Pawelek55 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 I jeszcze kilka z kąpieli - chociaż to nie to do końca co chciałem uzyskać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ze skrzelami, od strony grzbietu, troszkę przesadziłeś. Spróbuj zostawić szerszy kark Widok z boku, przedostatnie zdjęcie - podoba mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Dla mnie bomba ale wiadomo, że Janusz wie lepiej o co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Ze skrzelami, od strony grzbietu, troszkę przesadziłeś. Spróbuj zostawić szerszy kark Widok z boku, przedostatnie zdjęcie - podoba mi się bardzo Tak! Trochę je okaleczyłem , przy następnych obiecuję poprawę Jak Tobie Januszu się bardzo podoba to już mi nic więcej nie potrzeba Dla mnie bomba ale wiadomo, że Janusz wie lepiej o co chodzi . Dzięki O co chodzi i o co pływa Edytowane 18 Listopada 2014 przez Pawelek55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Już chyba ostatnie z tej serii 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Dziś dotarła do mnie fajna paczuszka, dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie ma problema - Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 no fajnie fajnie te malowidła wyglądają ) a niespodzianki to są te dwa dolne od prawej to pływa takie kulfoniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Pływa, pływa - nie widać na fotce ale ma 2 oczka można ustawić mniej lub bardziej agresywną pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 nie czaruj tylko bierz swoje killery i jutro straszymy ryby na Wiśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 innym razem może połapią jak ryba będzie współpracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Musiałeś wygadać że ryby nas pokonały? w sumie zaczepy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nooo... prezenty praktycznie zostały rozdane ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Do pracy.... rodacy To tak pokrótce m.in. co będzie się działo w tą zimę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 No i fajnie Za oknem coraz mniej przyjemnie, to pewnie wszyscy strugacze zaczynają rozrysowywać podobne konstrukcje Poprzednia stronka wątku - bardzo sympatyczne dziełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ojjj tak pogoda sprzyja Ta strona powinna być jeszcze bardziej interesującaDzięki Rafale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Najpierw zaginął @Romansidło teraz @Pawelek55 - co się tu dzieje? A tak w temacie - mikro sliderki będziesz strugał? Edytowane 1 Grudnia 2014 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Aaaa jeszcze wcześniej ktoś tam inny też zmienił . Wiesz jak to jest jedyna stała to stała zmienna . Jakby nie było możliwości to byśmy nie zmieniali - awatar został żeby nie było łamigłówki Mikro - taki właśnie mam zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No nie obijasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Taaaaaa Sałatka pokrojona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 widzę 4 modele , jakies plany co do pracy ? jakie rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Eksperymenty .Wielkość 2-3 cm Podrzucę Ci coś na testy Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 a mini jerki/slidery czy wszystko ze sterami ? no na nowy sezon bedzie na czym i gdzie testowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A to różnie jak to mówią raz kwadratowo a raz podłużnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 jak tam sałatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi