Skocz do zawartości

Struganki Piotra

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę,  że powiększona jest średnica tarczy (o ile ten sam producent co mojego) - wcześniej było 7 cm, co wkurzało przy stelażach już do 7-8 cm wobków i większych. Ciekaw też jestem, czy zwiększona jest średnica pręcików wokół których owija się drut i czy też tak samo będą słabo się trzymać.

Jak trochę pogniesz to  skrobnij, jak się sprawuje.

Widzę, że powiększona jest średnica tarczy (o ile ten sam producent co mojego) - wcześniej było 7 cm, co wkurzało przy stelażach już do 7-8 cm wobków i większych. Ciekaw też jestem, czy zwiększona jest średnica pręcików wokół których owija się drut i czy też tak samo będą słabo się trzymać.

Jak trochę pogniesz to skrobnij, jak się sprawuje.

Firma compass z tego co pamiętam. Oczywiście dam znać jak tylko na dłużej przy niej przysiąde i coś postaram się napisać :-)

To pewnie ta sama - dopatrzyłem się na Twoim zdjęciu podpisu CNCcompass i sprawdziłem z ciekawości swój - też było na tarczy compass i kupowałem przez sklep internetowy compassa (który chyba już jest nieaktualny). Może trochę poprawili bo parę krytycznych uwag znalazłem po czasie (szczególnie o trwałości tych pręcików). I oczka jak dla mnie wychodziły zbyt małej średnicy. Powoli myślę, aby zrobić coś podobnego ale z tymi poprawkami, które mi przeszkadzały.

Wg mnie, jak potrzeba zrobić sporo identycznych stelaży niezbyt długich to jest OK.

• 8 miesięcy temu...

Piotrek, możesz rysować mniejsze lub niewidoczne  cyfry na boku ryby. Są za atrakcyjne , żeby jeszcze cyfry oglądać.

Kiedyś kupiłem Twoje woblery i twierdzę , że są rewelacyjne. Śmiem twierdzić , że pracują jak ideał. Wiem , co mówię. Przerobiłem "tony"  takich maluchów , ale Twoje to perfekcyjna praca i dalekie rzuty... :)

• Like 1

Dziękuję . Cyferki są dla mnie... i musi być je widać - postatam sie o mniejsze.  Tak naprawde sprzedaż to efekt uboczny mojego testowania, mojej nauki. Co do reszty...moim zdaniem jestem malusim strugaczem ktory musi się jeszcze bardzo dużo nauczyć . Nie mniej jednak dzięki bardzo za mega pozytywną opinię która oczywiście buduję

Edytowane przez Piotr.B

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...