popper Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą. 1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 20082. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności. 4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku 5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń. Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko) Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych: 1. popper2. janusz.walaszewski3. spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 W Golfie się zmieszczę. Pewnie dlatego, że jadę sam . Co do odkrywania, to w zeszłym roku, przez kilka godzin, odkrywałem tylko 2-3 główki (ostrogi jak kto woli). Nie miałem potrzeby szerszej penetracji terenu.Dlatego nadal podtrzymuję, że dla mnie ten obszar jest równie nieznany.Mam też nadzieję, że przez najbliższe dni, również nie będę zmuszony, nabijać kilometraża, jak a górnej Kwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 I to właśnie mi się podoba Waldku na Odrze. Można sobie wybrać jakąś główkę, góra dwie i wcale nie trzeba biegać kilometrów po brzegu tylko przypilnować wybrane miejsce. właśnie tak chciałbym zrobić jak dojedziemy. Jedna główka, jedna klatka, jeden przelew czy też przykosa i łowimy. Tzreba będzie tylko uważać żeby nie przekroczyć limitu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Andrzeju ja z powodu różnych przeciwieństw losu muszę jechac sam . Mam nadzieję że zdołam jechac równo z wami ale tego jeszcze nie wiem. W każdym razie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Miał silnik Diesla. Czuł górę zanim ja ją zobaczyłem. Ale poza tym spoko. Myślałem że padnę ze śmiechu Pozdrowienia i miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Waldku czy dojazd do miejsca spotkania jest prosty czy ewentualnie mogę prosić o opisanie gdzie w stadium końcowym skręcić nad wodę i miejsce spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Spigot, co do spotkania to chyba trzeba bedzie sie zdzwaniac na miejscu. Innej opcji za bardzo nie widze... Jesli chodzi o sklad osobowy to prawdopodobnie w sobote wieczorem dolaczy do nas JAZ. Facet jest na biezaco z tamta woda. Poza tym jak szpiegu da rade to tez jest spora szansa ze w sobote wieczorem do nas dolaczy... Ale poki co szpiegu jeszcze sam do konca nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Chłopaki połamcie kije A ja za was walnę kielicha na weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 to walnij dwa, bo będziemy krzywo chodzić po tych główkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 to walnij dwa, bo będziemy krzywo chodzić po tych główkach ma się rozumieć po dwa za każdego... żeby nie było, że ktoś został pominięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 to walnij dwa, bo będziemy krzywo chodzić po tych główkach ma się rozumieć po dwa za każdego... żeby nie było, że ktoś został pominięty... Ok no to do zobaczenia za miesiąc po regeneracji wątroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Kubuś mam nadzieję, że Ścian Płaczu sobie nie odpuścisz... a planujemy właśnie za jakiś miesiąc... ale najpierw pogadamy z uczestnikami Spotkania na Odrze co by ich interesowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Chłopaki połamcie kije A ja za was walnę kielicha na weselu Ja też ...ale w niedzielę jade na bolenie...kolega mnie zaholuje...chyba trafię do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Patu28 mnie samochodem zholuje ojciec.A potem ja jego pontonem MifekJak się da to się przyjedzieTylko jakoś tak szykuje mi się krótki wypad na zieloną wyspę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Patu28 mnie samochodem zholuje ojciec.A potem ja jego pontonem MifekJak się da to się przyjedzieTylko jakoś tak szykuje mi się krótki wypad na zieloną wyspęTylko Paweł nie dotykaj nawet rumpla ...ponton z silnikiem spalinowym to pojazd mechaniczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Hej no potopili sie wszyscy na spotkaniu czy jak ?Czekam i czekam a tu cisza <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Chyba tak ... albo jakaś zmowa milczenia, albo skrobią ... relację pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Chyba tak ... albo jakaś zmowa milczenia, albo skrobią ... relację pozdrawiamRemek Hm skrobią powiadasz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 O czym maja skrobać jak nic nie złowili <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witaj Kuba Niepiszą, niepiszą ale może ktoś napisze. Tak dla podkręcenia atmosfery mogę napisać, że chyba po raz pierwszy w Polsce odbyły się na taką skalę grupowe nocne połowy castingowe na dużej rzece. Ludzie pięknie sobie radzili z nocnym łowieniem. I to bez względu na płeć. Łowiły kobiety, faceci i tylko upierdliwe komary chciały nam przeszkadzać. Odbyła się nawet nocna wyprawa na baaardzo odległe łowisko od obozu. Oczywiście na piechotę.Ostatni bastion klasycznego spiningu został opanowany. Można łowić również w nocy na casting i to jest piękne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 O czym maja skrobać jak nic nie złowili <_< <_< Tomku, co racja to racja.Ludzie dopisali, ryby niespecjalnie. Szkoda. Oczywiście padło kilka drobnych ryb, na otarcie łez. Rozminęło się to znacznie, z moimi wyobrażeniami.Nie wiem, czy i kto pokusi się teraz, o napisanie pełnej relacji, z tego spotkania. Może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam! Nie chciałbym nikogo wrabiać, ale kolega Mirat ma zdjęcia wszystkich rybek złapanych podczas zlotu Może On by coś wkleił?Co Ty na to Mirku? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Panowie dzięki za kolejne super spotkanie Fakt jest taki że ryby nie chciały współpracować a co gorsza jeden kij i jeden multik także odmówiły współpracy Ale jak zwykle było miło spotkać się w takim gronie , no może owce i krowy wpadły nie zapowiedziane ale cóż , były u siebie Ja niestety nie jestem w stanie napisać relacji z powodu braku odpowiednich środków technicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja niestety nie jestem w stanie napisać relacji z powodu braku odpowiednich środków technicznych Znaczy, drogi Tofiku, że inkaust i papier Ci się skończył, czy może co innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 mknąc autostrada prawie 220km/h szybko dotarliśmy do domu,dziś juz bardziej żywy mogę podziękowac za spotkanie dzięx dla całej ekipy za wspólne łowy :)nocne łowienie to nic strasznego,wystarczy w dzień zamknąć oczy i mamy to samo może rybki niedopisały tak jak powinno ale napewno spławiały sie spore sztuki-więc są miło było poznac nowych klegów-live do nastepnego zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 220km/h w drodze do domu?? nie wiedzialem ze do wawy jechaliscie przez niemcy (autostrady bez ogranizen predkosci) :mellow: ja rowniez dziekuje za cale spotkanie oraz mozliwosc ponownego ujrzenia waszych mordeczek... aby do nastepnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Niniejszym informuję, że wsród kół, zbliżonych do castingu i spinningu, padła nieformalna propozycja aby spotkać się w czerwcu nad Odrą.
1. Termin spotkania: 20-22 czerwiec 2008
2. Miejsce spotkania: Urad, n/Odrą (około 15-20km powyżej Słubic
3. Nocleg: pod chmurką, przy ognisku, wspólne gawędy, wymiana informacji itp. przyjemności.
4. Wyżerka i napitki: własne, co kto ma i jest wstanie pomieścić, w bagażniku lub plecaku
5. Przyjazd na miejsce spotkania od godziny 17.00 w dniu 20 czerwca- bez ograniczeń.
Zainteresowanych, nowicjuszy i zaangażowanych castingowców oraz spinningistów zapraszamy do zapisów
Krótkie lekcje castingu można będzie pobierać kol. @Spigota (i nie tylko)
Żeby nie przedłużać, ogłaszam otwarcie listy uczesników spotkania. Proszę o dopisywanie się do listy chętnych:
1. popper
2. janusz.walaszewski
3. spigot
Top użytkownicy dla tego pytania
79
55
53
32
Popularne dni
23 Cze
41
27 Maj