Skocz do zawartości
  • 0

spotkanie nad Odrą, 20-22 czerwiec 2008

popper

Pytanie

Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.

1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008

2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic

3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.

4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku :D

5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.

Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów

Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)

Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:

1. popper

2. janusz.walaszewski

3. spigot

post-160-1348913946,7371_thumb.jpg

post-160-1348913946,8331_thumb.jpg

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Popper / tornado a nie lepsza bedzie glowka strategiczna, jakies dwie albo trzy od prezentowanej przeze mnie na fotce. Kurde nie jestem pewien ale wydawalo mi sie ze jest tam wjazd do wody. Duzo mniej plywania i w zasadzie od razu na miejscu...

• 0

Ty się Mifek mnie nie pytaj. On kapitan ja tylko pokładowy ...... ;) Aha. On, znaczy kapitan wierzy we wskazania GPS-a

Dzieki temu zamiast drogi znaleźliśmy już kiedyś fajną miejscówkę na Boberku :o

Właśnie skończyłem pogaduchy, telefoniczne, z @Tornado. Dalej nie wiem, czy przyjedzie, czy przypłynie.

Wszystko wskazuje na to, że jednak przyjedzie. Jest trochę wyrwany z rzeczywistości (tej wędkarskiej), bo dalej jacyś dziwni ludzie, z pędzlami, wiaderkami i nożami do wykładzin, grasują mu po chałupie :lol: .

• 0

No to pojechałem, w pi..u na manewry, jadę jutro, ale do Gdyni na szkolenie, termin ważył się do ostatniej chwili, więc się nie odzywałem, co by nie zapeszyć. Przed chwilą dostałem info i po zawodach. :( :( :angry: :angry: :angry:

PS. bawcie się dobrze i połamania.

• 0

Sam nie wiem jak to jest ale od kilku godzin tak sobie myślałem, że to przeciesz niemożliwe, że spotkamy się na zlocie z Januszem W. I jak bym wykrakał w myślach cholera jasna :angry: :angry:

pozdrawiam

Andrzeju, to Ty może nie myśl (nie, że w ogóle) <_< Może jesienią jakiś zlocik gdzieś nad Oderką się wymyśli. Piszę jesienią bo do połowy września, to ja już nigdzie się nie ruszę niestety.

• 0

Sam nie wiem jak to jest ale od kilku godzin tak sobie myślałem, że to przeciesz niemożliwe, że spotkamy się na zlocie z Januszem W. I jak bym wykrakał w myślach cholera jasna :angry: :angry:

pozdrawiam

Andrzej normalnie z ust mi to wyjąłeś <_< :mellow: <_< <_< <_<

• 0

nie chce na razie zapeszac bo wiecej szczegolow podam na zlocie, ale nie dlugo bedzie miał miejsce planowany wypad na ściany płaczu szczegolnie dla wielbicieli komarow, norek amerykanskich z czerwonymi oczami oraz komarow jak helikotpery... :D

• 0

Koledzy, niestety muszę SPASOWAć :( Walcząc z przeciwnościami, które mnie teraz spotykają, nie dam rady się wyrobić Naprawdę cieszyłem się na wspólne wędkowanie nad Oderką, jednak siła wyższa sprowadza mnie na ziemię.... Mam nadzieję że na następne spotkanie z wami przyjadę na 100 % A tymczasem życzę wam wszystkich super zabawy, udanych połowów no i słoneczka na niebie

Waldek, za chwilę napiszę do ciebie na priv

• 0

Aktualizacja listy: 20 czerwca 2008 godzina 6.45

1. popper

2. maniek

3. spigot (90% pewności)

4. Thymallus

5. tornado (dopłynie )

6. Tofik

7. Mirat

8. hasior

9. Smaczek

10. szczupły_maciek

11. Wiśni@

12. Sylwia(panna Wiśni)

13. mifek - nie ma pechowców

14. supersobi (sobota po pracy + niedziela)

• 0

Poper, jaki jest aktualny skład wyprawy?:D W tym tempie jak dalej pojdzie to nas sie na palcach reki da policzyc:D

Andrzeu, skład Twojej wyprawy to chyba Ty i Mifek, Milo odpadł, zdaje się :( .

Skład mojej wyprawy jest jednoosobowy B) .

Spotkanie wypraw tych i pozostałych, na miejscu. Wówczas będziemy liczyli :lol: .

Jeszcze wiele może się zdarzyć/zmienić.

I tak sporo nas jeszcze zostało. Z uwagi, na początek okresu wakacyjnego, zakładałem, po wstępnej rozmowie z @Tofikiem, że jak będzie 8-10 osób, to już będzie dobrze.

Było bardzo dobrze ale cóż, niektórym kolegom w ostatniej chwili nie dopisało :(

• 0

Waldek, a napisz czy masz jakieś wiadomości od Władka? On przez ten kuter torpedowy chyba zapomniał w ogóle o komputerze? Chyba będzie musiał wypłynąć troszkę wcześniej bo to z nurtem trzeba płynąć B) B) B)

Ja zapakowałem jeszcze aparat fotograficzny to zrobimy sobie zdjęcie.

Jak będziemy w pobliżu rzeczki Pliszki to zadzwonimy (ekipa wielkopolska).

pozdrawiam :D

• 0

A może nad Pliszką, na mostku zrobimy mały punkt zborny?

Co do Władka, to w dalszym ciągu remontuje mieszkanie. Podejrzewam, że komputer jeszcze stoi gdzieś w garażu. Kontakt znim wyłącznie telefoniczny.

Z tego co mówi, też już by chciał pobajerować na forum. Przeczytaj moje wczorajsze teksty :D

• 0

ponoć Pliszka znana jest z pstrągów, głównie tęczaków-uciekinierów z gospodarstwa rybnego. Ale to chyba bardziej w górę rzeczki. Pod samym mostkiem byłem jakieś 25 lat temu więc prawdopodobnie wiele się zmieniło.

Andrzej, ja zupełnie na nowo właściwie, razem z Wami, będę odkrywał, dawno zapomniane już tereny i łowiska. :D

Lepiej powiedzcie dlaczego Golf II jest taki ciasny????

• 0

Czyli będziemy razem odkrywać ten odcinek Odry. bardzo fajnie. Podoba mi się to. Nie wiem tylko Waldku skąd ty wiesz, że tam są ryby skoro byłeś tam ostatnio 25 lat temu???? Chyba te zdjęcia ryb co poprzednio zamieściłeś to nie są z tamtej wizyty 25 lst temu??? :lol: :lol:

Co do Golfa II to niemcy znaleźli rozwiązanie na twój problem. Zbudowali Golfa III. Ja dawno temu miałem jeden niemiecki samochód. nazywał się Opel Rekord Kombi i był całkiem pojemny. Jeździłem nim dużo na ryby. Miał silnik Diesla. Czuł górę zanim ja ją zobaczyłem. Ale poza tym spoko. Miał taki trik jak wychodziłem z dryndy i nie wyłączyłem świateł to miał grzenczyk i się dopominał. Fajny był.

pozdrwiam :D