Pawelek55 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Sesja po "chlup"! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A więc chlup w ten głupi dziób fajne robale ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Fajowe kolorki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 się pobawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ładniusie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Hehe, widze,że kolorki nie do końca przykryły cyferki nawet ciekawie to wygląda Barwy ogólnie super, sprawdzą się bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Kolorki lekko transparentne, ale i tak za dużo farby . Cyferki jak code name Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 fajnie cukierkowo oby kleniom to nie przeszkadzalo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hecht_100 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Czas już wyciągnąć wątek woblerowy Piotra z niebytu bo wobki to zacne i do tego łowne Od pewnego czasu mamy na Oderce, podobnie jak w roku poprzednim, konkretną niżówkę więc na przelewach trudno jest ostatnio upolować cokolwiek większego jak 40cm. Na szczęście pod wieczór na rozległą rafę wyszła starszyzna i Piotrowy dalekosiężny krąpik robił robotę.Misiowate 52cm dało już trochę radochy Na koniec dnia można było nacieszyć oczy miłymi widokami To był fajny dzień Edytowane 13 Lipca 2016 przez Hecht_100 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Piknie Panie Pawle . Dziękuję i polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Cisza w wątku, jakbyś na jesień super kolekcję przygotowywał Sto lat, Piotrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Niestety... za dużo podrużuję. Dziękuje Januszu za pamięć ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Ciut fotki mi sie posypały... o jeden klik za dużo.Część z nich widać bo mamy przecież maszynę do cofania w czasie https://web.archive.org/web/20140215024147/http://jerkbait.pl/topic/34065-struganki-piotra/ Edytowane 21 Października 2016 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) D.... tam ta maszyna nie działa na fotki.Póki co... wracam do gry Edytowane 23 Października 2016 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Siedzę... przy połówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wszystkim którym coś obiecałem wielkie SORY! W przeciągu praktycznie 2-3 tygodni się przeprowadzam po raz drugi.1 zmiana z mazowieckiego na dolnośląskie na szczęście 2 przeprowadzka to już tylko w ramach miasta ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Mój wątek poleciał daleeeekooo , ale mam nadzieję, że teraz będę miał trochę więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Oooooo....ile puzli.Czekamy na efekt końcowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Mój wątek poleciał daleeeekooo , ale mam nadzieję, że teraz będę miał trochę więcej czasu Stu lat, Piotrze!I mam nadzieję, że znajdziesz czas na realizację swoich pasji.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Dzięki . Tylko Ty...zawsze pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Muszę się pochwalić... właśnie dotarło do mnie narzędzie które ułatwi mi pracę - polecam każdemu!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Daj namiar na jakiej stronie można to nabyć. Bo ostatnio szukałem i nie mogłem nic na temat tego urządzenia znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi