Spawciu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Haaaa ja strugam a Ty? ja moze dzis troche porobie ;p no masz tych polowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dobrze, że ponumerowane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam robaczki siła widze ze rowerek i rybki tak jak ja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Dobrze, że ponumerowane :D Co "Bóg" złączył niech ... człowiek nie rozdziela Witam robaczki siła widze ze rowerek i rybki tak jak ja pozdrawiam Ojjj nawet wygrywa z rybami Zamknąłem sezon 2014 z wynikiem: Teraz zbieram na szosę, mam nadzieję że się uda Canyon Endurance AL 6.0 Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Hej Piotr pyknij wiecej zdjęć z praca nad połówkami, chce zobaczyć jak to robisz(nie mam na myśli Twojego obciążenia) ale ogólnie jak robisz miejsce na stelaż itp no i klejenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Mówisz i masz .Generalnie znana metoda połówkowa. Niektórzy mogą powiedzieć że nie przy wszystkich woblerach znajdzie zastosowanie (chociaż można mocno dyskutować) , ale ja już tak się przyzwyczaiłem, że wykonuję nią wszystkie woblery (może w ramach ćwiczeń a może z przyzwyczajenia - już sam nie wiem ) Teraz można dowolnie obciążać. Zrobić frez i wkleić śrucinę (albo i nie) lub też jak kto woli na płasko przykleić taśmę ołowianą - lub jedno i drugie naraz. Można także obciążać po sklejeniu Zdjęcie jest bez obciążenia tylko dlatego że ten wobler nie będzie miał go w środku Do sklejenia połówek stosuje Distal Rapid, ale nie musi to być ten konkretny klej, może być np. Poxipol Zaraz po nałożeniu kleju złączmy 2 połówki i odstawmy aż klej trochę zgęstnieje, będzie nam łatwiej i mniej nam się to będzie "ślizgało" Druciki zastosowałem dla stabilizacji ponieważ czasem (gdy brak jest środkowego oczka) dość ciężko jest skleić 2 połówki tak żeby nam się to wszystko nie chybotało To tak pokrótce Jeśli są jakieś pytania to chętnie odpowiem Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Piotr.B 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Hej, dzięki ale tutaj masz "szczelinkę" i musisz ją znowu łatać więc wychodzi jeszcze więcej roboty niż nacinanie. myślałem, że robisz jakis rowek na drut + ciężar(no tutaj nie ma rozumiem) i wtedy dwie identycznie nacięte połówki sklejasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) adamekkp to wszystko zależy co chce się osiągnąć .Przecież nic nie stoi na przeszkodzie abyś zmodyfikował tą opcję i zrobił ją z rowkiem Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 szpachla do drewna w szczeliny i po problemie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 3,5 cm - powrót to źródeł (ale nie tylko) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 oj przydadza sie bo szczupaki lubią chapnąć takiego łobuza z jajem ciekawe jak z balsy mi wyjda podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Fajny kształt. Coś im się przysmażyły te jaja Ups - musiało boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To taki "mój" kształt do którego często wracam . No cóż ... wióry to zawsze lecą a czasem jest i dym - robota się pali w rękach Poniżej jeszcze inny kształt który pomęczę - jeden w 2 wariantach albo w 3 jeszcze zobaczymy - 25-27 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Rzutem na taśmę jeszcze uzbroiłem kilka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 na weekend szykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Z mało czasu Kamilu , teraz trzeba pieniążki zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 wieczory dlugie . chociaz pare modeli bys skonczyl nie cala serie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ojjjj już coraz krótsze... Jeszcze trochę wody musi upłynąć w rzekach Pomału pomału do przodu Na wszystko przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 tylko bys marudzil a robic nima komu:p ja tam zaraz dzialam bo chce do weekendu wyrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Kurcze.... gonią mnie tu z robotą - 3 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No no no ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Będą jeszcze lipowe krąpie 4,5-5cm Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Piotr.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Kurcze.... gonią mnie tu z robotą - 3 cm Niezłą hodowlę robaków sobie zapodałeś Takie lusterkujące krąpiki 4-5 cm to u mnie dobra przynęta... Edytowane 13 Stycznia 2015 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Co "Bóg" złączył niech ... człowiek nie rozdziela Ojjj nawet wygrywa z rybami Zamknąłem sezon 2014 z wynikiem: Teraz zbieram na szosę, mam nadzieję że się uda Canyon Endurance AL 6.0 Ja tylko MTB Edytowane 13 Stycznia 2015 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) @kezmo - No troszku tego powinno być - a krąpiki właśnie takie przygaszone sobie wymarzyłem - przeciwność stylu "nak.... węgorza" @laska2309 - Ja trochę nie w tą stronę skręciłem w to MTB bo praktycznie nie jeżdżę w terenie - jednak bardziej szosa mnie ciągnie Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi