Skocz do zawartości

Struganki Piotra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! właśnie wróciłem do domu i pierwsze co zrobiłem to otworzyłem kopertę z Twoimi woblerami ;) muszę przyznać, że są wykonane niezwykle starannie, na bank u mnie połowią :) ten bezsterowiec też wyszedł kapitalnie, zdjęcia nawet w połowie nie oddają prawdziwego wyglądu.

Jak nimi pomacham to napiszę coś więcej ;)

Hej. Cieszę się Mateuszu  że się podobają i  że Mikołaj trafił  B). Daj znać jak się sprawują  ;)

Ale nie ortograficzny  :P

Nie uważam się za maszynę ale za człowieka więc też błędy popełniam  ;)  - prawdopodobnie chodzi o imię z małej litery więc poprawiam

Poprosiłem więc Dariusza o poprawę - poprawił bez żadnej urazy więc nie wiem o co kopie kruszyć.

A może tak się ktoś ujawni ten co napisał na zielono bo myślę wypadało by  B)

Gdy kogoś innego prosisz o poprawienie błędu , sam patrz na swoją pisownię . Popraw błędy . Pozdrawiam .

Edytowane przez Piotr.B

Witam po raz drugi! ;) udało mi się dzisiaj wyskoczyć na godzinkę nad wodę i oddać pierwsze rzuty strzeblą :) praca bardzo fajna, dobrze trzyma się nurtu, da się poprowadzić powoli. Pstrągi z mojego ciurku będą zadowolone, do tego czasu może skuszę nią kilka kleni. Połowię nią więcej to coś jeszcze napiszę, to takie wrażenia z pierwszego ognia :)

post-56524-0-15807700-1418480794_thumb.jpg  post-56524-0-12153500-1418480821_thumb.jpg

+40 :)

• Like 2

Dawno mnie na forum nie było i widzę, że sporo straciłem. Klusek fajny i wobków worek się widzę szykuję :P.

Bardzo dziękuję za woblery, co prawda nie zamoczyłem jeszcze w wodzie ale prezentują się świetnie. Fajny pomysł z tymi skrzelami Piotrek :D. Seledynek na żywca jeszcze bardziej wymiata ;).

Pozdrawiam

Marcin