Skocz do zawartości
  • 0

spotkanie nad Odrą, 20-22 czerwiec 2008

popper

Pytanie

Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.

1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008

2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic

3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.

4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku :D

5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.

Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów

Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)

Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:

1. popper

2. janusz.walaszewski

3. spigot

post-160-1348913946,7371_thumb.jpg

post-160-1348913946,8331_thumb.jpg

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Rafał, z jakichś tam przyczyn, zapowiedział się najwcześniej na sobotę wieczorkiem.

Z kolei Paweł, walczy z zakończeniem roku szkolnego i jeszcze innymi sprawami.

Być może wyruszy do nas w piątek wieczorem, o ile w ogóle uda mu się wyruszyć :( Jeżeli jednak tak, to pewnie i kol. @PaNek się z nim zabierze.

Ale to wieści mocno niepewne są :wacko:

• 0

zgłosze się na GG i dowiem więcej B)

Potwierdzam co napisał Waldek Na chwilę obecną mam masę spraw na głowie (pracuję w szkole i internacie) z wiadomego powodu no i drobne kłopoty rodzinne (z dziećmi) Jak ze wszystkim się uwinę, na 100 % jadę - dam znać Przy okazji info do kol. @PaNeK - podobno masz problem z dostaniem się nad Odrę - ja z Warszawy ruszam ewentualnie samochodem najwcześniej około 19:00 - 20:00 w piątek i jeśli chcesz sie ze mną zabrać, wal na priv lub na gg Jestem w tej chwili w pracy do 22:00 i około 23:00 lub po 23:00 dogadamy się :mellow:

• 0

mifek - mogę opisać te zdjęcia :lol: ??? Qrde!!! Skąd wiedziałeś, że ta główka... albo nic nie będę pisał.

Ja, jako tubylec mogę wam zagwaratować, że opłaca się tam pojechać, jest tyle ciekawych miejsc i można złowić każdą rybkę.

Jacku, mam nadzieję, że wpadniesz do nas na chwilę albo nawet dwie :D

A Mifcio? Po krzyżu rozpoznał :lol:

• 0

Tez tak czytam, co to bedzie... :huh:

Blekitny Grom...Czołg...a nie ma jakiegos kutra torpedowego?, pomiescilibyscie sie wszyscy...

Gumo

Jakby to powiedzieć hmmm, my dzieci i rodzice stanu wojennego mamy trochę kombatanckiej przeszłości .

Kuter @Tornado pewnie też do nas dołączy o ile poradzi sobie z pływaniem pod prąd :o . Planowane wodowanie w Słubicach

post-160-1348913986,1854_thumb.gif

• 0

Gumo - popper ma rację. Pod termin kutra torpedowego może uda się podciąnąć szybką jednostkę wodną kol Tornado, który ostatnio się w ogóle nie odzywa. Chyba teraz pobiera z magazynu wojennego uzbrojenie w postaci ciężkich woblerów i gum na wielkie odrzaśskie ryby... :mellow: :mellow: :mellow:

pozdrawiam :D