochę nad nimi posiedziałem  :P

Super się prezentują ;) pierwszy od góry najfajniej wyszedł :)

Mateuszu jak wszystko dobrze pójdzie to doleci do Ciebie  ;)

Mam coś jeszcze po kąpieli - teraz nabrały trochę rumieńców i lepiej je widać  :D

lwUwpJ.jpg

• Like 2