calvuss Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Tak jak jest model w formie wstawiasz dwa pręciki w oczka wobka.ustabilizuje to stelaż a na nim zaciskasz obciążenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Jutro testy jak Bóg da ... Plus do tego taki jegomość się tworzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Ale jak to tak... one jakieś wybrakowane są... ...nie mają numerków na boczkach ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Żyweicznie ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Wracam do drewienka Edytowane 5 Grudnia 2021 przez Piotr.B 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Bardzo dobra decyzja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Niestety... dopadło i mnie mimo 3 dawek szczepionki. Na szczęście bardzo nie męczy. Za to jest czas żeby kończyć to co się dawno zaczęło Wiosenny wylęg będzie 3 cyfrowy Edytowane 2 Lutego 2022 przez Piotr.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Wiosenny wylęg będzie 3 cyfrowy 666? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Hehehe aż tak długiej izolacji nie przewiduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Podgoniłem trochę z robotą w ramach izolacji covid-owej TFU! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Podgoniłem trochę z robotą w ramach izolacji covid-owej TFU! To są czasami plusy tego cholerstwa.Ja w styczniu miałem trzy tygodnie "wolnego"???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Tak jest! Trzeba zauważać plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Część wylęgu udało się polakierować uffff. Czekam na rzekę aż się uspokoi aby skończyć 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi