Pawelek55 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Lecą wióry , ale grudzień rządzi się swoimi prawami: tu odsuń, tu odkurz... normalnie Marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam! właśnie wróciłem do domu i pierwsze co zrobiłem to otworzyłem kopertę z Twoimi woblerami muszę przyznać, że są wykonane niezwykle starannie, na bank u mnie połowią ten bezsterowiec też wyszedł kapitalnie, zdjęcia nawet w połowie nie oddają prawdziwego wyglądu.Jak nimi pomacham to napiszę coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Hej. Cieszę się Mateuszu że się podobają i że Mikołaj trafił . Daj znać jak się sprawują Ale nie ortograficzny Nie uważam się za maszynę ale za człowieka więc też błędy popełniam - prawdopodobnie chodzi o imię z małej litery więc poprawiamPoprosiłem więc Dariusza o poprawę - poprawił bez żadnej urazy więc nie wiem o co kopie kruszyć. A może tak się ktoś ujawni ten co napisał na zielono bo myślę wypadało by Gdy kogoś innego prosisz o poprawienie błędu , sam patrz na swoją pisownię . Popraw błędy . Pozdrawiam . Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Witam po raz drugi! udało mi się dzisiaj wyskoczyć na godzinkę nad wodę i oddać pierwsze rzuty strzeblą praca bardzo fajna, dobrze trzyma się nurtu, da się poprowadzić powoli. Pstrągi z mojego ciurku będą zadowolone, do tego czasu może skuszę nią kilka kleni. Połowię nią więcej to coś jeszcze napiszę, to takie wrażenia z pierwszego ognia +40 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 No i piknie Panie piknie O to to właśnie chodzi żeby nie leżał żeby latał i łapał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Piekna rybka i na Twojego wobasa Piotrek, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ojj tak , to właśnie dzięki temu aż chce się dalej strugać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 na sam widok palce mnie bola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Hehe nie jest tak źle można się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Coś tam się klaruje pomału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Świeżo "rodzone" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ma się wrażenie, że Twoje robactwo normalnie pełza. Jakoś tak fajnie fotka wyszła albo może to już moja głowa robi mi psikusy Fajna robotę robisz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Hehe masz rację trochę tak wychodzą . Dzięki, ale to dopiero korpusy, zobaczymy jak to dalej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Widzę, że robali przybywa, a ja o swoich, zupełnie w tym sezonie zapomniałem. Nawet nie wiem gdzie je upchałem.A mógł to być "czarny koń" .Jaka długość? Jeśli można wiedzieć.Próbowałem zrobić poniżej 2cm, ale na próbach się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 a mowilem zebys jedzenie sprzatnal bo juz Ci sie robaki zalegly:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Spawciu ! Pomoż mi wstać z podłogi bo jak to przeczytałem to na ziemi wylądowałem :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Irku zapomniałem napisać pod 3 cm ok 27mm Zrobić 2 cm jeszcze nie ma tragedii Spawciu - Kamilu widzę że humor dopisuje mój chlewik mój i tylko mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 tylko czekać aż nóg dostaną i się rozmnożą szykuj coś tam na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Moi Drodzy... myślę, że to najlepsze miejsce i czas ażeby życzyć wszystkim: WESOŁYCH ŚWIĄT! Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Piotr.B 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 "Się robi"... w końcu warsztat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dawno mnie na forum nie było i widzę, że sporo straciłem. Klusek fajny i wobków worek się widzę szykuję .Bardzo dziękuję za woblery, co prawda nie zamoczyłem jeszcze w wodzie ale prezentują się świetnie. Fajny pomysł z tymi skrzelami Piotrek . Seledynek na żywca jeszcze bardziej wymiata .PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Na zdrowie Marcinie - niech nie leżą tylko latają i łowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 strugaj strugaj bo jazie i klenie na nas czekaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Haaaa ja strugam a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Najlepszego w Nowym Roku! Już mi się dwoi i troi od tych "połówek" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi