Pawelek55 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Hehe miło mi to słyszeć, ale następne powinny być jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 czekamy na kolejne zdjecia;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Cześć Piotrek, Przetestowałem te Twoje woblerki na Szwedzkich rozlewiskach 2015 i powiem szczerze; " kleni tam nie było" .... ale okoni nałapałem co nie miara. Jeszcze raz potwierdzam super pracę i rzutność tych Twoich woblerków. Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Hej Bardzo mnie to cieszy, że połowiły U mnie na nie wpadają okonie i zębate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Wątek Ci coś uciekł, pora podbić ładną kluchą Złowiona na oliwkowego jajcaka, niestety nie został ujęty na zdjęciu bo kotwy bezzadziorowe i wypadł z pyska przy podbieraniu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 za czesto nad wode Piotrka wyciagam i nie ma czasu ;p ale tez sie troche obija z dlubaniem;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Pikny, pikny.. Dzięki Mateuszu . Nie chce się w lato strugać, malować itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Byłem dzisiaj połazić chwile za kleniami, reagowały na smużaki, więc postanowiłem nie cudować i łowić na swoje cudaki Dopiero na ostatnie 15 minut założyłem strzebelkę od Ciebie i muszę przyznać, że dała radę.Miałem na kiju 4 ładne kluchy (niestety wszystkie spadły ) i kilka fajnych brań. Jeśli pogoda się utrzyma to jutro startuję z nią na poważnie.A i najważniejsze! Brania największych klusek były nie podczas jednostajnego zwijania, a podczas prowadzenia woblera niczym poppera. Cały czas kilka cm pod powierzchnią, podszarpując żeby wobler robił dużo huku na powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) To trochę nie przyfarciło , bo wcześniej już chyba coś na nią padło z tego co pamiętam Hmmmm trochę taki jerk-owy sposób - najważniejsze że skutecznyWiesz że fotki jak najbardziej wskazane Edytowane 30 Lipca 2015 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Padło, padło zaraz na początku sezonu uderzyła ładna klucha Ten niepozorny ciurek już dawno nauczył mnie, że trzeba kombinować jak tylko się da, a efekty przyjdą Zdjęcia będą, może nawet jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Tak jak obiecałem, strzebelka dziś połowiła masa pstrągów i kilka kleni.Zdjęć tylko kilka bo łowisko trudne technicznie Co zauważyłem najlepsze efekty były podczas prowadzenia wobka jednym tempem i delikatnego podszarpywania co metr, półtora.Branie następowało w momencie kiedy strzebelka wykładała się brzuszkiem na jeden bok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Super! dzięki Mateuszu za fotki .Jak coś to zawsze się dla Ciebie coś znajdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie wobki mają potencjał, na pewno wylądują na agrafce jeszcze nie raz w tym sezonie.Jak coś mi je zabierze to się odezwę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Piotrze, Stu lat! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Cóż za transcendentalny obraz... Dziękuję Januszu , ale z tymi stoma to przesadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 No to dwieście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Chyba ktoś tu mnie bardzo nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Trochę wody w rzekach upłynęło... 20-30mm... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Też muszę już zacząć ,bo to już tuż ,tuz :-)Świetne korpusiki :-). Edytowane 24 Lutego 2016 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dużo dowiedziałem się czytając twój wątek. Robisz do robactwa jakieś nóżki,czułka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Też muszę już zacząć ,bo to już tuż ,tuz :-)Świetne korpusiki :-). Jak zawsze na ostatnią chwilę... Dzięki Dużo dowiedziałem się czytając twój wątek. Robisz do robactwa jakieś nóżki,czułka? Ciesze się Piotrze . Tak myślę że pojawią się czułki, nóżki Edytowane 24 Lutego 2016 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Nóżki...smużki... przed lakierem Edytowane 27 Lutego 2016 przez Piotr.B 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Wypisz-wymaluj Bromba ze wschodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Niby takie proste zawiąż gumkę na supełek hehe...szlifowanie wiązania i wklejania odnóży 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Pięknie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi