mlgi Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Nie miałem jak sprawdzić tego pierścienia bez jego demontażu... dlatego zdemontowałem go ze szpuli i wkładałem między magnesy w bocznym panelu, efekt jest taki, że nie ma efektu... tak jakby nie był metalowy, przykładając jakiś śrubokręt czuć oddziaływanie, przykładając pierścień magnesy nie wywierają na niego wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Mam tak samo, działanie następuje przy wirowaniu w polu magnetycznym wytworzonym przez magnesy.1. Sprawdź przesuwanie się magnesów przy obrocie regulatora.2. Pierścień ma mieć możliwość ruchu po osi szpuli, możesz mieć uszkodzony system V hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Wszystko dziala i dzialalo, po prostu ze mna jest cos nie tak:-/ Dzisiaj sprawdzilem wszystko nad woda i multik ladnie krecil. Dzieki za wsparcie, nie zawracam juz gitary... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 To miłej zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi