Spawciu Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 wrzucaj cos w kolorach jakis nowy model bo ten juz lowny sprawdzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Na razie ślepe i nieopierzone . Ewolucja modelu trwa - tak naprawdę to już trochę inny wobler niż posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 jesli bedzie tak samo lowny jak poprzednik to daruje Ci stare wersje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Aż się palą do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Aerograf, folie w odstawkę - uczę się malować 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ciekawe malowanie Piotrek Oj kleniaki będą gryzły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Oj będą. Podoba mi się ten kierunek malowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dzięki....kurcze no muszą to gryźć Powinny jeszcze nabrać wigoru po lakierowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jeszcze przed lakierowaniem . Dojdą jeszcze jakieś akcenty, ale to już między warstwami lakieru 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kolorowo, a woblerki wręcz radosne Lakier nada ogłady i będzie jeszcze lepiej. Patrzę i myślę, które najbardziej mi się podobają, ale za duży wybór Zestawik na różne okazje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Super się prezentują ja wciąż czekam, aż klenie w rzece się ruszą i będę mógł podesłać im pod nos Twoje smakołyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kolorowo, a woblerki wręcz radosne Lakier nada ogłady i będzie jeszcze lepiej. Patrzę i myślę, które najbardziej mi się podobają, ale za duży wybór Zestawik na różne okazje Hehe i właśnie tak miało być Super się prezentują ja wciąż czekam, aż klenie w rzece się ruszą i będę mógł podesłać im pod nos Twoje smakołyki Ruszą się ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 niezle stadko:) nad wode cos przyszykuj bo wiecej robisz niz siedzisz nad woda:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Hehe... fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jeszcze czterech maruderów się odnalazło... potopię je za to w lakierze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zdjęcie znaczy więcej niż milion słów więc... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 bardzo fajne stonowane malowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgodnie z obietnicą testy woblerków miały zacząć się w kwietniu, więc ps. zdjęcia kiepskie bo nie było czasu pstykać, godzinka łowienia i do domu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) @ Pride To wszystko nic... najważniejsze że pogoniły i dogoniły .Super! Dzięki Mateuszu. Mało kogo idzie się doprosić o fotki a tu widzę słowo droższe od pieniędzy . @SpawciuDzięki! Pewnie któryś trafi do Ciebie Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Piotr.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) ekstra fotki , ale zagryzaly tylko jednego widze ps juz nie moge sie doczekac 1maja z tesciem sie zalozylem kto dluzszego szczupola zlapie w tym roku o flache wiec umowa zoobowiazuje Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Spawciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Trzeba było lepiej o wędkę jakaś się założyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ekstra fotki , ale zagryzaly tylko jednego widze Ostatnio coraz częściej najpierw wypinam, a dopiero później robię zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ale bajkowe te ostatnie Piotrek Dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zabajone dzięki, Dzięki Marcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Cześć, W końcu i mi się udało zakupić te nowe modele. Poprzednia dostawa jest zabójcza, więc teraz nie mogłem przejść spokojnie obok.Są naprawdę świetne, więc absolutnie gratuluję i z przyjemnością wydałem znowu te parę złotych.Szkoda tylko, że paru kolorów z obrazka już zabrakło .... .Pozdrawiam serdecznie...Zyga102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi