popper Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą. 1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 20082. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności. 4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku 5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń. Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko) Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych: 1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A tak liczyłem na Milo szkoda ale może jeszcze coś się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 No tak, a jak wygląda sprawa kolegów Spigota i Pirani 74? Rozumię, że będą bo na liście są jakieś uwagi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Rafał, z jakichś tam przyczyn, zapowiedział się najwcześniej na sobotę wieczorkiem. Z kolei Paweł, walczy z zakończeniem roku szkolnego i jeszcze innymi sprawami. Być może wyruszy do nas w piątek wieczorem, o ile w ogóle uda mu się wyruszyć Jeżeli jednak tak, to pewnie i kol. @PaNek się z nim zabierze. Ale to wieści mocno niepewne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 zgłosze się na GG i dowiem więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 zgłosze się na GG i dowiem więcej Potwierdzam co napisał Waldek Na chwilę obecną mam masę spraw na głowie (pracuję w szkole i internacie) z wiadomego powodu no i drobne kłopoty rodzinne (z dziećmi) Jak ze wszystkim się uwinę, na 100 % jadę - dam znać Przy okazji info do kol. @PaNeK - podobno masz problem z dostaniem się nad Odrę - ja z Warszawy ruszam ewentualnie samochodem najwcześniej około 19:00 - 20:00 w piątek i jeśli chcesz sie ze mną zabrać, wal na priv lub na gg Jestem w tej chwili w pracy do 22:00 i około 23:00 lub po 23:00 dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 a niech strace.... coś na pobudzenie zmysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ale flauta. Ale okolica śliczna. teraz wiem dlaczego Mifek zbiera wędkę 9 stóp Będziemy się starać coś złowić. Nic innego nie pozosteje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 pięknie - ech, może następny, razem...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 J A Z Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 mifek - mogę opisać te zdjęcia ??? Qrde!!! Skąd wiedziałeś, że ta główka... albo nic nie będę pisał.Ja, jako tubylec mogę wam zagwaratować, że opłaca się tam pojechać, jest tyle ciekawych miejsc i można złowić każdą rybkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja Wiśni@ i Sylwia bedziemy na 100% dokładnie niewiem o której godzinie bo mamy 440km do celu.wyjazd okolo 11.00po rozdaniu świadectw w szkole Wiśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Z racji bycia pomysłodawcą przejmuje obowiązek pilnowania obozowiska i zbierania chrustu @smaczek i @maniek POMOŻECIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Łukasz, ważne że będziesz. A jak już będzie, wszystkie przewiny winy zostaną Ci odpuszczone Tylko EDWARDEM nie zaciągaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 mifek - mogę opisać te zdjęcia ??? Qrde!!! Skąd wiedziałeś, że ta główka... albo nic nie będę pisał.Ja, jako tubylec mogę wam zagwaratować, że opłaca się tam pojechać, jest tyle ciekawych miejsc i można złowić każdą rybkę. Jacku, mam nadzieję, że wpadniesz do nas na chwilę albo nawet dwie A Mifcio? Po krzyżu rozpoznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 @tofik, pewnie, że pomożemy! Z tym, że dobijemy ze Smaczkiem dopiero w sobotę rano moim czołgiem. Myślę, że do godz.10:30 dojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Coś mi się wydaję że pomyliłem zloty @mifek przywozi grubą berte @maniek przyjedzie czołgiem Byłem święcie przekonany że to zlot wędkarski a nie militarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Tez tak czytam, co to bedzie... Blekitny Grom...Czołg...a nie ma jakiegos kutra torpedowego?, pomiescilibyscie sie wszyscy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 zlot będzie iście wędkarski, co nie oznacza, że nie będziemy walić z grubej rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 kuter jak kuter, gorzej jak ktoś będzie chciał jakimś kurskiem zawitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Tez tak czytam, co to bedzie... Blekitny Grom...Czołg...a nie ma jakiegos kutra torpedowego?, pomiescilibyscie sie wszyscy... Gumo Jakby to powiedzieć hmmm, my dzieci i rodzice stanu wojennego mamy trochę kombatanckiej przeszłości . Kuter @Tornado pewnie też do nas dołączy o ile poradzi sobie z pływaniem pod prąd . Planowane wodowanie w Słubicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Gumo - popper ma rację. Pod termin kutra torpedowego może uda się podciąnąć szybką jednostkę wodną kol Tornado, który ostatnio się w ogóle nie odzywa. Chyba teraz pobiera z magazynu wojennego uzbrojenie w postaci ciężkich woblerów i gum na wielkie odrzaśskie ryby... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 coś mi się wydaje że to łowienie skończy się tak:http://pl.youtube.com/watch?v=IzroIquVy0Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Dziś od rana zasuwam z robotą papierkową i być może się wyrobię... to zależy od tego czy dyrka wszystko przyjmie bez marudzenia no i hajda nad Oderkę Będę wiedział co i jak pod wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Oj Pawełku, bo ja ten oręż wojenny na Twoją Dyrekcję skieruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zerknalem...bedziecie mieli podczas lowienia skok poziomu wody w dol(Słubice). Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 To nie jest dobra wróżba. Ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.
1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008
2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic
3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.
4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku
5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.
Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów
Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)
Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:
1. popper
2. janusz.walaszewski
3. spigot
Top użytkownicy dla tego pytania
79
55
53
32
Popularne dni
23 Cze
41
27 Maj