Skocz do zawartości
  • 0

Drwęca 2008 – Zlot Jerkbait.pl - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Pomysł tego jednodniowego zlotu narodził się w głowie mojego brata Mateusza (Singor_ths). Dlaczego by nie zrobić zlotu trociowego? To może być ciekawe szczególnie, że tego typu spotkania są dość popularne i przyciągają wielu wędkarzy. Nad wyborem rzeki długo się nie zastanawialiśmy, ponieważ tylko jedna rzeka trociowa w Polsce ma swój bieg mniej więcej w środku kraju. Tak, to Drwęca, jedna z najpiękniejszych rzek w Polsce. Odcinek górski Drwęcy nie należy do najdłuższych, jednak jej potencjał wędkarski przyciąga wielu spinningistów i muszkarzy z całej Polski.

Po dłuższej przerwie (moja nieobecność) powracamy do artykułów. Dzisiaj relacja z naszego wspólnego spotkania trociowego nad rzeką Drwęca. Zapraszam serdecznie do lektury artykułu.

Pozdrawiam

Remek

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dzięki wielkie za relację i znane klimaty,super było z wami wszystkimi sie zobaczyć ,poznać,pogadać i połowić co by niegadać w moim aucie była niewiasta która złowiła chyba najwiekszą rybe spotkania,dokopując swojemu lubemu(Wisni@)do ZERA :lol: (nie pierwszy już raz z resztą) :lol: :lol:

post-83-1348913946,6809_thumb.jpg

• 0

Ciekawa i fajnie napisana relacja, ktora dobrze oddaje atmosfere zlotu.

Szkoda troche, ze z prawie 2-miesiecznym opoznieniem... wydaje mi sie, ze takie reportaze powinny byc pisane jeszcze na goraco, np. aby zainspirowac potencjalnie chetnych na wyskok w opisany rewir... a pozatym aktualne czyta sie po prostu jeszcze chetniej :D

Nie do wiary - taka rzeka, tyle ludu i taki wynik... :wacko: :( :wacko:

No coz, to tez urok naszego hobby...

Zlotu tylko pozazdroscic!

Stylowa drobnostka, czesto spotykana:

W końcu zostało nas tylko kilku – ja, mój brat, Gromit, Jarek i Sławek.

-jak wiadomo, osiolek idzie zawsze przodem

Pozdrawiam --Yacar?--

• 0

Fajnie, że w końcu się ta relacja ukazała, trochę czasu już minęło, ale miło sobie przypomnieć jak to było w realu.

B) B)

@Yacare taki wynik na wodzie trociowo-łososiowej, jak nie trafi się za bardzo z terminem, to standard nie tylko u nas. ;)

• 0

Tak, to wyczytalem z tekstu i jestem swiadomy, ze wszedzie sie to zdarza... Jednak zawsze czuje ten niedosyt, kiedy woda optycznie smierdzi ryba, a jednak nic (tu przynajmniej troche przylowu bylo)... Ale sama impreza swietna - ja bym przyjechal chocby dla tych kielbasek z ogniska

Pozdrawiam --Yacar?--

• 0

W sobotę byliśmy na Drwęcy, cały dzień nic poza szczupaczkami i okonkami, a na sam koniec miałem poniżej mostu autostradowego przy drzewie leżącym w wodzie takie walnięcie, ręka mi zdrętwiała i szczęka opadła, teraz pięty mnie świerzbią, jaaa znów chcę nad Drwęcę.

:D

• 0

Rewelacja, jest relacja...,z małym poślizgiem, ale jest.

Było naprawdę sympatycznie. Dobrze, że Michał przywiózł Lamiglasy, to była miła niespodzianka. Dzięki temu jeden z gotowców, już nie jest ich, a pstrągowy blank RR czeka u mnie na uzbrojenie :mellow:

Czekam na kolejny Wielki zlot nad Drwęcą. :mellow: