popper Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą. 1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 20082. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności. 4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku 5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń. Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko) Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych: 1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ja się piszę, mam nadzieję, że będzie normalna woda bo na wysokiej na Uradzie nie połowi się. Fajny odcinek wybraliście Urad - Rybocice zawsze tam mi się dobrze wędkowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Super pomysł po krótkiej rozmowie z Waldkiem pomysł mi sie spodobał oczywiście jak tylko czas pozwoli piszę się @poper napisał : Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko) śmiesznie może to brzmi ale zadeklarowałem sie przyjęcia na klatę 2 lub 3 osób początkujących przygodę z castingiem do krótkiego omówienia co i jak chyba nikt mi nie ma za złe ? Waldku będę na 90 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 A by was wschodni wiatr pokręcił Akurat mam wesele u kumplaI w dodatku jestem drużbą więc nie wypada nie przyjśćNic to pozostaje mi życzyć połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ja się piszę, mam nadzieję, że będzie normalna woda bo na wyskoiej na Uradzie nie połowi się. Fajny odcinek wybraliście Urad - Rybocice zawsze tam mi się dobrze wędkowało.Nie sądziłem, że i ten kawałek wody znasz Jachu. Cieszę się bardzo, że będziesz.Mam nadzieję, że w podanym terminie woda już będzie w dolnej strefie stanów średnich.W najgorszym razie zawsze możemy podjechać w górę, do Kłopotu lub nawet pod Kosarzyn @jajakub, za wschodnie wiatry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Waldek, a jakie ryby są przewidziane do odłowu? Pytam się z powodu ewentualnego doboru kija do takiego łowiska. Co organizator proponuje tam łowić bo nie znam odcinka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 A by was wschodni wiatr pokręcił Akurat mam wesele u kumplaI w dodatku jestem drużbą więc nie wypada nie przyjśćNic to pozostaje mi życzyć połamania hehe, ja też z chęcia bym wpadł, ale idę z moją zoncią na wesele jej koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 a ile by to wychodziło mniej-więcej? może by ktoś z Lublina jechał to bym sie zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Waldek, a jakie ryby są przewidziane do odłowu? Pytam się z powodu ewentualnego doboru kija do takiego łowiska. Co organizator proponuje tam łowić bo nie znam odcinka. pozdrawiam Andrzeju, jest jakiś organizator? Nic o tym nie wiem. Ja tylko wyraziłem to, co niektórym od dawna kiełkuje w zamysłach. To spotkanie wolnych ludzi, na wolnym powietrzu. Ludzi dysponujących wolnym czasem do zagospodarowania, no i oczywiście chęcią spędzenia nocy, pod niekoniecznie pogodnym niebem, oraz pałającymi chęcią wspólnych łowów.Łowić możesz co chcesz i jak chcesz. To już wolny kraj i wolna woda.Jak sobie rozpalisz własne ognisko, pewnie też nikt nie będzie Ci miał za złe. Co do samych łowów, nastawiłbym się na bolenie, z uwzględnieniem przyłowu, w postaci grubego klenia i pomniejszych szczupaczków. Sandacz też tam się lubi zbłąkać. Nawet w słoneczny dzień @PaNeK Zero zobowiązań, zero kosztów, prócz kosztów własnych jak: dojazd i powrót, zakup siekierki do rąbania drew na ognisko, kawa w termosie, kilka puszek browara, kanapki albo kasa na knajpę-wolny wybór i wolne dysponowanie czasem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Dziękuję za odpowiedz. Wolny kraj wolnym krajem ale porządek powinien być dlatego się pytam. Z Twojej wypowiedzi wynika, że należałoby zabrać ze dwa kije, nieduży namiocik ze śpiworem i termos gorącej herbaty.Poza tym to nie noc ale około dwóch nocy na łące będzie do przespania. A czy w okolicy jest jakaś baza gastronomiczna? ( w rozumieniu zakupu gotowych posiłków)Trochę smutno dla mnie, że tam występuje głównie boleń. ale może te grube klenie się pokażą gdzieś na przelewie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Rozumiem, że zamierzasz przyjechać. Fajnie. Śpiwór pewnie się przyda, namiocik jak wolisz. Co do bazy gastronomicznej, nie robiłem rozeznania i nie zamierzam robić. Do wiochy o dwa rzuty beretem, pobliska Cybinka o 10 km a Słubice jakieś 16 km, do 36 km, do Krosna Odrzańskiego. Kto będzie spragniony cywilizacji, to ją tam znajdzie.Przepraszam.To nie jest zorganizowany zlot, tylko dobrowolne spotkanie. Pomysł zapodał jeden z kolegów, @tofik. Przedyskutowałem go ze @Smaczkiem i @Spigotem, następnie, jak już pisałem, wyraziłem publicznie.Dopowiem też tyle, że choćby nikt więcej się nie pojawił, ja zamierzam tam być i łowić, w określonym wyżej terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Nie wiem jak będzie ale już przeliczam ile czasu zajmie mi płynięcie do was O powrocie nie wspominam bo cały zapas paliwa w tank sztelach nie wystarczy, ale co tam Waldi weźmie mnie na chol i po wałach jakoś do domu w tydzień obrócimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Uważaj @Tornado, może Ci stopy wody pod kilem zabraknąć. Tam może być tak jak pokazuje fotka z maja 2007: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Waldi Ty się nie martw tylko trenój zapasy bo 1 majtkowy zawsze cumę ciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Z dyskusji wnoszę, że mogę zaktualizować listę o kolejne osoby:1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot4. Thymallus (o ile znajdzie drugi kij )5. tornado (o ile dopłynie )6. Tofik (o ile przekona ładniejszą połowę własnego związku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Spoko dopłynie nawet grzbietem ale dopłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 wybiera się ktoś z Lublina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 No to @popper walnął zapowiedzi Będę napewno . Wszak coś mi się należy na urodziny , a właściwie to kilka dni po i od razu zaznaczam że w przeciwieństwie do kwisy , w odrze pływać nie będę bo by się bolenie od mojego śmiechu spłoszyły Dla wtajemnicznych : ale napewno przywitam was głosem mojej świni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Waldek i ja się piszę na tą oderkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Brawo Tofik tak trzymaj Waldek Ty od razu redaktora Mifka wpisój i instruktorów , Szpiega i Smaczka. Oj będzie się działoA zapomniał bym o Mirku może tam życiówkę w pstrągu pobije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Wicherek ja mam nadzieje że życi-kę ale bolenia złowię i jeśli się jakiś uchaczy to będzie życi-ka. Na warcie Tofik wszystki mi wyciąga w środku tygodnia i nic nie zostaje na weekend dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Wy lepiej róbcie wszystko żeby mirat zlowił bolka bo nie wie co traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Miruś weź tego Tofika utop i nie bedzie twoich bolków wyciagał a najlepiej go zastrzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Władek ta dzisiejsza młodzież nie ma respektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 tegos mi brokowało - zacyna sie hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Musimy ich trochę edukować aby mieli szacunek dla starych pierdzieli. A propo cuś mi się wydaje że Ojciec Dyrektor nie odpusci przecie ma rodzinę niedaleko a poza tym kto nam fotki będzie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.
1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008
2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic
3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.
4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku
5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.
Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów
Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)
Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:
1. popper
2. janusz.walaszewski
3. spigot
Top użytkownicy dla tego pytania
79
55
53
32
Popularne dni
23 Cze
41
27 Maj